Mart 29, 2026, 11:48:32 posle podne

Autor Tema: KLUBOVI KOJI SU PLATILI CLANARINU ZA 2011  (Pročitano 15629 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
Odg: KLUBOVI KOJI SU PLATILI CLANARINU ZA 2011
« Odgovor #20 poslato: Januar 25, 2011, 07:44:19 posle podne »
Znam da ovo nije za ovu temu,ali sam i ja morao
Mozda bajkeri  i imaju dobre ideje za bolji zivot clanovima u MAS-u,imam ih i ja,ali nece ili ne zeli da ih iznesu.Ja sam pokusao u mom starom klubu i nije valjalo,kad god neko nesto predlozi,kolko god da je to dobro uvek bude onih koji ce podjebavati,vredjati,maksimalno se zalagati da to ne uspe,a zasto,to niko nezna
Cist primer,ako neko nadje binu svim klubovima clanicama MAS-a,za 700-800€,koja kosta duplo ili troduplo vise,I da to kao predlog ostalim klubovima,potpisujem da ce neko ustati od tih 50klubova i reci nama to ne vrsi posao,mi imamo coveka sa kojim radimo itd,ili nama ta bina slaba,ili .....I da tih par kluba ne prihvati takvu ideju i ponudu,opet nije lose,naj gora  stvar je sto ce neko kad tad reci,e taj sto je napravio taj dil sa binom,pa on je sigurno uzeo brdo para,boli njega uvo za nas,itd,to je nasa realnost
Ko god hoce da pomogne i ko pomogne nekom u Srbiji ispadne na kraju crna ovca

Imala je dobra tema sa idejama sta i kako uraditi za bolji MAS,i mozda je treba otvoriti ponovo
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #21 poslato: Januar 25, 2011, 11:14:24 posle podne »
Zabluda je ocekivati bilo sta spektakularno od strane MAS-a,narocito ocekivati tako nesto za 100 eura!Moj klub redovno i medju prvima placa clanarinu,a za uzvrat dobijemo,kao i drugi klubov,termin za skup objavljen na svim forumima,u kalendarima,i druge vidove promocije svog kluba!Pa zar je to malo za to para!?Slozicete se,nije malo.A svako ocekivanje preko toga je nerealno,da neko nekom nesto poklanja,to je bajka,to ne postoji!Prijatelji moji,hobi koji smo mi izabrali je veoma skup,i nije nikako socijalna kategorija,pa ako zelimo da se i dalje bavimo ovim lijepim stvarima,da ih unapredjujemo,moramo malo i platiti!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #22 poslato: Januar 26, 2011, 08:40:44 pre podne »
Zabluda je ocekivati bilo sta spektakularno od strane MAS-a,narocito ocekivati tako nesto za 100 eura!Moj klub redovno i medju prvima placa clanarinu,a za uzvrat dobijemo,kao i drugi klubov,termin za skup objavljen na svim forumima,u kalendarima,i druge vidove promocije svog kluba!Pa zar je to malo za to para!?Slozicete se,nije malo.A svako ocekivanje preko toga je nerealno,da neko nekom nesto poklanja,to je bajka,to ne postoji!Prijatelji moji,hobi koji smo mi izabrali je veoma skup,i nije nikako socijalna kategorija,pa ako zelimo da se i dalje bavimo ovim lijepim stvarima,da ih unapredjujemo,moramo malo i platiti!
Pedja brate nije problem u placanju clanarine problemje u neozbiljnost ;)
 Nek bude 500 evra clanarina pa sa timparama moze sto sta da se uradi za boljitak MAS a a i nebi bilo preklapanja skupova ko sad ;)

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #23 poslato: Januar 26, 2011, 10:35:35 pre podne »
Preklapanja susreta su problem nekontrolisanog primanja klubova u MAS i slabog ocenjivanja skupova (koje je trebalo vrsiti posle svake sezone)..
Od clanarine (100e) i ne možes ocekivati od MAS-a da ti sredi binu, bendove.. I mislim da, ako neko misli da ima boljiu kombinaciju i plan rada u MAS-u  onda to treba da iznese ovde i na sednici - pa da se razmotre sve opcije i mogucnosti.
A ne da dodju na sednicu a dva piva u rukama i ne jebe nikog 2%.. Malo slušaju, malo nagluvljuju, malo miniraju, a konkretnih predloga nema.. A ima i onih koji su kao SENKA - sede i ćute, ne glasaju da se nebi nekom zamerili, bez predloga, bez interesovanja i kad zavrsi nezna jeli pošo il je došo!

Činjenica je da zbog ovakvih neozbiljnosti ljudi napuštaju MAS pa i klubove.
A mi koji godinama plaćamo članarine  i predsedništvo MAS-a treba da se zapitamo - zasto bi nas neko pravio majmunima i svake godine kasnio sa članarinama? To nije 5-6 klubova, nego 20 klubova koji nisu izmirili članarine (do 1.1.2011)
I to je jedini razlog zbog kojeg se ne štampaju kalendari skupova na vreme.
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #24 poslato: Januar 26, 2011, 12:47:21 posle podne »
Preklapanja susreta su problem nekontrolisanog primanja klubova u MAS i slabog ocenjivanja skupova (koje je trebalo vrsiti posle svake sezone)..
Od clanarine (100e) i ne možes ocekivati od MAS-a da ti sredi binu, bendove.. I mislim da, ako neko misli da ima boljiu kombinaciju i plan rada u MAS-u  onda to treba da iznese ovde i na sednici - pa da se razmotre sve opcije i mogucnosti.
A ne da dodju na sednicu a dva piva u rukama i ne jebe nikog 2%.. Malo slušaju, malo nagluvljuju, malo miniraju, a konkretnih predloga nema.. A ima i onih koji su kao SENKA - sede i ćute, ne glasaju da se nebi nekom zamerili, bez predloga, bez interesovanja i kad zavrsi nezna jeli pošo il je došo!

A mi koji godinama plaćamo članarine  i predsedništvo MAS-a treba da se zapitamo - zasto bi nas neko pravio majmunima i svake godine kasnio sa članarinama? To nije 5-6 klubova, nego 20 klubova koji nisu izmirili članarine (do 1.1.2011)

*556 *556 *556 *556 *556 *556 *556 *556 *556

*603 *603 *603 *603 *603
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Januar 26, 2011, 01:46:54 posle podne »

da je mas jak kao sto treba jednostavno bi rekao ove godine ne mozes da pravis skup i kraj !!! pa bi imali jedan vikend jedan skup ...
sto je toliko problem da se odreknes odrzavanja skupa ? evo moj klub ce se odreci skupova i ako nismo calnovi Mas-a i pravicemo skup kad mas nadje upraznjeni termin ...
jednostavno se podeli ..jedne godine pravis zimsku zurku a jedne godine skup .. i eto mesta za sve !!

Cak ni tih 100e nije potrebno da se obezbede jeftiniji bendovi za skupove.nije potreban ni dinar !..pre godinu dana sam postavijo temu cini mi se ""bendovi za skupove"" . Temu koju su svi ismejavali a vecina nije ni uzela za ozbiljno niti su pitali o cemu se radi ... to je bila lista bendova koja je danas jos i mnogo veca a pravili bi se posebni popusti za moto skupove ... moglo je da se ubaci i dosta besplatnih bendova mladih koji bi svirali preko dana na skupu ....organizacija koja je htela da izadje u susret i pomogne moto skupovima tim popustima na bendove je cak i registrovana na ovom forumu ali nije imao ko da ih kontaktira i raspita se za te popuste...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #26 poslato: Januar 26, 2011, 05:28:43 posle podne »
da je mas jak kao sto treba jednostavno bi rekao ove godine ne mozes da pravis skup i kraj !!! pa bi imali jedan vikend jedan skup ...
sto je toliko problem da se odreknes odrzavanja skupa ? evo moj klub ce se odreci skupova i ako nismo calnovi Mas-a i pravicemo skup kad mas nadje upraznjeni termin ...
jednostavno se podeli ..jedne godine pravis zimsku zurku a jedne godine skup .. i eto mesta za sve !!

Cak ni tih 100e nije potrebno da se obezbede jeftiniji bendovi za skupove.nije potreban ni dinar !..pre godinu dana sam postavijo temu cini mi se ""bendovi za skupove"" . Temu koju su svi ismejavali a vecina nije ni uzela za ozbiljno niti su pitali o cemu se radi ... to je bila lista bendova koja je danas jos i mnogo veca a pravili bi se posebni popusti za moto skupove ... moglo je da se ubaci i dosta besplatnih bendova mladih koji bi svirali preko dana na skupu ....organizacija koja je htela da izadje u susret i pomogne moto skupovima tim popustima na bendove je cak i registrovana na ovom forumu ali nije imao ko da ih kontaktira i raspita se za te popuste...

BRAVO PECO,JA BIH SAMO DODAO DA MAS IMA PETLJU DA TAKO NESTO URADI!
OSTALO JE OCIGLEDNO,DOBAR SKUP DOBRA ZARADA,ZA KOGA NIJE BITNO.

A I PRIMETIO SAM DA PARACINCI I OVE GODINE PRAVE SKUP...ZAR NISU SVAKE DRUGE?
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #27 poslato: Januar 26, 2011, 05:51:43 posle podne »
mislim da prave docek moto relia ????  nisam bas upucen ...

Citat
OSTALO JE OCIGLEDNO,DOBAR SKUP DOBRA ZARADA,ZA KOGA NIJE BITNO.

inace je to skroz losa politika i logika .. ... jer kad bi skup pravio svake dve godina a posecenost velika zaradijo bi para za dve godine ...posto su vec pare bitne ... ovako svake godine sa po mizernom zaradom i cvrc ...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Januar 26, 2011, 11:55:05 posle podne »
 Pedja je u pravu, a i Gojko....

Koliko se ja secam kada sam ja dosao za predsednika i nasledio one stare provejavala je neka prica da je jedan predsednik kluba potpisao neke ugovore i podelio besplatno binu za 6 klubova....? A stari predsednik mi je predao izvestaj u kome nema clanarine njegovog kluba za 2 godine, a i nekih klubova koji se kunu da su je uplatili?
  No i to je proslo...ja pricam o necem drugom...naravno da bismo dobili popust i za binu i za pivo i za WC kada bi podpisali ugovore da iznajmimo binu samo od jednog, samo jednu vrstu piva i WC od jednog ponudjaca...to smo pokusavali i ranije...ali...neko ima svog coveka za binu....neko favorizuje ovo ili ono pivo...itd. MOGUCE JE ALI VEOMA TESKO!!!!

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #29 poslato: Januar 27, 2011, 07:31:13 pre podne »
Noco, ipak je trebalo da se sklopi grupni ugovor sa Jelenom ili Lavom, Busterom ili nekim slicnim, pa i za WC i možda šatordžijom (mozda onaj beli sa brodskim podom).
Pa ako neko ima (a neverujem) bolju kombinaciju za rabat ili besplatno bilo šta od gore navedenog, nemora da uzima.
U 20 vikenda ima 40 skupova tako da bi se sigurno ispostovao potpisani ugovor..
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #30 poslato: Januar 27, 2011, 11:33:19 pre podne »
Notiram sve što napišete... tako da će sve ovo izaći na skupštini, pa ako bude volja većine možemo krenuti u konkretne promene...  Samo da naglasim da se to do sada nije desilo jer svako gleda svoj interes u okviru kluba. No možda se nešto promenilo u međuvremenu...

Da... moram naglasiti i to da UO MAS-a nema ovlašćenje da donosi ključne odluke, zato je zadužena skupština... Jako je bitno da se sva važna pitanja prikupimo pre skupštine kako bi mogli što pre da ih razmotrimo.

Pišite o svemu za šta smatrate da nije u redu i da treba promeniti...  samo tako ćemo unaprediti MAS.

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #31 poslato: Januar 27, 2011, 05:05:18 posle podne »
Noco, ipak je trebalo da se sklopi grupni ugovor sa Jelenom ili Lavom, Busterom ili nekim slicnim, pa i za WC i možda šatordžijom (mozda onaj beli sa brodskim podom).
Pa ako neko ima (a neverujem) bolju kombinaciju za rabat ili besplatno bilo šta od gore navedenog, nemora da uzima.
U 20 vikenda ima 40 skupova tako da bi se sigurno ispostovao potpisani ugovor..
To sam hteo da kazem.Dovoljno je da i polovini klubova pomogne MAS,naravno onoj kojoj je to potrebno.Bina,pivo,sator,hrana,osiguravajuca drustva,sve to moze da se uradi mnogo prosto i korisno.Ako je 50klubova u MAS-u,recimo njih 30 su raspolozeni za ovu pricu,pa ti gledaj
,Dobar dan,dobar dan,kolko vam je bina za jedan vikend,tolko i tolko,a kolko je za 30 vikenda???Pa mu onda na tu njegovu cenu kazes,dobro bato razmislicemo,ima jos par ljudi koji rade sa binama,pa cemo videti kakve su njegove ponude.Garantujem da ima da te drzi za rukav da ne izadjes iz sobe,jer je svestan da ako neko da ispod njegove cene,on ce 30 vikenda sedeti kuci i nece raditi.Posto ima i vise od jednog skupa u nedelji,moze da se napravi dil i sa 2 bine,one koje su najpovoljnije
Isto tako mozemo uraditi i sa osiguravajucim drustvima,i svim ostalima,koji su nam potrebni.Zamisli da svi bajkeri osiguraju svoje motore u jednom osiguranju,kolko bi nam oni spustili cenu,i kolko bi nama bilo dobro.Sve je ovo moguce uraditi
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #32 poslato: Januar 27, 2011, 05:33:09 posle podne »
Zamisli da svi bajkeri osiguraju svoje motore u jednom osiguranju,kolko bi nam oni spustili cenu,i kolko bi nama bilo dobro.Sve je ovo moguce uraditi
Ne moze ti ni jedna osiguravajuca kuca dati popust na cene obaveznog osiguranja jer te cene odredjuje drzava, moze samo nesto da se izmulja za rabat (citaj procenat) koji dobijaju zastupnici prodajom te iste polise. Sad ako se dogovorite znate gde da ih udarite ;)

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: Januar 27, 2011, 06:11:49 posle podne »
 Samo da se razumemo i ja to podrzavam i pokusali smo to da uradimo i u proslom sazivu. MAS moze i treba da pokrene tu pricu ali svaki klub koji zeli da iznajmi binu ili da ima odredjenu vrstu piva mora da potpise ugovor sa njima. MAS moze da bude posrednik ali tesko da moze da potpise ugovor u ime klubova. Svaki klub mora da preuzme odgovornost , a naravno i da dobije odgovarajuce povoljnosti na ime broja vikenda (skupova) klubova koji su u MAS-u i zele da ucestvuju u tome. Ideja nije od sada i odlicna je....hajde da probamo da je sprovedemo u delo...

Sto se tice popusta na osiguranje i to smo pokusali ali mi placamo samo osnovno (ili obavezno) osiguranje na koje osiguravajuce kuce bez obzira na broj osiguranika ne daju popust...popust se dobija na dodatno osiguranje... Istina je i to da je drzava odredila vrednost obaveznog osiguranja i vreme ( godinu dana) a da u evropskim ( citaj normalnim) zemljama postoji mogucnost osiguranja na manji vremenski period (1 mesec, 3, 6 ,12) sto su i nasi zahtevi. Pa ko se koliko vozi....neka plati...

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #34 poslato: Januar 27, 2011, 08:30:40 posle podne »
Ovo mi bas prija citati,pozitivna polemika oko bitnih stvari u cilju unapredjenja rada MAS-a i njegovih clanova!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #35 poslato: Januar 28, 2011, 10:59:27 posle podne »
Pedja je u pravu, a i Gojko....

Koliko se ja secam kada sam ja dosao za predsednika i nasledio one stare provejavala je neka prica da je jedan predsednik kluba potpisao neke ugovore i podelio besplatno binu za 6 klubova....? A stari predsednik mi je predao izvestaj u kome nema clanarine njegovog kluba za 2 godine, a i nekih klubova koji se kunu da su je uplatili?
  No i to je proslo...ja pricam o necem drugom...naravno da bismo dobili popust i za binu i za pivo i za WC kada bi podpisali ugovore da iznajmimo binu samo od jednog, samo jednu vrstu piva i WC od jednog ponudjaca...to smo pokusavali i ranije...ali...neko ima svog coveka za binu....neko favorizuje ovo ili ono pivo...itd. MOGUCE JE ALI VEOMA TESKO!!!!
Lepo receno aj da predjemo sa reci na dela!
PS MAS je odredio da svaki Moto Skup ima Profi binu itd
Ajde onda da krenemo ozbiljnije ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #36 poslato: Januar 28, 2011, 11:03:11 posle podne »
To sam hteo da kazem.Dovoljno je da i polovini klubova pomogne MAS,naravno onoj kojoj je to potrebno.Bina,pivo,sator,hrana,osiguravajuca drustva,sve to moze da se uradi mnogo prosto i korisno.Ako je 50klubova u MAS-u,recimo njih 30 su raspolozeni za ovu pricu,pa ti gledaj
,Dobar dan,dobar dan,kolko vam je bina za jedan vikend,tolko i tolko,a kolko je za 30 vikenda???Pa mu onda na tu njegovu cenu kazes,dobro bato razmislicemo,ima jos par ljudi koji rade sa binama,pa cemo videti kakve su njegove ponude.Garantujem da ima da te drzi za rukav da ne izadjes iz sobe,jer je svestan da ako neko da ispod njegove cene,on ce 30 vikenda sedeti kuci i nece raditi.Posto ima i vise od jednog skupa u nedelji,moze da se napravi dil i sa 2 bine,one koje su najpovoljnije
Isto tako mozemo uraditi i sa osiguravajucim drustvima,i svim ostalima,koji su nam potrebni.Zamisli da svi bajkeri osiguraju svoje motore u jednom osiguranju,kolko bi nam oni spustili cenu,i kolko bi nama bilo dobro.Sve je ovo moguce uraditi
*603 *603 *603

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #37 poslato: Januar 30, 2011, 09:58:21 posle podne »
to se radi tako sto se posalje pismeni zahtev za sve gore navedeno sa zahtevom za ponudu.kad se sakupi veci broj ponuda odabere se najpovoljnija pa se pozove covek i ugovori se sve to .pre toga mora postojati pristanak predsednika svih klubova koji organizuju skupove da ne bude da opet imaju kombinacije a mora postojati mehanizam kontrole i sankcionisanja za ne postovanje dogovora.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: Januar 31, 2011, 11:29:20 pre podne »
to se radi tako sto se posalje pismeni zahtev za sve gore navedeno sa zahtevom za ponudu.kad se sakupi veci broj ponuda odabere se najpovoljnija pa se pozove covek i ugovori se sve to .pre toga mora postojati pristanak predsednika svih klubova koji organizuju skupove da ne bude da opet imaju kombinacije a mora postojati mehanizam kontrole i sankcionisanja za ne postovanje dogovora.
Koliko sam ja shvatio nama netreba UO i NU jer sve radimo sami za Skup ispravi me ako gresim :icon_scratch:
Takve stvari su odradjivali iskuni ljudi koji su bili na celu MAS a i veruj mi da je bilo mnogo lepo druzenje ;)
« Poslednja izmena: Januar 31, 2011, 12:35:36 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #39 poslato: Januar 31, 2011, 12:13:01 posle podne »
Nije sve u skupovima.