Mart 28, 2026, 05:11:20 posle podne

Autor Tema: pogresna adresa ...  (Pročitano 3389 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
pogresna adresa ...
« poslato: Decembar 17, 2010, 10:11:00 pre podne »
poruka primljena,
ali pogresan primalac poruke ...
stoga poruka se ne prihvata ...
 *117 *118 *320 *502 *602

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
    • MK Valjevo
Odg: pogresna adresa ...
« Odgovor #1 poslato: Decembar 17, 2010, 11:09:38 pre podne »
E bre Zmaju,al ti je tecan engleski sve sam te razumeo...... ;D ;D ;D
Kawasaki VN 800

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #2 poslato: Decembar 17, 2010, 04:47:55 posle podne »
@ Zmaj deb.

U pravu si za policiju i sve sto si napisao .

Kome se to ne svidja ne mora da cita.

Ne volim ih ni ja iz svih razloga koje si napisao i jos preko mnogo nekih ...

Ban za tebe NE , osim ako veliki admini drugacije ne obluce...

Uostalom sad moto foruma kolko neces pa nema sekiracije...

Hm..... interesantno i admini ustali u odbranu >drage< nam milicije

........................................................................................hmmm
This bike is a lean, mean, electric green, fighting machine

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Decembar 17, 2010, 06:12:03 posle podne »
хммммм

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #4 poslato: Decembar 17, 2010, 06:22:00 posle podne »

Hm..... interesantno i admini ustali u odbranu >drage< nam milicije

........................................................................................hmmm

To je možda zato što me poznaju i poštuju kao čoveka.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Decembar 17, 2010, 06:39:42 posle podne »
Leptir je policajac ali je u nasem fazonu i to treba imati u vidu, a uostalom sta je vazno ko sta radi
mi smo ovde valjda zbog istog interesovanja a ne zbog svoje profesije.Nemoj ja da vas pocnem daviti sa gradjevinom
pa ima da se use... od  dosade. Ne vidim potrebu da se motoristi pripucavaju iz bilo koji razloga
pa valjda smo mi jos jedini u ovoj drzavi koji se nesto druzimo na zdravim osnovama za razliku od drugih kojima je
uglavnom materijalni i politicki interes u pitanju.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #6 poslato: Decembar 17, 2010, 06:43:08 posle podne »
To je možda zato što me poznaju i poštuju kao čoveka.

to je vash interni odnos i nema potrebe za intimizacijom sa ostatkom foruma ... :)

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Decembar 17, 2010, 06:44:59 posle podne »
Leptir je policajac ali je u nasem fazonu i to treba imati u vidu, a uostalom sta je vazno ko sta radi
mi smo ovde valjda zbog istog interesovanja a ne zbog svoje profesije.Nemoj ja da vas pocnem daviti sa gradjevinom
pa ima da se use... od  dosade. Ne vidim potrebu da se motoristi pripucavaju iz bilo koji razloga
pa valjda smo mi jos jedini u ovoj drzavi koji se nesto druzimo na zdravim osnovama za razliku od drugih kojima je

*351 *351 *351 *351 *351 *351 *351 *351 *351 *351
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #8 poslato: Decembar 17, 2010, 08:45:55 posle podne »

Bas tako, kakve veze ima sto je Leptir policajac...covek je kulturan i normalan, i za razliku od Zmaja dezurnog spamera na svim moto forumima...

>:( >:( >:(

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #9 poslato: Decembar 17, 2010, 08:56:42 posle podne »
ma da ... i kao takav radi u policiji :)
ma vaaaazi ... evo samo vam pertlice vire...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #10 poslato: Decembar 17, 2010, 08:57:41 posle podne »
  Citam ja ovo i jos po nesto...neko vreme pokusavam da nadjem povod....nema...
Koliko sam uspeo da vidim, Zmaj nije nikoga licno uvredio. Vise puta sam sve procitao i nema...
Nasli se prozvani pripadnici policije. A zasto?
Zmaj je ostro pisao o policiji. Generalno da, ali ne licno.  Prosto ljudi su prinudjeni da brane svoju profesiju. E, sad to sto ste stvari znacajno preuvecali - to je za pricu.
   Nije Zmaj rekao kako je i sta policija radila na Kosovu za vreme Milosevica. Sve su reketirali u vreme inflacije. Siptare, Srbe...tamo...a i ovde.
Mogao si da svercujes sta hoces, ali ako platis policiji ili im das deo robe...pa nam policajci postali trgovci, ugostitelji, zelenasi, biznismeni...
 Kupili automobile, opremili stanove i kuce...od plate? Nije bas od plate...kruze price da je sve u rukama policije.
  E ta policija je napravila ruznu sliku koja se tesko ispravlja. Momci koji su se nasli prozvani u ovoj prici nemaju veze sa gore pomenutim, ali pripadaju policiji i normalno je da im to smeta.
 Nemam prijatelja medju policijom...cak ni poznanika. Ipak smatram da je covek - covek bez obzira na profesiju.

Ja ih ne volim. Ne vole ni oni mene. Pa sta?

Aj me sad banujte zbog ovog teksta.  *588

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: Decembar 17, 2010, 09:09:05 posle podne »
&feature=related

;D ;D ;D ;D ;D   ;) ;) ;)

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #12 poslato: Decembar 17, 2010, 09:16:03 posle podne »
ma da ... i kao takav radi u policiji :)
ma vaaaazi ... evo samo vam pertlice vire...

Jel mozes da nam objasnis zasto normalan i kulturan covek ne bi mogao da radi u policiji ?
Ili si samo jako iskljuciv i generalizujes stvari ?

???

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Decembar 17, 2010, 10:57:09 posle podne »
Jel mozes da nam objasnis zasto normalan i kulturan covek ne bi mogao da radi u policiji ?
Ili si samo jako iskljuciv i generalizujes stvari ?

???

Ja mislim da,,,, ali netreba zameriti... ;) ;)

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #14 poslato: Decembar 17, 2010, 11:12:16 posle podne »
obrisan je moj post sa detaljnim pojashnjenjem
zasto imam takvo mishljenje o policiji i osnovnim razlozima
iz kojih bi neko po meni radio u policiji ...
dok se poruka ne vrati ja sa ovom temom vishe nemam nishta

dokaz da samo pertlice vire !

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #15 poslato: Decembar 18, 2010, 12:22:33 pre podne »
Primetio sam da mnogi jedva čekaju da se Zmaj pojavi da bi sami mogli da se preseravaju ali kulturno jer, on je KRIV za sve!!
Neka se vrate svi postovi od početka i videčete da nikoga nije poimenice vređao...dao je svoje mišljenje o policiji a ne o pojedinim pripadnicima iste, koji su ovde sa nama! Uostalom, veoma je i mali broj onih, extremnih policajaca koji ne zavređuju komentar. Postoje, kvare celokupnu sliku o njima ali nije za to Zmaj kriv već sami oni što takve ne oteraju iz službe!
Istina je da Zmaj voli da se zajebava ali poneki se hvataju njega jer nemaju šta drugo da pišu....Postoji ignore lista i hajde ali iskreno da vidimo ko koristi tu opciju. Naprotiv, niko je ne koristi jer svi žele da se sa nekim obračunavaju i tako istresu sve negativno nakupljeno u toku dana  ami ostali kao koleterala moramo to da čitamo!!

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #16 poslato: Decembar 18, 2010, 12:24:34 pre podne »
  Citam ja ovo i jos po nesto...neko vreme pokusavam da nadjem povod....nema...
Koliko sam uspeo da vidim, Zmaj nije nikoga licno uvredio. Vise puta sam sve procitao i nema...
Nasli se prozvani pripadnici policije. A zasto?
Zmaj je ostro pisao o policiji. Generalno da, ali ne licno.  Prosto ljudi su prinudjeni da brane svoju profesiju. E, sad to sto ste stvari znacajno preuvecali - to je za pricu.
   Nije Zmaj rekao kako je i sta policija radila na Kosovu za vreme Milosevica. Sve su reketirali u vreme inflacije. Siptare, Srbe...tamo...a i ovde.
Mogao si da svercujes sta hoces, ali ako platis policiji ili im das deo robe...pa nam policajci postali trgovci, ugostitelji, zelenasi, biznismeni...
 Kupili automobile, opremili stanove i kuce...od plate? Nije bas od plate...kruze price da je sve u rukama policije.
  E ta policija je napravila ruznu sliku koja se tesko ispravlja. Momci koji su se nasli prozvani u ovoj prici nemaju veze sa gore pomenutim, ali pripadaju policiji i normalno je da im to smeta.

Nemam prijatelja medju policijo...cak ni poznanika. Ipak smatram da je covek - covek bez obzira na profesiju.

Ja ih ne volim. Ne vole ni oni mene. Pa sta?

Aj me sad banujte zbog ovog teksta.  *588

Vala bas tacno sve od reci do reci, al vrana vrani oci ne vadi pa tako i ovi pol. sa foruma generalno brane i nedaju na svoje kolege. Setite se Ibarske magistrale , prot. zel beretki, onog ubistva jednog od dvojice mladica u onom pezou u Bg-u i td i td.
 Ne svidja im se kritika kupovine motocikla na tajnom tenderu, ne svidja im se pominjanje policije ne svidja im se ovo ne svidja im se ono pa gospodo  nismo u sluzbi ovde pa da vam moramo reci razumem sefe, sto rece zmaj...tako da ono...

Eno i revizori nasli da raznorazna ministarstva trosila novce nenamenski, a oni odgovarju da revizori neznaju nista i nisu u pravu pa verovatno i ovde ljudi neznaju nista i vi gospodo policajci ste sve u pravu , jos samo svoju kancelariju ovde da otvorite pa kad neko pocne od nas da >palamudi< a vi oma pendrek jelte sta tu ima ko da prica .... ma da ili ti sto rece zmaj..  tako da ono...
This bike is a lean, mean, electric green, fighting machine

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #17 poslato: Decembar 18, 2010, 01:04:59 pre podne »
Vala bas tacno sve od reci do reci, al vrana vrani oci ne vadi pa tako i ovi pol. sa foruma generalno brane i nedaju na svoje kolege. Setite se Ibarske magistrale , prot. zel beretki, onog ubistva jednog od dvojice mladica u onom pezou u Bg-u i td i td.
 Ne svidja im se kritika kupovine motocikla na tajnom tenderu, ne svidja im se pominjanje policije ne svidja im se ovo ne svidja im se ono pa gospodo  nismo u sluzbi ovde pa da vam moramo reci razumem sefe, sto rece zmaj...tako da ono...

Eno i revizori nasli da raznorazna ministarstva trosila novce nenamenski, a oni odgovarju da revizori neznaju nista i nisu u pravu pa verovatno i ovde ljudi neznaju nista i vi gospodo policajci ste sve u pravu , jos samo svoju kancelariju ovde da otvorite pa kad neko pocne od nas da >palamudi< a vi oma pendrek jelte sta tu ima ko da prica .... ma da ili ti sto rece zmaj..  tako da ono...

E a pazi sad ovo,, meni su neki babuni ukrali kola 14.11. 2010,  kradju- neovlascenu pozajmicu sam prijavio isti dan sa cekanjem od nekih tri sata,,, a prekjuce cujem da je iz iste te stanice palo par policajaca koji rade na vozilima.  Razmisljam da ujutro prosetam do stanice da proverim da slucajno moj golf nije u.........   ;) ;) ;)

Nema sta do jaja... ;) ;)  :police: :police:

Imam dosta prijatelja u policiji,,,  sto u obicnim stanicama,, sto na visim distancama,,,  sto obicnih pandura ,,, sto ozbiljnih staresina,,,,

ali sami su oni krivi sa tu sliku koja jeste,,, jbg sami moraju da istrebe svoje zito od kukolja,,, ;) ;) ;)   ljutili se oni ili ne, ali tako je. :) :)

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #18 poslato: Decembar 18, 2010, 02:33:20 pre podne »
O.k. ja živim po nekim principima, a to je: ako samo i jednom čoveku smetam u nekom društvu, ja u to društvo više ne dolazim. Ne želim da se iko oseća neprijatno zbog mene ili nedaj bože nečega suzdržava, pa tako da to ne želim više ni ovde. U prilog tome, moj klub nije ni član MAS-a. Želim vam puno sreće u daljem radu, više kilometara i druženja a manje politike i dosadašnje prakse.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #19 poslato: Decembar 18, 2010, 05:50:52 posle podne »
O.k. ja živim po nekim principima, a to je: ako samo i jednom čoveku smetam u nekom društvu, ja u to društvo više ne dolazim. Ne želim da se iko oseća neprijatno zbog mene ili nedaj bože nečega suzdržava, pa tako da to ne želim više ni ovde. U prilog tome, moj klub nije ni član MAS-a. Želim vam puno sreće u daljem radu, više kilometara i druženja a manje politike i dosadašnje prakse.

Деки нема потребе за оваквим