Mart 28, 2026, 09:58:57 posle podne

Autor Tema: pitanje za moderatore/admin i ostali ...  (Pročitano 1146 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
pitanje za moderatore/admin i ostali ...
« poslato: Decembar 22, 2010, 03:36:47 posle podne »
par pitanja pre nego sto nastavimo sa bezbednom situacijom ...

1. da li je zabranjeno biti istoriski tachan na forum ovom ?
2. sta je tachno prekrshaj pravilnika u postavljanju linka ili slike ka novinskoj slici NN lica ?
3. da li je nekim clanom pravilnika decidno zabranjeno pominjanje narodne milicije u negativnom smislu ?
3a. ako jeste da li je zabranjeno postavljenje slika narodne milicije ?
3b. ako jeste da li je zabranjeno pominjanje narodne milicije ?

molimo bi da u svoj svojoj mudrosti mi odgovori neko sa DA ili NE ...
ako nemoze sa DA ili NE, onda nema potrebe za odgovorom :)

znachi vrlo je bitno da ovo definishemo pre nego sto nastavimo da bi smo se bolje culi i razumeli
jer kome su drhtale ruke bojim se da ce da mu pozli ...

ako sam omashio deo foruma za ovo pitanije ja se unapred izvinjavam !!! :)

pojashnjenje za one sa jeftinijim ulaznicama i ... :)
: pod pojomom ``narodna milicija`` podrazumevam sve sadashnje i bivshe a i buduce radnike MUP,
kako resova db, sadashnje BIA, tako i javne bezbednosti a posebno beogradskih oup-a, sto podrazumeva
i sve zaposlene u MUP kao i one po ugovorima i slichnim placenichkim shemama ...

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: pitanje za moderatore/admin i ostali ...
« Odgovor #1 poslato: Decembar 22, 2010, 06:07:31 posle podne »
par pitanja pre nego sto nastavimo sa bezbednom situacijom ...

1. da li je zabranjeno biti istoriski tachan na forum ovom ?
2. sta je tachno prekrshaj pravilnika u postavljanju linka ili slike ka novinskoj slici NN lica ?
3. da li je nekim clanom pravilnika decidno zabranjeno pominjanje narodne milicije u negativnom smislu ?
3a. ako jeste da li je zabranjeno postavljenje slika narodne milicije ?
3b. ako jeste da li je zabranjeno pominjanje narodne milicije ?

molimo bi da u svoj svojoj mudrosti mi odgovori neko sa DA ili NE ...
ako nemoze sa DA ili NE, onda nema potrebe za odgovorom :)

znachi vrlo je bitno da ovo definishemo pre nego sto nastavimo da bi smo se bolje culi i razumeli
jer kome su drhtale ruke bojim se da ce da mu pozli ...

ako sam omashio deo foruma za ovo pitanije ja se unapred izvinjavam !!! :)

pojashnjenje za one sa jeftinijim ulaznicama i ... :)
: pod pojomom ``narodna milicija`` podrazumevam sve sadashnje i bivshe a i buduce radnike MUP,
kako resova db, sadashnje BIA, tako i javne bezbednosti a posebno beogradskih oup-a, sto podrazumeva
i sve zaposlene u MUP kao i one po ugovorima i slichnim placenichkim shemama ...

Vazi za sve na ovom forumu !

Pominjanje bilo koga : ''narodne milicije'' , vatrogasaca , javnih sluzbenika , politicara , zemljoradnika , kovaca , automehanicara , domacica , kuvara , bajkera ili bilo koga u negativnom smislu tj.vredjanje bilo koga na verskoj , nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi pa i po osnovi zaposlenosti (policajac , vatrogasac) je podlezno sankcijama na ovom forumu !!
1: opomena
2: ban 3 dana
3: trajni ban

ovo bi svako trebao da ima kao vaspitanje koje nosi iz kuce ...
ako te kuci nisu vaspitali onda se ocekuje od tebe pitanje dali smes da vredjas nekoga
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
Odg: pitanje za moderatore/admin i ostali ...
« Odgovor #2 poslato: Decembar 22, 2010, 06:21:32 posle podne »

Dragi Zmaje...

Zašto se nepotrebno vraćaš na teme zbog kojih si i dobio  trodnevni ban... Da li iskušavaš naše strpljenje da ti trajno zabranimo pregled foruma pod ovim nickom? Da li si pročitao pravila foruma? Postoji li ijedna normalna tema koju bi ti mogao da pokreneš a da se ne tiče države ili državnih organa? Da li si instruisan sa nečije strane da svojim provokativnim pisanjem urušavaš imidž ovog foruma? Molim te da dobro razmisliš pre nego otvoriš novu temu ili daš komentar na postojeću...  još jednom da ti ponovim ovo je moto-forum a ne politički gde se komentariše rad državnih organa i sl...

Evo ti kratak osvrt na pravila foruma, sam izvuci zaključak iz svega pa odluči kako ćeš postovati  ubuduće, pozdrav.

Clanovi su odgovorni za izgled i sadrzaj svojih postinga. Nije dozvoljeno postirati informacije koje sire rasnu, versku, nacionalnu netrpeljivost ili vredjaju osecanja drugih clanova (narocito stavovi koji su u suprotnosti sa UN Poveljom o pravima coveka). To posebno vazi za postinge koji sire pedofiliju, rasizam, mrznju i sl. Post koji ima slican sadrzaj bice izbrisan bez upozorenja, a autor istog rizikuje opomenu ili iskljucenje (u najtezem slucaju i trajno) sa foruma. Ukoliko smatrate da je u okviru foruma nesto neprimereno ili protivzakonito, obavestite odmah administraciju. Izbegavajte objavljivanje materijala koji nije u skladu sa zakonskim i moralnim normama zemlje u kojoj zivite. Administracija ne snosi krivicne posledice upotrebe informacija koje su publikovane.