Mart 29, 2026, 05:33:48 posle podne

Autor Tema: Bem-ve ljubitelji poceli da se loze ???  (Pročitano 5469 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • brmmmm brmmmm
Odg: Bem-ve ljubitelji poceli da se loze ???
« Odgovor #20 poslato: Januar 11, 2011, 07:22:55 posle podne »
ja to gledam ovako,nemacki auto,japanski motor,u  porodici vozimo dva auta,oba su bmw,i forda kao treceg,njega neracunam u neki auto,ali od motora prednost japancu,sve sto bmw u klasi 1100cm pruzi tu racunam boxere,,isto ti pruzi japanac od 600 do 750cm,pa cak i malo vise,jeste smekerica kao imas kintu pa vozis bmw,i to je sve...niti ide nesto,kvari se ko i svaki drugi,niti se picoke lepe za njega,
jebemli ga,nevidim nista radikalno,kad sednem na 1100cm kao sto je moj suzuki ocekujem da se nesto i desi kad dam gas,i desi se,ode mi srce u pete,ili mi pocupa ruke kad ga zavrnem, a na bmw,u dam i.... ono cvrc,na bmw u neosetim nista,,osetim samo menjac kako mu klakce ko da je crko.... ;D ;D
brm brmmmmmmmm

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #21 poslato: Januar 11, 2011, 07:31:39 posle podne »
ja to gledam ovako,nemacki auto,japanski motor,u  porodici vozimo dva auta,oba su bmw,i forda kao treceg,njega neracunam u neki auto,ali od motora prednost japancu,sve sto bmw u klasi 1100cm pruzi tu racunam boxere,,isto ti pruzi japanac od 600 do 750cm,pa cak i malo vise,jeste smekerica kao imas kintu pa vozis bmw,i to je sve...niti ide nesto,kvari se ko i svaki drugi,niti se picoke lepe za njega,
jebemli ga,nevidim nista radikalno,kad sednem na 1100cm kao sto je moj suzuki ocekujem da se nesto i desi kad dam gas,i desi se,ode mi srce u pete,ili mi pocupa ruke kad ga zavrnem, a na bmw,u dam i.... ono cvrc,na bmw u neosetim nista,,osetim samo menjac kako mu klakce ko da je crko.... ;D ;D

joj da videis ove starije (R26,R27....) modele sve mislis sad ce da rikne da se raspadne a on potraja 50 god bez problema  ;D
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #22 poslato: Januar 11, 2011, 07:34:25 posle podne »
joj da videis ove starije (R26,R27....) modele sve mislis sad ce da rikne da se raspadne a on potraja 50 god bez problema  ;D
kad bi se moj suzuki vrteo 3.000rpm i on bi trajao 100god...
brm brmmmmmmmm

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #23 poslato: Januar 11, 2011, 11:17:43 posle podne »
kad bi se moj suzuki vrteo 3.000rpm i on bi trajao 100god...
*556 *68 ;D ;D ;D ;D ;D
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #24 poslato: Januar 12, 2011, 12:51:04 pre podne »
meni koji god bi motor neko dao, ja bi reko hvala lepo :)