Mart 30, 2026, 01:14:20 posle podne

Autor Tema: Novi harači...  (Pročitano 7180 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
Odg: Novi harači...
« Odgovor #20 poslato: Decembar 26, 2010, 09:06:36 posle podne »
Ako ovo prodje ovako, ja imam razloga da budem zadovoljan jer ce mi taksa od 31,250 dinara (koju sam platio dva puta za godinu dana, jednom prilikom kupovine motora, a drugi put kod registracije) biti smanjena na 10,000 dinaara, sto bi ukupnu cenu registracije sa skoro 50,000 smanjilo na 30,000.

JA prosto ne verujem da drzava nece dici osiguranje ili uvesti novu uplatnicu, kako bi oni dobili svoj planirani deo para, a ostaje zadovoljena forma da su takse smanjene.

??? ??? ???

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Decembar 27, 2010, 08:09:28 posle podne »
Toga se i ja plasim.Novih cena osiguranja.

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #22 poslato: Februar 09, 2011, 09:28:11 pre podne »
e da,opet novina,neki novi zakon,novo placanje,i tako dalje....do sad nismo imali nikakav zakon a sad eto ovi nad prosecno pametni sto nam vode drzavu su ga izmislili,,,,,,, ??? ???

to je sve ok,postujem,al ne u ovoj drzavi gde je prosecna plata ispod svakod minimuma te njihove cuvene eu....treba biti bezbedan i treba postovati zakone,ali mislim da je ovo kontra produktivno.....niko me nece ubediti u taj zakon da ce klinci ici svake godine i bla bla bla.....vozice ne registrovani,a na policijski znak stop neverujem da ce stati,a to je opet kobno i fatalno ponekad...i naravno nebezbedno

Van mreže nensy

• Suvozac
  • *
  • Pol: Žena
  • ono,kao,malo JA :D
« Odgovor #23 poslato: Februar 09, 2011, 02:45:18 posle podne »
UH....ova tema mi tesko pada...pazljivo sam procitala vase komentare.
Kao skuterasica tj vlasnik skutera od 49ccm slazem se da treba da se teraju skuteri na tehnicke preglede i da se uplacuje osiguranje za iste,ali klasicna registracija svake godine i porez? TO JE PLJACKA
Pa onda bi nam se svima vise isplatilo da polazemo za A kategoriju i kupimo motore od 125ccm i docicemo na iste finansijske izdatke jer je registracija motora od 125ccm koliko sam saznala 7200 RSD.
Skuteri cesce idu u srvise jer su kvarljive prirode(kreni-stani ih unistava),kad se sve skupi dodje na isto.

OSIGURANJE I TEHNICKI OK,ALI REGISTRACIJA I POREZ....PLJACKA
Temperatura u plusu i pun rezervoar u mom dvotockasu su resenje svih mojih zivotnih problema :D

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #24 poslato: Februar 09, 2011, 11:08:34 posle podne »
UH....ova tema mi tesko pada...pazljivo sam procitala vase komentare.
Kao skuterasica tj vlasnik skutera od 49ccm slazem se da treba da se teraju skuteri na tehnicke preglede i da se uplacuje osiguranje za iste,ali klasicna registracija svake godine i porez? TO JE PLJACKA
Pa onda bi nam se svima vise isplatilo da polazemo za A kategoriju i kupimo motore od 125ccm i docicemo na iste finansijske izdatke jer je registracija motora od 125ccm koliko sam saznala 7200 RSD.
Skuteri cesce idu u srvise jer su kvarljive prirode(kreni-stani ih unistava),kad se sve skupi dodje na isto.

OSIGURANJE I TEHNICKI OK,ALI REGISTRACIJA I POREZ....PLJACKA
Nema takse za registraciju...Osiguranje i tehnički, koji skače do kraja aprila na 2600 din (novi pravilnik u prirpremi).
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže nensy

• Suvozac
  • *
« Odgovor #25 poslato: Februar 15, 2011, 02:26:01 pre podne »
pa dobro...onda cu ici peske i autobusom...jer vise necu moci ni skuter da vozim iz uzivanja....jer ce biti skupa zanimacija.... :(
Temperatura u plusu i pun rezervoar u mom dvotockasu su resenje svih mojih zivotnih problema :D

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #26 poslato: Februar 15, 2011, 03:13:44 pre podne »
pa dobro...onda cu ici peske i autobusom...jer vise necu moci ni skuter da vozim iz uzivanja....jer ce biti skupa zanimacija.... :(

bar neces biti jedina ...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #27 poslato: Februar 15, 2011, 08:30:43 pre podne »
ili nadjesh dečka sa motorom :)

Van mreže nensy

• Suvozac
  • *
« Odgovor #28 poslato: Februar 20, 2011, 05:07:31 pre podne »
ili nadjesh dečka sa motorom :)

Da sam htela zauvek da budem suvozacica do sad bi ga vec verovatno i imala...ali nema veze...necu da offujem temu...u svakom slucaju pljackaju nas a mi cutimo,a ako mi njih okinemo pa makar za koju paru odmah kazne da se placaju....

Najbolja investicija ove godine je kupiti nove i udobne patike jer ko nema stalne i poprilicne finansije icice peske....