Mart 29, 2026, 05:02:42 posle podne

Autor Tema: Dilema  (Pročitano 2473 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
Dilema
« poslato: Januar 20, 2011, 01:19:09 posle podne »
Ja imam ozbiljnu dilemu.Malo malo pa se neki klub pocepa na pola.Dali ce sutra i ova polovina na pola.Ja sad neznam gde su oni ljudi koje sam znao i zbog kojih sam isao na skup,dali su oni ovde ili tamo.Dali sada prave zurke ovi ili oni i gde su sada oni nasi stari.Nista meni nije jasno.Dali da idem svugde ili da neidem nigde.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Dilema
« Odgovor #1 poslato: Januar 20, 2011, 02:32:38 posle podne »
Ne gledaj ko pravi skup .. sta ima na ledjima , dal pripada ovima ili mozda onima ... dal' je preso odavde onde ili obrnuto ....

na skup se ide zbog druzenja i drustva .. nekih tebi dragih ludi ... nije bitno dal to organizujje ovaj ili onaj .... ..

ako ti je u interesu da se vozis i druzis sa ljudima ne bih trebao da imas takve dileme  ;)
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Januar 21, 2011, 03:59:15 pre podne »
У прав

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #3 poslato: Januar 21, 2011, 09:05:41 pre podne »
Izgleda da isto pitanje muči mnoge  :(
Nažalost, četiri S je davno izgubilo smisao kod nas  :-\
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #4 poslato: Januar 21, 2011, 09:32:47 pre podne »

Kriza je ljudi...potpuno ocekivano ponasanje. Ne znam sto se cudite?

Nismo naucili da pricamo o problemima, pa nam je lakse da ih guramo pod tepih...dok ne prekipi... onda se razdruzimo.

Proci ce neko vreme ( ne dugo ) pa ce narod ponovo da se udruzuje.

Nista strasno i nista neobicno.

Jos smo na nivou svesti da svi sve znamo ...i to bolje od drugih. Cim zagusti eto nas svi zajedno.

SRBIJA !!!

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: Januar 21, 2011, 11:29:49 pre podne »
Izgleda da isto pitanje muči mnoge  :(

Da, ali postoji i drugo tumačenje četiri S - jedno drugom su okrenuli ledja

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Januar 21, 2011, 12:28:46 posle podne »
Ja imam ozbiljnu dilemu.Malo malo pa se neki klub pocepa na pola.Dali ce sutra i ova polovina na pola.Ja sad neznam gde su oni ljudi koje sam znao i zbog kojih sam isao na skup,dali su oni ovde ili tamo.Dali sada prave zurke ovi ili oni i gde su sada oni nasi stari.Nista meni nije jasno.Dali da idem svugde ili da neidem nigde.
Lepo receno ;)sobzirom ko vodi MAS i gde ga vodi takvo desavanje se i ocekivalo ;)

Van mreže Bane hornet

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #7 poslato: Januar 21, 2011, 12:59:48 posle podne »
Ne znam koliko veze ima mas sa raspadanjem klubova...generalno svaki covek ima neki svoj stav i vremenom dodje do razlike u zaljama,misljenju,planovima...i naravno glavne stvari PARA i puce klub kao da ga nikada nije ni bilo. Problem je sto u klubove ulazi ko hoce(ne bas sve klubove) i sto mi se cini da je misljenje da treba da nas ima sto vise u klubu,a kada treba nesto nema ih ni 10!!!

1 SELO 3 KLUBA jel to realno i normalno????

Naprave dva lika klub,odmah ulaze u Mas,odmah zurka,skup,preklapanje sa klubom koji pravi skupove 5 godina i to je sve normalno????

1 SKUP U 2-3 godine,onda bi vikendom imali samo 1 skup u srbiji,pa posecenost velika ali i odgovornost,jer ko bi napravio los skup ako ceka 3 godine da ga napravi???

ALI NECE NIKO PARA DA SE ODREKNE PA ONDA 3 SKUPA 1 VIKEND,PA KADA NEODES KOD NEKOG ON SA LJUTI I TAKO....

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #8 poslato: Januar 23, 2011, 08:27:20 posle podne »
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #9 poslato: Januar 23, 2011, 11:46:24 posle podne »
Ne znam koliko veze ima mas sa raspadanjem klubova...generalno svaki covek ima neki svoj stav i vremenom dodje do razlike u zaljama,misljenju,planovima...i naravno glavne stvari PARA i puce klub kao da ga nikada nije ni bilo. Problem je sto u klubove ulazi ko hoce(ne bas sve klubove) i sto mi se cini da je misljenje da treba da nas ima sto vise u klubu,a kada treba nesto nema ih ni 10!!!

1 SELO 3 KLUBA jel to realno i normalno????

Naprave dva lika klub,odmah ulaze u Mas,odmah zurka,skup,preklapanje sa klubom koji pravi skupove 5 godina i to je sve normalno????

1 SKUP U 2-3 godine,onda bi vikendom imali samo 1 skup u srbiji,pa posecenost velika ali i odgovornost,jer ko bi napravio los skup ako ceka 3 godine da ga napravi???

ALI NECE NIKO PARA DA SE ODREKNE PA ONDA 3 SKUPA 1 VIKEND,PA KADA NEODES KOD NEKOG ON SA LJUTI I TAKO....
*556 *351

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #10 poslato: Januar 24, 2011, 09:32:46 posle podne »
Про

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #11 poslato: Januar 25, 2011, 11:11:52 pre podne »
To je tacno ,vidi se i sa ovim tablicama za registraciju auta i motora da je cetiri S izgubilo svaki smisao

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
« Odgovor #12 poslato: Februar 08, 2011, 08:06:29 posle podne »
Ne gledaj ko pravi skup .. sta ima na ledjima , dal pripada ovima ili mozda onima ... dal' je preso odavde onde ili obrnuto ....

na skup se ide zbog druzenja i drustva .. nekih tebi dragih ludi ... nije bitno dal to organizujje ovaj ili onaj .... ..

ako ti je u interesu da se vozis i druzis sa ljudima ne bih trebao da imas takve dileme  ;)

To si u pravu, moje mišljenje je da nije bitno ko i gde pravi skup ili žurku... Bitno je da smo svi skupa i da je dobar provod a ostalo nije ni bitno  ;) :D ;D :)
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!