Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Evo malo saveta posto cesto putujem ovim relacijama i probao sam sve kombinacije.Mislim da je najbolje i najisplativije ici nekim mini busom sa 6 sedista tu bi se najjeftinije proslo. Spavanje u minhenu se nadje za po 30-35 eura po coveku odnosno trokrevetna soba je 100-120 e.mada oko zel stanice ima 5-6 hostela sa sobama za 10-12 ljudi. Veliki autobusi za povratnu kartu do minhena uzimaju 150-180 eura iz Bg.Malo je dalje preko Madjarske al se brze stigne i ima samo jedna granica dok ovamo imate tri i krace je nesto malo.A i putarine su dosta jeftinije preko madjarske u oba pravca gotovo 50 e. sajam je dobar i treba ga podsetiti ko zeli da ide tamo nece se razocarati ali jedan dan nije dovoljan.A ko ima malo vise love oko 400e(karta ,klopa i spavanje se moze u ovo uklopiti) moze i avionom.Iz Budimpeste se moze naci karta do Minhena povratna za 60e avionom preko wizzair.com od aerodroma do sajma vozna karta 25e povratna vazi tri dana.
Ti si covece KRETEN
taj ce da kupi jedan MZ i slatko da se izvozi ove sezone ili ce ak da plati dugove za struju telefon i detetu ekskurziju .. a neozenjeni ce sas te pare svadbu da zakazu ...
Ja se izvinjavam za post ako nekom smeta . Mislim bio sam sigurno 5-6 puta na IMOT-u sam pa reko da pomognem informacijama.Al sam siguran da jedan dan nije dovoljan.
Šta smo rekli, koliki su minimalni troškovi po čoveku... jel neko sračunao?
Znaci min 70e + licni trosak