Mart 29, 2026, 03:23:01 posle podne

Autor Tema: UMANJENA TAKSA PRI REGISTRACIJI MOTORA  (Pročitano 7479 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
    • MK Valjevo
Odg: UMANJENA TAKSA PRI REGISTRACIJI MOTORA
« Odgovor #20 poslato: Mart 16, 2011, 06:10:20 posle podne »
Ako hoćeš da tražiš odgovornost od njih za nepoštovanje zakona mogu da te spojim sa našim pravnikom da te posavetuje kako to da učiniš... Baš pre neki dan smo pričali na tu temu i rekao mi je da u najboljem slučaju neko od odgovornih ostaje bez posla.

Hvala na ponudi,al kako sam vec u par navrata imao problema sa doticnom gospodom i to bez ikakvih konkretnih razloga,zadovoljicu se s`tim sto ce poceti da primenjuju zakon koji je vlada propisala.
Ako ni sad ne budu poceli da ga primenjuju onda se moram posavetovati sa nekim od pravnika.......

Kawasaki VN 800

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #21 poslato: Mart 16, 2011, 06:56:27 posle podne »
Ako hoćeš da tražiš odgovornost od njih za nepoštovanje zakona mogu da te spojim sa našim pravnikom da te posavetuje kako to da učiniš... Baš pre neki dan smo pričali na tu temu i rekao mi je da u najboljem slučaju neko od odgovornih ostaje bez posla.

ako ustreba..........ubpok ili ti unutrasnja kontrola mupa sta god,mozes da racunas al da imas i crno na belo naravno.....pomocicu

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Mart 16, 2011, 07:45:54 posle podne »
Ovako posto treba uskoro da regisrujem Ankin motor Suzuki SV650 , 2006 godiste, otisao sam u agenciju i to iznosi sa novim tablicama i saobracajnom ,teh. pregledom i uslugom agencije od 1000din ukupno 19000 dinara. Nije mi jasno zasto ljudi odvajaju registraciju po stavkama valjda je najvaznije koliko para das za komplet. Mogu vam samo reci da nikakvo umanjenje ja tu ne vidim ako odbijem nove table i saobracajnu na istom sam kao i prosle godine.

Van mreže mitri

• Vozac
  • *
  • Transalp 650
« Odgovor #23 poslato: Mart 19, 2011, 12:01:13 pre podne »
Ovako posto treba uskoro da regisrujem Ankin motor Suzuki SV650 , 2006 godiste, otisao sam u agenciju i to iznosi sa novim tablicama i saobracajnom ,teh. pregledom i uslugom agencije od 1000din ukupno 19000 dinara. Nije mi jasno zasto ljudi odvajaju registraciju po stavkama valjda je najvaznije koliko para das za komplet. Mogu vam samo reci da nikakvo umanjenje ja tu ne vidim ako odbijem nove table i saobracajnu na istom sam kao i prosle godine.

Pa i nema umanjenja za klasu 500-750 ccm ...

Ali nisi da trebao da prodajes onaj gsx1400 , tu bi video umanjenje za vise od 20 000 din.  ;) ... ja bas merkam da uvezem jedan takav, jer sad je registracija podnosljiva za te motore preko 1100 ccm ...
UMS