Mart 27, 2026, 11:44:13 posle podne

Autor Tema: prednja tablica za motor  (Pročitano 3812 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže kuglica14

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
prednja tablica za motor
« poslato: Januar 31, 2011, 11:19:57 pre podne »
inace sam u ljermontovoj dobio i obavestenje o prednjoj tablici ,to je nalepnica koju  ce svi morati da imaju ,u protivnom vec svi znamo jel da , kazna je 5000 din.tako da sam sledecu sliku tamo i napravio

Uploaded with ImageShack.us
Honda je ipak Honda

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
Odg: prednja tablica za motor
« Odgovor #1 poslato: Februar 01, 2011, 12:53:15 pre podne »
kazna odavno nije 5000din ... sad je kazna za neregistrovan motor oko 20000din ...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #2 poslato: Februar 01, 2011, 09:10:44 pre podne »
inace sam u ljermontovoj dobio i obavestenje o prednjoj tablici ,to je nalepnica koju  ce svi morati da imaju ,u protivnom vec svi znamo jel da , kazna je 5000 din.tako da sam sledecu sliku tamo i napravio

Uploaded with ImageShack.us
To je registraciona nalepnica a ne prednja tablica.Na njoj pise registarski broj vozila i datum do kojeg je vozilo registrovano.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Februar 01, 2011, 12:19:00 posle podne »
Ma OK nego mislim da je Peca mislio da ako nemas tu nalepnicu svakako nemas ni registraciju pa je u tom slucaju kazna 20 000 din...ne verujem da ce neko imati normalno registrovan motor a da ce da izgubi ili zaboravi da stavi nalepnicu...mada ima nas raznih... :D

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #4 poslato: Februar 02, 2011, 11:08:29 posle podne »
Kazna za neregistrovan motocikl iznosi od 5000 do 25000 dinara.
Polovinom decembra sam isao kod sudije za preksaj za neregistrovan motocikl, rekose mi da je izmedju gore navedene cifre, pre neki dan mi je stigla kazna u iznosu od 5500 dinara.
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: Februar 02, 2011, 11:12:07 posle podne »
Mora da je sudija bila zensko pa si je sarmiriao  ;)

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #6 poslato: Februar 03, 2011, 01:13:57 pre podne »
Bila zensko, doduse oko 4 banke ali bas dobrodrzeca, znam je tu iz grada, jos neudata... :D
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Februar 03, 2011, 02:05:15 pre podne »
Bila zensko, doduse oko 4 banke ali bas dobrodrzeca, znam je tu iz grada, jos neudata... :D

pa zato te i rebnula po starom zakonu  ;)
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže kuglica14

• Suvozac
  • *
« Odgovor #8 poslato: Februar 18, 2011, 04:26:56 pre podne »
kazna odavno nije 5000din ... sad je kazna za neregistrovan motor oko 20000din ...

nisam nigde pomenuo ne registrovan motor nego nalepnicu koju racunaju kao tablicu i kazna je tolkio jer sam pitao na salteru,posto sam mislio da je ne zalepim jer izleda odvratno
Honda je ipak Honda

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #9 poslato: Februar 18, 2011, 01:15:31 posle podne »
nepropisno postavljanje registarske tablice ili registracione nalepnice   /  15.000-30.000 din ili zatvor do 30 dana

to je stavka iz novog zakona !

Van mreže kuglica14

• Suvozac
  • *
« Odgovor #10 poslato: Februar 19, 2011, 03:44:40 pre podne »
ok, u glavom traze da stoji i napred tako da gde god je stavili, mozete a nemorate biti kaznjeni sad to vec zavisi od policajca ali to je vec druga tema
Honda je ipak Honda

joda2

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Mart 01, 2011, 10:31:53 posle podne »
Dosadasnje registarske tablice sam bas voleo i bio sam ponosan sto ih mogu imati na svom vozilu. Bile su jedne od najlepsih u EU Ali ove nove su toliko neukusne i ruzne da ne mogu dovoljno izraziti tugu sto cu uskoro morati postaviti ovakve rugobe. A sad ovde citam da cu jos povrh svega trebati lepiti i neke nalepnice. Uzas. Nadam se da gresite, jer u ZOBS-u od Decembra 2010 to nisam nigde nasao da pise, ali me ne bi iznenadilo da zakonodavci jos malo dopune svoju listu.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Mart 02, 2011, 02:03:24 pre podne »
Dosadasnje registarske tablice sam bas voleo i bio sam ponosan sto ih mogu imati na svom vozilu. Bile su jedne od najlepsih u EU Ali ove nove su toliko neukusne i ruzne da ne mogu dovoljno izraziti tugu sto cu uskoro morati postaviti ovakve rugobe. A sad ovde citam da cu jos povrh svega trebati lepiti i neke nalepnice. Uzas. Nadam se da gresite, jer u ZOBS-u od Decembra 2010 to nisam nigde nasao da pise, ali me ne bi iznenadilo da zakonodavci jos malo dopune svoju listu.

ako mislis na nalepnicu DA ima nalepnica i za motor i mora se zalepiti na neku ravnu povrsinu blizu fara... preporucuju vizir , ko nema vizir lepi na pogodnom i preglednom mestu blizu ili na far ..