Ja sam , može se reći pravio bajkersku svadbu. Motorima se išlo po mladu, ja sam kao mladoženja u odelu isto tako bio na motoru. Defile je bio od Banovog brda do bloka45. Ispred zgrade smo napravili džumbus, skupilo se 100tinak ljudi da gleda.
Sve smo počeli bez i jednog dinara. Hteli smo da napravimo žurku-svirku sa samoposluženjem. trebalo nam je mesto, preko Gremlina sam upoznao Zoću, vlasnika sada izgorele Stenke (broda). Kada smo mu izneli situaciju, on je rekao , ma kakvo samoposluživanje, imama ja ekipu ide u cenu. A cena je bila sve njegovo, samo pečenje i torta moje, 10eura po osobi. Ekstremno jeftino. Kasnije kako se primicao datum , prispele su i neke pare kao poklon, pa sam uz meni dodao i pola porcije roštilja po osobi (+2eura). Meni je inače posle bogatog predjela bio malo drugačiji, išle su vruće lazanje. Zatim roštilj i pomfrit, a nakon toga pečenje i pečeni krompir. Naravno, sve je moglo da se doda i uzmu repete. Takođe je salata i piće bilo uračunato. Imali smo ideju i za neki gulaš i sl, ali se ni ovo nije pojelo.
Dil je bio samo kapara ako hoćemo od 50e. Venčanica je bila 400eura, kapara 50e. Muziku sam ipak uzeo ozvučenu akustiku sa odličnim repertoarom , njih 5 za samo 250e, nije potrebna kapara. Ko ih je slušao, svako je oduševljen.
Svima smo rekli (bar onim bližim) da donesu pare, a ne poklone. Tako da kada sam na svadbi izbrojao 1700e za restoran, 250 za muziku i video da ima još, samo sam zatvorio majčinu tašnu i rekao nosi je kući. Pao mi je kamen sa srca, jer sam video da sam otplatio najveće troškove.
Da još jednom naglasim, da nismo imali ni dinar na početku.