Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Možete ovde u Valjevo, 1000 din je dnevnica, al' nisi prijavljen
elem...moguce da gresim ali .. ovlashceno sluzbeno lice je duzno po zakonu da prijavisvako krshenje zakona i propisa ? u suprotnom je u dispozitivu sa pozitivnim zakonskim reshenjam, zanchi krishi zakon ili ti prestupnik ... znachi da ova tema šta ? ajde sad uprava ... guguknite...
Ja registrovao danas . 650ccm .19ks .1979god i izaslo 17,503 din .... Tablicu i nalepnicu mi odmah dali a saobracajna za 10 dana .Tehnicki je bio besplatan .. neka akcija u Dunav-u ...jos samo da tablicu skratim da udje u stari okvir i to je to...Keva mi se isprsila i usla u minus za kes .. ali verujem da ce me skupo kostati .. ima da usisavam i brisem prasinu po kuci narednih godinu dana
CESTITAMO ! ! ! Nego kako bre Peco 19 konja???
Keva mi se isprsila i usla u minus za kes .. ali verujem da ce me skupo kostati .. ima da usisavam i brisem prasinu po kuci narednih godinu dana
Pa ostali crkli od starosti agregata produvalo malo.
naravno ni kod mene nije moglo sve glatko da prodje kako sam mislio ... u saobracajnoj je pogresna moja adresa stanovanja a LK mi je u izradi ... naravno nima je sistem izbacio neku adresu i vode se po tome ... znaci izdali su mi saobracajnu sa laznom adresom stanovanja koju su ONI ubacili u sistem !suzdrzao sam se od svadje po salterima ali sam mnogo popizdeo .... sad cu da potegnem sve moguce veze (prvi put u zivotu) i da vidim ko ce da plati novu saobracajnu sa ispravnom adresom !