Mnogo toga nije u redu... Zavisi s koje strane gledas.
Sve sto se dogodi ima svoj - UZROK...POVOD...i POSLEDICE.
Nista se ne dogadja samo od sebe.
Dakle ako je "neko" kriticki pisao o mentalnom sklopu ljudi odredjene profesije - zasto se "neki" pojedinac nasao prozvanim?
Ako neko kaze - "Bajkeri su stoka." Da li se svi mi pronalazimo u tome? Ne bih rekao...
Pripadnost "plemenu" bajkera mi nalaze da uvek stajem u odbranu brace - ipak, ima izuzetaka - npr. Novi Sad, tockarenje, pogibija deteta... Ne mogu da stanem u odbranu tog bajkera ( a bajker je jer je vozio motor )... a verujem da nije imao nameru da ubije dete. Nije mu lako, jer on treba da zivi sa tim.
Pristojnost mi nalaze da postujem tudje misljenje. Naravno da imam svoje i naravno da ne prihvatam, zdravo za gotovo, tudje.
Covek misli da je nesto lose, a ja cu pokusati da objasnim da nije tako... ako mogu. ( ...a ko kaze da sam ja u pravu ?...)
Cinjenica je da se u konkretnom slucaju povela prica o policiji. Licna iskustva, price, secanja...pa ne mozemo to gurnuti u stranu i zaboraviti. Naravno da ne mozemo ni generalizovati...ili mozemo? Lepa iskustva sa policijom...? Ima li ih ko? Pa policija i postoji da bi odrzala red i zakon...a mi kao volimo da postujemo zakon

. Ko kaze da ih voli - ili laze, ili se boji. To je generalno ! A licno ...poznajem par policajaca koji su potpuno normalni i ok ljudi. Cak se i druzimo, ali kad nisu u uniformi - kad nisu policija.
Posebna prica je svako od nas. Nacin na koji tumacimo napisano i receno. Nacin na koji to prihvatamo.
Smatram da je preterano banovati coveka zbog iznosenja licnog misljenja, pa makar bilo i o policiji.
Nista licno.