Mart 29, 2026, 12:27:42 pre podne

Anketa

KO JE ZA TO DA POSTOJE CLANOVI U MOTO KLUBOVIMA AL BEZ MOTORA

DA
27 (57.4%)
NE
20 (42.6%)

Ukupno glasova: 46

Autor Tema: CLANOVI KLUBOVA ,,BAJKERI BEZ MOTORA,,  (Pročitano 8112 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
CLANOVI KLUBOVA ,,BAJKERI BEZ MOTORA,,
« poslato: Februar 22, 2011, 05:35:33 posle podne »
JEDAN ZANIMLJIV ODGOVOR U MOM POSTU NAVEO ME JE DA POKRENEM OVO VRLO INTRESANTNO PITANJE.........

MOTO KLUB IMA SVOJE CLANOVE,JEL TAKO?

CLANOVI KLUBA SU UGLAVNOM BAJKERI,JEL TAKO?

POSTOJE I CLANOVI KLUBA KOJI NEMAJU MOTOR,KOLIKO SAM IMAO PRILIKE DA VIDIM?

TI CLANOVI BEZ MOTORA NOSE BOJE,BAR SAM VIDJAO...

NA SKUPSTINAMA KLUBOVA IMAJU ISTO PRAVO KAO I ONI KOJI IMAJU MOTOR....

ZNACI,OVAKO....

NEKO KO NE VOZI MOTOR I NEMA MOTOR MOZE DA RASPRAVLJA NA SKUPSTINI KLUBA I DA IMA PUNOPRAVAN GLAS O NEKOM KO JE PRESAO

MNOGO KILOMETARA MOTOROM.................. *200 *200 *200

E SAD AKO GRESIM TU STE DA GLASATE I NAPISETE GDE GRESIM..................... ??? ??? ??? >:D >:D >:D

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
Odg: CLANOVI KLUBOVA ,,BAJKERI BEZ MOTORA,,
« Odgovor #1 poslato: Februar 22, 2011, 05:54:20 posle podne »
 :-X :-X :-X
 Hmmm... Mnogi bi na moj odgovor na ovu temu rekli da sam nova i da nemam pojma zato ću samo da kažem NO COMMENT , onaj ko me zna zna šta mislim.....  :) >:D
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #2 poslato: Februar 22, 2011, 06:39:42 posle podne »

Ako taj "neki" zeli da bude clan kluba - verovatno ima i razlog za to. Nema motor ...? Pa sta? Ako je u moto klubu verovatno ima zelju da vozi motor... Kupice ga ...valjda....nekad...

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: Februar 22, 2011, 06:48:29 posle podne »
Odgovorio sam ne. Ali da obrazlozim. Ne racuna se na clanove koji zbog starosti vise ne mogu da voze ili ne daj boze zbog nekog hendikepa.

Isto ko kad bi bio clan alpinistickog drustva a ne pentras se po planinama ili clan veterana avijacije a ne letis/leteo si. Ja to tako gledam.

Pogotovu ako neko ne zna da vozi a clan je kluba to mi je tek nebuloza. Volim i ja Avione pa nisam clan udruzenja Avijaticara. A MNOGO MNOGO volim avione ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Februar 22, 2011, 07:02:41 posle podne »

Ako taj "neki" zeli da bude clan kluba - verovatno ima i razlog za to. Nema motor ...? Pa sta? Ako je u moto klubu verovatno ima zelju da vozi motor... Kupice ga ...valjda....nekad...

Potpuno se slazem sa tobom . Ima clanova koji nemaju motor a vise rade i doprinose zivotu kluba nego oni koji ga imaju. Nesmemo mladim ljudima tj. takoreci deci ubijati volju za motorciklizam vec ih stimulisati da jednog dana budu kao i mi ne samo zbog motora kao objekta vec ljubavi prema takvom stilu zivota .Nema puno takvih ali veruj mi ne skidaju boje ni kad idu na posao ili skolu, sta ces bolje promocije od toga, a i zagrizeni su do daske sa klubom. Ima vremena kupice motor.

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #5 poslato: Februar 22, 2011, 07:18:53 posle podne »
Pa ja se slazem da budu prospekt ili kako se to na srpskom kaze ali stvarno nema logike da bude ponopravni clan ma kolko voleo motore ako nit ima motor nit zna da vozi. Kad zavrsi ova dva onda moze clanstvo.
Nisam ni u jednom klubu, ne razumem se u tematiku, samo iznosim svoje misljenje.

Van mreže Bane hornet

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #6 poslato: Februar 22, 2011, 08:21:13 posle podne »
 OBI ima li teme da se ti ne zabrines?????

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #7 poslato: Februar 23, 2011, 07:32:29 pre podne »
OBI ima li teme da se ti ne zabrines?????

*76 *76 *76 *76

Obi nemoj se ljutiti, ali od 5 tema koje si otvorio u off topicu - cetiri mogu da se spoje u jednu. Mislim da bi to bilo dobro. Ovako se tema razvodni... gubi na tezini. Ne zameri na komentaru. Nije zlonameran.

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #8 poslato: Februar 23, 2011, 10:21:16 pre podne »
   Sto se nas tice moze da pocne i bez polozenog i bez motora ako je brat i lojalan klubu a motor ce doci. Bolje dobar covek bez motora u klubu nego los sa motorom, al za to sluzi duzi probni period.Nigde necete naci termin u jacim zemljama za malo jace MC klubove bajker nego roker a sad sto nemam pojma. Mozda zato sto boje na ledjima zovu rocker(top and bottom rocker) il ima veze sa rockom kao muzikom.

Verujem da bi nas banovan clan dao malo bolje objasnjenje oko toga.

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #9 poslato: Februar 23, 2011, 10:58:50 pre podne »
Zasto da ne,ako doprinosi boljem radu kluba,cuva klub i bracu,mozda radi u klubskim prostorijama...itd. ZNACI DA...
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže marko lepi

• Suvozac
  • *
« Odgovor #10 poslato: Februar 23, 2011, 11:40:45 posle podne »
Dragi Duško(bigbad86), osetio sam se pozvanim da ti odgovorim pošto verovatno misliš na malog Munju, koji zaista nema motocikl a dobio je pravo da nosi boje. Možda bi trebao da se zapitas čime je on to zasližio, a ti ne. Obzirom da Munju poznajem prilično dobro, siguran sam da nismo napravili rešku kada smo ga primili za punopravnog člana. Po pitanju broja posećenih moto skupova mislim da ste tu negde, a što se motocikla tiče siguran sam da će ga kupiti ove godine. Obzirom da tebe pripadnost moto klubu ne interesuje, možda ne bi ni trebao da komentarišeš ovu temu. Pozdrav

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Februar 24, 2011, 05:25:48 pre podne »
Dragi Duško(bigbad86), osetio sam se pozvanim da ti odgovorim pošto verovatno misliš na malog Munju, koji zaista nema motocikl a dobio je pravo da nosi boje. Možda bi trebao da se zapitas čime je on to zasližio, a ti ne. Obzirom da Munju poznajem prilično dobro, siguran sam da nismo napravili rešku kada smo ga primili za punopravnog člana. Po pitanju broja posećenih moto skupova mislim da ste tu negde, a što se motocikla tiče siguran sam da će ga kupiti ove godine. Obzirom da tebe pripadnost moto klubu ne interesuje, možda ne bi ni trebao da komentarišeš ovu temu. Pozdrav

Posto ocigledno poznajes Duska a verovatno i on tebe ovakav post je vise licne prirode nego sto ima veze sa temom ... ovakav post si mogao da mu pustis na PP ...Dusko ni u jednom postu nije pomenuo niti tebe ni kolegu koga ti pominjes....Ako imate bilo sta licno to se resava van javne rasprave !

A pre svega bi bio red da se predstavis !!   
 to mozes uciniti u sledecoj temi : http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?board=6.0

Hvala !
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže marko lepi

• Suvozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: Februar 24, 2011, 09:21:36 posle podne »
Peco, u pravu si, mada i ja samo iznosim svoje misljenje, a vidim da u ovoj temi ima vise ljudi koji zastupaju isti stav kao i ja. Sto se predstavljanja tice, vec sam se predsavio kao marko_lepi i marko_lepi kg, ali obzirom da redovno zaboravljam lozinku, morao sam po trci put da se registrujem kako bih izneo svoje misljenje o ovoj temi. Mogu ja da se predstavim ponovo, ali ne zanam sta bih novo rekao, a da kazem "zdravo drugai, puno lepog vremena i predjenih kilometara...." prilicno mi je smor, a i vi svakako ne bi znali nista korisno o meni.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #13 poslato: Februar 24, 2011, 09:36:24 posle podne »
Zar sam naziv MOTO klub ne govori dovoljno? Dakle, ne!

Volim i ja Avione pa nisam clan udruzenja Avijaticara. A MNOGO MNOGO volim avione ;D
*332
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže zokowmali

• Suvozac
  • *
« Odgovor #14 poslato: Februar 24, 2011, 09:56:38 posle podne »
Neko rece "BOLJE DOBAR COVEK BEZ MOTORA,NEGO LOS SA MOTOROM",naravno,slazem se da ne treba svaka dzudza da dobije boju nekog kluba eto samo da bi se dobilo na broju...ali ako je taj neko zasluzio te boje,treba mu dati boje,ako on zna to da ceni cak i bez motora zar treba reci nesto vise?! U nasem slucaju,decko je zasluzio.,putovao je busem na skupove,bio tu kad god je zatrebalo,cak je i on vise bajker nego pojedine koje poznajem.Ako ne zna da vozi, tu smo da mu pomognemo,jednostavno smo osetili potrebu da covek dobije nase boje i volimo sto je nas clan i ponosni smo na to.Polozeno ima,moped ce stici...ali prijateljstvo je nesto sto nas je nateralo da osnujemo ovo nase udruzenje.
Nekima dzaba i motor,ako je blago receno bulja od coveka. Neko ko ne zna da ceni ljude,prijateljstvo i ovo malo slobode sto dozvolimo sebi na dva tocka.
Vozite ljudi sa uzivanjem,postujte to malo gvozdja medj' noge,umesto da ga dozivljavate kao produzetak svog nedostatka!!!

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #15 poslato: Februar 24, 2011, 10:10:16 posle podne »
U nasom klubu ima jedan koji nema motor ali kako vidim trudi se (za sad vec kupio kacigu,jaknu, rukavice,cizme itd..)! Mogu reci cak i vise daje energije nego neki nasi clani, koji imaju motor a nema ih ni na jednom moto susretu! I u ostalom on je nas fotograf na svim skupovima koje posjecujemo a i na grobniku. Za sad mu je glavno oruzje Canon i pivo, a kad skupi nesto vise para, bice i motor.
Sad sve zavisi od kluba do kluba kakav ce biti status clana bez motora (pravilnik ili statut). Dali ima pravo glasa ili ne. Kod nas je punopravan clan. A nisam za vise od 20% clanova bez motora u klubu. *3

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #16 poslato: Februar 24, 2011, 10:52:32 posle podne »
Ko nema motor nema sta da radi u moto klubu. Jednom sam vozio traktor ali ne znam nista o uzgajanju zitarica i tako toga, i sad cu ja da pametujem kako treba da se sadi zito. Nisu krivi ljudi koji ulaze u klubove bez motora nego klubovi. Ako je to pod izgovorom "dobar je covek" itd, moze on biti dobar covek i bez natpisa na ledjima, ako je "kupi ce valjda motor" onda moze da saceka da kupi motor. Izgovor za primanje coveka bez motora u moto klub je zbog
a) hocemo tvoj uticaj (novac)
b) sto vise to bolje
jadno je i pod a i pod b
I sto je neko rekao iz ovog se izostavljaju clanovi kluba koji su ostareli ili doziveli neki hendikep ali i za to ima ime "pocasni clanovi kluba"

Van mreže marko lepi

• Suvozac
  • *
« Odgovor #17 poslato: Februar 24, 2011, 11:30:01 posle podne »
Zamisli, ostanes bez motocikla! Nemas para da odmah kupis drugi-pesak si! Hoces da vratis boje?
Ja sam pre za varijantu da vozim pravog prijatelja na zadnjem sedistu dok ne kupi motocikl, nego da se vozim sa nekim vlasnikom motocikla koji ima zmiju u dzepu kad se narucuje pivo i kome ne pada na pamet da stane kad vidi bajkera pored puta!
Ali to je samo moje misljenje.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #18 poslato: Februar 25, 2011, 08:27:03 pre podne »
Zamisli, ostanes bez motocikla! Nemas para da odmah kupis drugi-pesak si! Hoces da vratis boje?
Ja sam pre za varijantu da vozim pravog prijatelja na zadnjem sedistu dok ne kupi motocikl, nego da se vozim sa nekim vlasnikom motocikla koji ima zmiju u dzepu kad se narucuje pivo i kome ne pada na pamet da stane kad vidi bajkera pored puta!
Ali to je samo moje misljenje.

Potvrdjujem  *75 *75 *75 *74

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #19 poslato: Februar 26, 2011, 06:54:24 posle podne »
Dragi Duško(bigbad86), osetio sam se pozvanim da ti odgovorim pošto verovatno misliš na malog Munju, koji zaista nema motocikl a dobio je pravo da nosi boje. Možda bi trebao da se zapitas čime je on to zasližio, a ti ne. Obzirom da Munju poznajem prilično dobro, siguran sam da nismo napravili grešku kada smo ga primili za punopravnog člana. Po pitanju broja posećenih moto skupova mislim da ste tu negde, a što se motocikla tiče siguran sam da će ga kupiti ove godine. Obzirom da tebe pripadnost moto klubu ne interesuje, možda ne bi ni trebao da komentarišeš ovu temu. Pozdrav

Uopste nisam mislio na Munju!!! Malo si me uvredio tvojim postom :'( Samo sam izneo svoje misljenje na zadatu temu koju kao sto vidis nisam ja postavio. Gore sam tacno obrazlocio zasto nisam za to ali ne osudjujem nikoga ko tako uradi! Takodje rekoh da se ne razumem mnogo u tematiku MC i MK ali znam da svaki odredjuje svoja pravila pa sto ne bi i vi. Nikakav nepostovanje nisam iszrazio ni prema Munji ni prema Zadrugarima nema potrebe da se nalazite prozvanim.

Decko koji je postavio temu je pitao i ja sam dao odgovor kako ja mislim da treba.

Ukratko odgovor se svodi na prosto: U moto klubu su motoristi. Ko nema polozeno, ne zna da vozi i ne poseduje motor sebe ne moze tako da zove sebe. Eto to je to. Deki ispunjava 2 uslova a i 3 uslov ce skorije kao sto svi znamo.Ipak mislim da je trebalo da se ceka da ipak postane vlasnik bar svog prvog motorcikla ali to je moje mishljenje ;) Mislio sam ja na neke druge ljude...

Gore sam takodje napisao da ako neko zbog finansijske ili bilo koje druge situacije proda svoj motor nema razloga NARAVNO da bude odaljen od kluba, racunam da su MK i MC bratska udruzenja i da tako nikad nesto ne bi uradili. Naravno i izuzetak je  ako neko zbog starosti ili invaliditeta izgubi mogucnost da vozi motor.

Ako hocete da pricate o tome mozemo uz pivo uzivo. Bas me pogodilo sto si mislio da mazem Dekija na forumu u  kojem on nije clan. :o