Mart 29, 2026, 12:27:02 pre podne

Autor Tema: Epidemija ili nesto drugo  (Pročitano 6475 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Epidemija ili nesto drugo
« poslato: Februar 26, 2011, 09:04:24 posle podne »
U zadnje vreme sve je vise stranih klubova u Srbiji, konkretno mislim na Nocne vukove iz Rusije, bajkeri iz Nisa su poceli da se masovno uclanjuju u ovaj klub i da odlaze u Moskvu kod njih u posetu ,normalno jos i za dugo vreme ce biti samo ceppteri kluba jer ce trebati najmanje pet godina da postanu punopravni clanovi. Sta hocu da kazem ,voleo bi da mi neko od njih objasni toliko odusevljenje za ovaj moto gang kako se naziva i sta dobijaju sa tim. Moje licno misljenje je da su jos u potrazi za svojim identitetom kao bajkera a da se bas nisu snasli ili se ne vide kao licnosti u svojoj sredini pa su krenuli u potragu u Rusiju. Naravno da nemam nista protiv stranih klubova u Srbiji ali sam postavio temu da bi eventualno razjasnili ovu pojavu.

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
Odg: Epidemija ili nesto drugo
« Odgovor #1 poslato: Februar 26, 2011, 09:30:25 posle podne »
Nije epidemija. Mozda u nasim klubovima ne vide tu dozu ozibljnosti ili mozda velicine i jacine koji imaju ti internacionalni klubovi... ???

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Februar 26, 2011, 09:43:57 posle podne »
Naravno da nemam nista protiv stranih klubova u Srbiji ali sam postavio temu da bi eventualno razjasnili ovu pojavu.

Zapamti jedno, ko je god došao u Srbiju, nije došao džaba. Kao i evropske banke koje kamatama oguliše ovaj jadni narod ili strane firme kod koje cede ove ljude za smešne plate pa još ih i ucenjuju da rade i vikendom, preteći im otkazima... Još ne mogu da provalim kakvu korist bi strani klubovi imali ovde, ali nekim dobrom mislim nije. Sve se bojim da je ljubav u pitanju....

Moje licno misljenje je da su jos u potrazi za svojim identitetom kao bajkera a da se bas nisu snasli ili se ne vide kao licnosti u svojoj sredini pa su krenuli u potragu u Rusiju.

To me podseća na ono:  mali mi je ku*ac, al' mi je zato veliki i skup auto.  Ili prosto rečeno neka vrsta kompleksa.

Da se razumemo ni ja nemam ništa protiv stranih klubova, ne dotiču me uopšte.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #3 poslato: Februar 26, 2011, 10:04:45 posle podne »
Ukoliko su ti ljudi koji se pridruzuju stranim klubovima srecni i zadovoljni,nasli sebe u tim organizacijama,vole duga putovanja i mogu da budu odsutni vise vremena od kuce plus ako imaju finansijskih mogucnosti za takav provod pa zasto da ne.I ja kad bih imao finansija i vremena za takav nacin provoda odmah bih isto uradio.
E sad pitati njih je najbolje da nesto kazu sta ih je privuklo kod ovog ili onog stranog kluba ukoliko imaju ovlascenja da javno govore kao clanovi tih klubova.Nisam siguran Rendi da cemo dobiti odgovor od svih ljudi iz tih klubova jer kao i sto znas kod njih se zna ko pisa a ko okrece tocilo.
Licno nisam protivan tom novom pomodarstvu ako mogu tako da nazovem taj moto gang

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Februar 26, 2011, 10:18:38 posle podne »
Ajde Miko ne talasaj da bi i ti presao u strani klub da imas mogucnosti da putujes, pa Miko makar se ja i ti znamo imamo para gde god hoces da putujemo bez obzira da li smo u stranom ili domacem klubu . Znam da si isao na njihove proslave itd. pa imao si i ti prilike da predjes u strani klub pa sto ne predje. Mogao sam pre 15godina da odem u strani klub ali mi to nije padalo napamet jer sam u dusi slobodan kao i ti i ne podnosim disciplinu koju oni propagiraju , dosta mi je discipline u svakodnevnom zivotu a motor je moja relaksacija.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Februar 26, 2011, 10:27:07 posle podne »
I bre Seki ti si bas strog sa razmisljanjem na ovu temu ;D ;D

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Februar 26, 2011, 10:33:43 posle podne »

To me podseća na ono:  mali mi je ku*ac, al' mi je zato veliki i skup auto.  Ili prosto rečeno neka vrsta kompleksa.

Da se razumemo ni ja nemam ništa protiv stranih klubova, ne dotiču me uopšte.

*74 *74 *74 *603 *603 *603

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #7 poslato: Februar 26, 2011, 10:49:44 posle podne »
E sad pitati njih je najbolje da nesto kazu sta ih je privuklo kod ovog ili onog stranog kluba ukoliko imaju ovlascenja da javno govore kao clanovi tih klubova.Nisam siguran Rendi da cemo dobiti odgovor od svih ljudi iz tih klubova jer kao i sto znas kod njih se zna ko pisa a ko okrece tocilo.
Licno nisam protivan tom novom pomodarstvu ako mogu tako da nazovem taj moto gang
A bre Rendi ovaj deo mojeg posta je interesantniji.
A sto se tice stranih klubova pa ja mislio da znas da sam bio tamo negde jos 80-ih godina kod njih.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #8 poslato: Februar 26, 2011, 11:32:56 posle podne »

Nisam siguran da znam odgovor...ali mislim da je to u nasoj prirodi...nas Srba...ili bar jednog dela..

...tudje je lepse...bolje...

Nikad nisam mogao da shvatim da ljudi umesto slanine i prsute jedu razna djubrad od salama... umesto domace ljute rakije piju viski, dzin, tekilu ( ova poslednja cak i na mene ostavlja jak utisak, ali ipak, rakija je rakija...)

Kad se sretnem sa ljudima iz svog kluba - mozemo pricati...razumemo se...a mozemo i da cutimo...opet se razumemo...

Nemam nista protiv stranih klubova...samo mi nije jasno kako cu ja da se sporazumem sa njima...sa nasima ok, ali sa tim strancima...

Ne znam...  Znam za vic kad pitaju Srbina: " Da li bi promenio veru ?"
                                                                   - " JOK !"
                                                                   - " Za ljubav ?"
                                                                   - "JOK !"
                                                                   - "Za pare ?"
                                                                   - "JOK !"

- " Iz inata ?"

- "MOZDA !"

...mozda je tu odgovor...

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #9 poslato: Februar 27, 2011, 10:04:11 pre podne »
MIKO NEZNAM ZASTO TOLIKO NAPADA NA SRBE KOJI SU OTISLI U STRANE KLUBOVE OVO JE DEMOKRASKA ZEMLJA I MOZE SVAKO DA IZABERE SVOJ PUT A STO SE TICE GANGA TI SE SLIKAS SA SVIM TIM TAKO NAZOVI GANSTERIMA I DRUZIS A TAD IM NE GOVORIS DA SU GANSTERI NEGO DRUGARI ILI CAK I BRACO NEMA POTREBE DA MI BILO STA ODGOVARAS ZATO STO TI I JA I DALJE CEMO OSTATI PRIJATELJI NA MOTO SKUPOVIMA I PITI ISTIO ONOLIKO PIVA KOLIKO SMO DO SAD PILI

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #10 poslato: Februar 27, 2011, 11:27:15 pre podne »

Molim članove foruma da se drže teme i bez ličnih prepucavanja jer će u protivnom tema biti zaključana...

Van mreže Bane hornet

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #11 poslato: Februar 27, 2011, 12:31:23 posle podne »
   Au pa ljudi ne smeju nista da napisu odmah se preti zaklucavanjem,brisanjem... >:( >:( >:(
  Sta se desilo sa forumom???  Treba da napisete sta da hvalimo i to je to,nikakva tema van toge ne sme biti napisana i gotovo!!!

Van mreže sd-choppers

• Suvozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: Februar 27, 2011, 12:35:09 posle podne »
brate niko nikog ne provocira zasto si doneo taj zakljucak nisi mi jasan ali ako hoce necemo vise da pricamo na ovu temu

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #13 poslato: Februar 27, 2011, 01:04:03 posle podne »
brate niko nikog ne provocira zasto si doneo taj zakljucak nisi mi jasan ali ako hoce necemo vise da pricamo na ovu temu

Au pa ljudi ne smeju nista da napisu odmah se preti zaklucavanjem,brisanjem... >:( >:( >:(
  Sta se desilo sa forumom???  Treba da napisete sta da hvalimo i to je to,nikakva tema van toge ne sme biti napisana i gotovo!!!

Obrisani su postovi koji su vodili u ličnu raspravu nevezano sa temom... nemojte donosti prerane zaključke.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Februar 27, 2011, 01:09:40 posle podne »

Bane brate, ovo što je Rade napisao, odnosi se na srbducka i gremlina, koji su počeli sa ličnom raspravkom....
Slobodno pisanje samo napred, ova tema koju je Rendy postavio, vrlo je zanimljiva i baš je lepo videti mišljenja

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #15 poslato: Februar 27, 2011, 01:44:20 posle podne »
Mislim da i filmovi imaju tu dosta uticaja.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #16 poslato: Februar 27, 2011, 02:20:03 posle podne »
dobro je poznato kako su i kada se "nislije" opredelile za vukove!!!
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
« Odgovor #17 poslato: Februar 27, 2011, 02:45:30 posle podne »

Slobodno pisanje samo napred, ova tema koju je Rendy postavio, vrlo je zanimljiva i baš je lepo videti mišljenja

bas je lepo saznati kako ko dise i s koje strane vetar duva
..a Dunav tiho tece..

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #18 poslato: Februar 27, 2011, 02:47:44 posle podne »
bas je lepo saznati kako ko dise i s koje strane vetar duva
..a Dunav tiho tece..
Kolubara tiho tece,Dunav je brz,

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak