Mart 29, 2026, 12:27:33 pre podne

Autor Tema: Velika greska  (Pročitano 10483 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Velika greska
« Odgovor #40 poslato: Februar 28, 2011, 07:39:52 posle podne »
Pope ova ti je dobra. *109 *109 *605 *605

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #41 poslato: Februar 28, 2011, 07:50:24 posle podne »

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #42 poslato: Februar 28, 2011, 08:07:58 posle podne »
Kao sto su klubovi na dobrovoljnoj bazi tako je i ovaj sajt na dobrovoljnoj bazi.Niko vas netera da budete ovde.Oni koji su u masu valjda je normalno da svoje nezadovoljstvo pokazu na skupstinama masa.Oni koji nisu u masu neznam cemu stalne kritike nevalja vam ovo nevalja vam ovo.Meni se nesvidja tamo neki sajt,usao video,za mene nista interesantno-dovidjenja nikad vise.Bio na jednom skupu docek nikakav-dovidjenja,nikad vise.Sad bar ima i foruma i skupova i raznih mesta za druzenje.Ljudi,promenite malo sve vise odbijate ljude sa ovog foruma.Mada mozda to i namerno radite.LJudi seli dogovorili se nesto i sta sad.Sad ja da im pricam sta je za njihovu kucu pametno.Udjem kao sto sam navikao na ovaj forum da cujem sta neko radi,sta sprema,gde ima kakvo dogadjanje a ono danima samo jedno te isto.Isti ljudi iste price ista mrznja,nervoza.Jer ima negde garaza gde se kuva kafa,sa rakicom naravno

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #43 poslato: Februar 28, 2011, 08:14:03 posle podne »
Kao sto su klubovi na dobrovoljnoj bazi tako je i ovaj sajt na dobrovoljnoj bazi.Niko vas netera da budete ovde.Oni koji su u masu valjda je normalno da svoje nezadovoljstvo pokazu na skupstinama masa.Oni koji nisu u masu neznam cemu stalne kritike nevalja vam ovo nevalja vam ovo.Meni se nesvidja tamo neki sajt,usao video,za mene nista interesantno-dovidjenja nikad vise.Bio na jednom skupu docek nikakav-dovidjenja,nikad vise.Sad bar ima i foruma i skupova i raznih mesta za druzenje.Ljudi,promenite malo sve vise odbijate ljude sa ovog foruma.Mada mozda to i namerno radite.LJudi seli dogovorili se nesto i sta sad.Sad ja da im pricam sta je za njihovu kucu pametno.Udjem kao sto sam navikao na ovaj forum da cujem sta neko radi,sta sprema,gde ima kakvo dogadjanje a ono danima samo jedno te isto.Isti ljudi iste price ista mrznja,nervoza.Jer ima negde garaza gde se kuva kafa,sa rakicom naravno

kad dodjes u SD vrlo rado cu ti pokazati - uputiti te :) dobro mi dosao prijatelju!

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #44 poslato: Februar 28, 2011, 08:17:05 posle podne »
Trazio sam te na tvom mestu zadnji put,nije te bilo

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #45 poslato: Februar 28, 2011, 08:20:54 posle podne »
Trazio sam te na tvom mestu zadnji put,nije te bilo

064/1 37 38 36

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #46 poslato: Februar 28, 2011, 09:28:06 posle podne »
Takodje bez ljutnje...moj klub kao i vecina MK klubova koje poznajem su bazirani da DOBROVOLJNOM druzenju, ko kad hoce, zeli, moze a i ne mora...nikoga mi na silu nesto nismo terali...niti smo nekom zabranjivali da izadje iz naseg kluba kada je on to sam pozeleo...sve je stvar dogovora...moj klub cine obicni ljudi koji pre svega RADE da izdrzavaju svoje porodice a ovo im je pored toga najveca ljubav u zivotu a ujedno i hobi...uzivamo da se druzimo i vozimo KADA STIGNEMO I MOZEMO bez ikakvog pritiska pitanjima zasto nisi bio, zasto nisi dosao, gde si ti kada smo radili to i to...MAS je organizacija upravo ovakvih ili slicnih klubova...niko te ne tera da ulazis u MAS niti ti trazi bilo sta drugo..i to je opet DOBROVOLJANA odluka kluba...ako je moj klub resio da bude u MAS-u i taj isti MAS na primi...nas cilj je ispunjen (iz nama poznatih razloga)...Taj potencijal o kome ti pricas koji ima MAS nije realan...zato sto MAS ne daje nikom platu da nesto obavlja ili organizuje...da moze BOLJE slazem se jer ja uvek govorim da MOZE BOLJE, da moze bolje da se organizujemo MOZE ali je sve to stvar svih klubova u MAS-u koji treba da zele jaci i organizovaniji MAS jer ce svima pa i NJIMA biti bolje...ali davati gas na ovakve opaske tipa da je doslo zadnje vreme i sta sve MAS USPEVA ili NE USPEVA mislim da nije na mestu jer u tvom klubu stvari mnogo mnogo drugacije funkcionisu i ja nemam nista protiv toga ALI zaboravljas da je ovo sve DOBROVOLJNO i MK i MAS i ne znam zasto bi unosili nepotrebne tenzije...mi smo samo obicni ljudi, entuzijasti, zaljubljenici u dva tocka i u druzenje sa ljudima koji nam prijaju..vozimo se i druzimo kada mi POZELIMO...i tako ce ostati...zauvek, postojao MAS ili ne BRACA SU UVEK BRACA !

Nemoj nista licno da shvatis, slucajno sam uzeo bas tvoj post (zbog reci POTENCIJAL) ali vec odavno hocu da napisem svima vama koji imate i dobre i lose predloge za boljitak MAS-a da treba da shvatite da niko nigog ne tera pistoljem u MAS i jos mi jedna stvar upada u oci moram da je spomenem...osim JEDNOG kluba koji je u MAS-u (a mozda sam se i zeznuo pa su mozda i dva pitanju) ja ne vidim nikog da kritikuje toliko rad MAS-a, svi vi ostali koliko znam niste u MAS-u...da li je moguce da je samo jedan klub iz MAS-a nezadovoljan i stalno nesto kritikuje?

Kritika je odlicna stvar, i u ovoj temi ima stvarno dobrih postova! Nisam za brisanje postova nikad bio, i nisam za to da ne postoji OPOZICIJA...ali osim ovog jednog kluba i opozicije vas koji niste u MAS-u...ne vidim nikog da se nesto buni, najveca BUKA stize od MC klubova...ipak MAS cini 50 klubova...svi znamo da moraju neke stvari da se menjaju (i sto pre to bolje)...ALI mi cemo ih menjati SAMI...mozda nadjemo bar to malo potencijala koji nam nedostaje...

SVE NAJBOLJE ZELIM i starim iskusnim vukovima koji su ''osnovali'' ovu organizciju i onima kojima se u zadnje vreme nije svidela ova organizacija pa su je napustili i onima koji su u njoj ostali (i ponekad su zdrava opozicija) i onima koji ce tek uci u nju i svim MC klubovima koje smo ovde primili iz najbolje moguce namere i svim samostalnim jahacima!

ZIVI I ZDRAVI SVI VI MENI BILI   *109

*532

Ne vidim čemu podizanje prašine NA ODLUKU SKUPŠTINE MASa
Nikome nije ništa uskraćeno...
1.U jednom sadržajnom postu predstavite svoj klub - NIKO NE OGRANIČAVA BROJ REČI I REČENICA U TOM POSTU - Uglavnom neće biti ono pozdrav od Pere, Mike,Žike u 100 dodatnih postova
2. U jednom postu dajte najavu za vaš skup ili žurku,okačite plakat i opišite dešavanja - I U OVOM SLUČAJU IMATE MOGUĆNOST NEOGRANIČENOG BROJA REČI, REČENICA... - uskraćeno je samo ono tipa dooolazimoooo, extra.... super.... jer će nakon toga biti zaključano
Ja ne vidim da je iko oštećen ili je i ova tema u stilu PLJUJMO PO MASu do besvesti...
« Poslednja izmena: Februar 28, 2011, 10:08:12 posle podne od strane Ivta »

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
« Odgovor #47 poslato: Februar 28, 2011, 10:45:38 posle podne »
kako da vec niste obavestili narod sta se desavalo na toj dugo najavljivanoj skupstini? ???
..ili mislite da nas to i ne zanima.. *18
samo masete gumicama i zveckate katancima

kao vaspitacice idete i cistite za nevaljalom decom

niko se u desetak jacih tema od vas glavesina MASA nije izjasnjavao niti bilo sta komentarisao
samo pretnje i metla...
eeeeh na zalost metla nema dva kraja.. al nikad se nezna *116

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #48 poslato: Februar 28, 2011, 10:52:42 posle podne »
Pa jel moguce da su vam apsolutno bas svi clanovi MK ULICNI BORAC bili spreceni da dodju na skupstinu?
Bar jedan predstavnik da je dosao...
Na pocetnoj strani sajta imas u rubrici KONTAKT brojeve telefena celog upravnog odbora...pa ako ne mozes da docekas da napisu izvestaj sa skupstine...slobodno zovi...

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #49 poslato: Februar 28, 2011, 10:57:33 posle podne »
Pa jel moguce da su vam apsolutno bas svi clanovi MK ULICNI BORAC bili spreceni da dodju na skupstinu?
Na pocetnoj strani sajta imas u rubrici KONTAKT brojeve telefena celog upravnog odbora...pa ako ne mozes da docekas da napisu izvestaj sa skupstine...slobodno zovi...

ovde je popularno zanimanje ,,postar,, a mesto advokata je vec zauzeto
 :icon_scratch: mogao bi eventualno ,,brzi decko,, ili metlonosac..
konkurs otvoren

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #50 poslato: Februar 28, 2011, 10:59:26 posle podne »
konkurs otvoren

;)
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #51 poslato: Februar 28, 2011, 11:06:21 posle podne »
konkurs otvoren

Pa hvala na brizi...lepo je brinuti o mladjima zar ne?
Ocigledno te je iskren odgovor na tvoje pitanje sto jos nista nisu objavili ovi iz MAS-a (sta uopste znaci to OVI koji tako mnogo koristis...ti ne pripadas MAS-u..ne razumem???) poprilicno uznemirio pa ne mozes na civilizovan nacin da odgovoris...nego moras da vredjas...ma opusteno...ovako niske stvari me nece nikad pogadjati...samo napred!

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #52 poslato: Februar 28, 2011, 11:16:47 posle podne »
ma tebi se samo prividja, nigde u mom postu nije upotrebljena rec ,ovi, a odlicno prozvani znaju ko su
od tebe ni najmanje nisam ocekivala odgovor, osim ako nisi bio i cata, pardon zapisnicar
sto mesas prste gde ti nije mesto ovo valjda nije monarhisticka vladavina pa da se titule i vlast nasledjuju

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #53 poslato: Februar 28, 2011, 11:22:25 posle podne »
Ma u pravu si totalno...prividja mi se sve...verovatno sam i poludeo ali to jos uvek ne znam...e pa hvala sad odoh da se lecim posto je najzad dosao

pravi covek da mi ustanovi bolest!

Hvala jos jednom na brizi pa se vidimo nekad ako me puste na vikend....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #54 poslato: Mart 01, 2011, 02:30:15 posle podne »
Ja bih te naj ljubaznije zamolio da popricas sa tatom to jest Belim sta mozes da pises i sta nemozes.
Stvarno mi nije jasno KO si ti za neka pitanja sto niste dosli sto ovo sto ono

Ja cu ti reci ovako javno sto nismo dosli
Receno je da ce biti izbacen nas klub pa smo se uplasili :D :D :D :D :D

Izvestaj nam netreba za par meseci :D kad kazem nama mislim na sve klubove koji nisu bili na sastanku
Voleli bi da vidimo sta se izdesavalo pa da dodamo nesto ako treba ili da oduzmemo ako su preterali sa radom :D :D :D :D :D
Da se prometiti koliko TI veliki  imas Skupova i Zuraja
Al naravno na greskama se uci ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #55 poslato: Mart 01, 2011, 02:31:41 posle podne »
Pa hvala na brizi...lepo je brinuti o mladjima zar ne?
Ocigledno te je iskren odgovor na tvoje pitanje sto jos nista nisu objavili ovi iz MAS-a (sta uopste znaci to OVI koji tako mnogo koristis...ti ne pripadas MAS-u..ne razumem???) poprilicno uznemirio pa ne mozes na civilizovan nacin da odgovoris...nego moras da vredjas...ma opusteno...ovako niske stvari me nece nikad pogadjati...samo napred!
Ja licno ne vidim da te ovde neko vredja ili sam ja obnevideo  ???

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #56 poslato: Mart 01, 2011, 02:33:22 posle podne »
Ma u pravu si totalno...prividja mi se sve...verovatno sam i poludeo ali to jos uvek ne znam...e pa hvala sad odoh da se lecim posto je najzad dosao

pravi covek da mi ustanovi bolest!

Hvala jos jednom na brizi pa se vidimo nekad ako me puste na vikend....
Sve mi se vise cini da te je neko ispustio na glavu kad si bio mali pa mesas gradivo ;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #57 poslato: Mart 01, 2011, 02:38:41 posle podne »

Voleli bi da vidimo sta se izdesavalo pa da dodamo nesto ako treba ili da oduzmemo ako su preterali sa radom :D :D :D :D :D

Sveto, ti da si voleo da vidiš šta se dešava ti bi došao na skupštinu... a što se tiče oduzimanja i dodavanja to se takođe radi na skupštini tako da si pogrešio mesto ako si mislio da ovde određuješ pravila.

-Ostaje ti samo da skupiš sve primedbe i izneseš na sledećoj skupštini.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #58 poslato: Mart 01, 2011, 02:40:35 posle podne »

Sveto, ti da si voleo da vidiš šta se dešava ti bi došao na skupštinu... a što se tiče oduzimanja i dodavanja to se takođe radi na skupštini tako da si pogrešio mesto ako si mislio da ovde određuješ pravila.

-Ostaje ti samo da skupiš sve primedbe i izneseš na sledećoj skupštini.

Moracete malo ranije da kazete kad ce biti Skupstina i da ne MENJATE datume zbog odlaska u inozemstvo kod ovih NASIH ;)

Ja vam zelim sve naj u daljem radu mislim ...... ;)

Ispravi me ako sam negde pogresio

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #59 poslato: Mart 01, 2011, 02:45:19 posle podne »

A bila je i tako dobra zurka...ko ne voli politiku valjda voli provod  ;) ;)
  Ili ja gresim.... :icon_scratch: :icon_scratch: