Mart 29, 2026, 12:27:54 pre podne

Autor Tema: Velika greska  (Pročitano 10484 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • MESSENGERS MC SERBIA
Velika greska
« poslato: Februar 27, 2011, 07:01:28 posle podne »

Rade-Squi

Promena u pravilniku foruma...
« poslato: danas u 01:20:42 »

Odlukom skupštinske većine 26.02.2011god u Baroševcu doneta je odluka da se klubovima van MAS-a dozvoli po jedan postu na temu predstavljanja kluba kao i najave žurki i skupova posle čega će teme biti zaključane.

Ja sam mislio da vi kao MAS cinite da ujedinite klubove u Srbiji. Ovo gore znaci ako hoces da ti MAS pomogne moras se uclaniti u isti ili imate nesto protiv klubova koji nisu u MAS-u pa da vam neodvuku posetu sa skupova. Mislim da su ljudi za sve ove godine stvorili neku sliku skupova i znaju gde treba da idu i kod koga nezavisno da li je clan MASa ili ne. A  sto nasa tradicijonalna svadbarska filozofija prelazi u motu zajednicu je druga stvar , mislim na ono on je bio kod mene pa ja sad moram kod njega red je. A onda kad se vratis sa skupa jebes sam sebe sto ode na takav los skup al staces kad moras(a cutis) jer je on bio kod tebe.Sta hocu da kazem mislim da je vreme za promene a ovo gore je po meni korak unazad. Ja koliko svari mogu da vidim bice jos jedna unija do kraja godine.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
Odg: Velika greska
« Odgovor #1 poslato: Februar 27, 2011, 07:12:22 posle podne »
Neverovatno pogresna odluka kako ???? pa zar tako mislite da stimulisete nove klubove da se uclanjuju u MAS. MAS je upravo svih ovih godina radio na omasovljenju clanstva , koje su vase stimulacije da vam pridju novi klubovi. Ne treba da pravite od ove dobro zamisljene organizacije versku sektu i da idete u samoizolaciju, to ce vam sa vratiti kao bumerang stvaranjem novih asocijacija . Neznam da li znate pravilo da je dovoljno tri kluba da napravi novu asocijaciju , nemojte se igrati nego sto pre promenite ovu odluku vec na prvoj narednoj skupstini.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Februar 27, 2011, 07:15:38 posle podne »
Treba videti zasto je to uradjeno,sigurno postoji razlog.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #3 poslato: Februar 27, 2011, 07:21:34 posle podne »

Molim vas da se strpite biće zvaničan izveštaj sa skupštine u Baroševcu...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Februar 27, 2011, 07:28:40 posle podne »
I moj klub ima svoj forum na kome nista nije zabranjeno i niko do sada nije banovan, moze da reklamirate i proizvodnju carapa sve ce biti objavljeno a ne susrete i zurke, ovo  ste praktikovali i prosle godine nije nikakva novost ali vam ne valja posao , sta sa tim postizete samo zatvarate vrata MASu za druge klubove kojima ustvari treba da sluzite za primer prijateljkog druzenja i ophodjenja prema istim.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #5 poslato: Februar 27, 2011, 07:42:19 posle podne »
I moj klub ima svoj forum na kome nista nije zabranjeno i niko do sada nije banovan, moze da reklamirate i proizvodnju carapa sve ce biti objavljeno a ne susrete i zurke, ovo  ste praktikovali i prosle godine nije nikakva novost ali vam ne valja posao , sta sa tim postizete samo zatvarate vrata MASu za druge klubove kojima ustvari treba da sluzite za primer prijateljkog druzenja i ophodjenja prema istim.

Ovo je odluka iza koje stoji pedeset klubova Asocijacije i tu nema mesta za diskusiju, jednostavno to treba samo ispoštovati. 

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #6 poslato: Februar 27, 2011, 07:47:47 posle podne »
Ovo je odluka iza koje stoji pedeset klubova Asocijacije i tu nema mesta za diskusiju, jednostavno to treba samo ispoštovati. 

Da od tih 50 klubova 35 ne zna ni da postoji forum(ili ih jednostavno ne interesuje isti) ostalih petnaest......respect za ucestvovanje na istom,al ovakav predlog su mogli da daju verovatno Trajko i Peca kao funkcioneri na forumu iz redova MAS-a.......... ::) :icon_scratch: :icon_scratch:

PS.Sta ces kad sam malodusan......
Kawasaki VN 800

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Februar 27, 2011, 07:52:48 posle podne »
Kako god i koliko god odluka se mora postovati,meni licno je krivo zbog domacih klubova.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #8 poslato: Februar 27, 2011, 08:10:05 posle podne »

Pa zar u MASu ima 50 klubova ? Mislim nemam pojma al je cifra stvarno zapanjujuca a i iskreno  sa ovim brojem ako je tacan ubedljivo najmasovnija moto organizacija klubova u Evropi mozda i u svetu.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Februar 27, 2011, 08:16:45 posle podne »

Pa zar u MASu ima 50 klubova ? Mislim nemam pojma al je cifra stvarno zapanjujuca a i iskreno  sa ovim brojem ako je tacan ubedljivo najmasovnija moto organizacija klubova u Evropi mozda i u svetu.

Koliko ja vidim za tekucu godinu uplaceno je 43 clanarine...7 klubova je podnelo prisupnice...3 kluba je izaslo iz MAS-a...3 kluba jos uvek nije upaltilo clanarinu...to je svakako najveci broj klubova u jednoj asocijiaciju bar u nasem regionu...ali tako je manje-vise par godina unazad...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: Februar 27, 2011, 08:20:06 posle podne »
Pedeset klubova ???

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #11 poslato: Februar 27, 2011, 08:26:07 posle podne »
    Sad i ja izbrojah . Mislim da sa 50 klubova u jednoj organizaciji a da nemozete da napravite zajednicki skup na nivou organizacije sa najmanje 10000 motora u svako doba stvarno za razmisljanje.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Februar 27, 2011, 08:27:30 posle podne »
Ako mi neko kaze da je u Barosevcu bilo 50 klubova prisutno ja cu javno da lajem ko pas na prvom moto skupu ove godine.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #13 poslato: Februar 27, 2011, 08:32:51 posle podne »
    Sad i ja izbrojah . Mislim da sa 50 klubova u jednoj organizaciji a da nemozete da napravite zajednicki skup na nivou organizacije sa najmanje 10000 motora u svako doba stvarno za razmisljanje.

Centralni moto skup " otvaranje sezone " u organizaciji MAS-a  .....  u centru srbije (tamo negde oko sopota ??)

eeeeeee svi bi voleli da jednog dana vidimo ovakav naslov teme !!!!!!
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #14 poslato: Februar 27, 2011, 08:35:05 posle podne »

Mislim na ovo

50 klubova u proseku 20 clanova= 1000 ljudi
svako nek poznaje 20 ljudi van masa i klubova koji dolaze na skupove nek se pet podudara sa drugima i 5 nek nedodje to je 10 gostiju

1000x10=10000 motora + nepoznati gosti slucajni prolaznici.
Pocetno finansiranje 1000 clanova X 1000 din =1 000 000 din malo li je + klubske clanarine malo li je.

Prosto da prostije nemoze biti. E tu se pokazite za svecije dobro.

Zakljucak: jebes rally ,jebes kalendar.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #15 poslato: Februar 27, 2011, 08:36:18 posle podne »
Ako mi neko kaze da je u Barosevcu bilo 50 klubova prisutno ja cu javno da lajem ko pas na prvom moto skupu ove godine.

mislim da je pravilnikom odredjeno da skupstinu ne cine svi clanovi svih klubova nego je skupstinu cine po jedan clan iz svakog kluba koji je ispred kluba ovlascen za zastupanje stavova tog kluba ...
znac cela skupstina mas-a je 50 ljudi ....

meni se cini da je tako ali mozda sam lupijo glupost !!!!! mlad i neiskusan znas kako je :)

kad bi skupstinu ciili svi clanovi mnogoo bi to ljudi bilo ... ni sava centar ne bi bio dovoljan :)
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #16 poslato: Februar 27, 2011, 08:44:23 posle podne »
Peso posto sam bio clan MASa tacno je da treba po jedan predstavnik kluba da bude na skupstini to znaci 50 ljudi tj predsednika ili predstavnika kluba. Uvek smo i na svakoj skupstini navlacili kvorum ako je trebalo donositi neke vazne odluke i glasati o necemu. U tom kontekstu sam i rekao i tvrdim da u Barosevcu nije bilo sigurno 50 klubova cak sam sumnjicav prema kvorumu a to je 26 klubova. Bez obzira sto ce neko pokusati mozda da me razuveri o broju za donosenje ove odluke ipak ja imam ljude koji ce mi reci pravu istinu .Stoga da se ne ponavljam iz mog predhodnog posta.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: Februar 27, 2011, 08:48:34 posle podne »
aha .. sad kontam .. pa dal bilo 50 predstavnika klubova ??? nisam bio ali mozda organizator zna ???

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: Februar 27, 2011, 09:00:59 posle podne »
Peso posto sam bio clan MASa tacno je da treba po jedan predstavnik kluba da bude na skupstini to znaci 50 ljudi tj predsednika ili predstavnika kluba. Uvek smo i na svakoj skupstini navlacili kvorum ako je trebalo donositi neke vazne odluke i glasati o necemu. U tom kontekstu sam i rekao i tvrdim da u Barosevcu nije bilo sigurno 50 klubova cak sam sumnjicav prema kvorumu a to je 26 klubova. Bez obzira sto ce neko pokusati mozda da me razuveri o broju za donosenje ove odluke ipak ja imam ljude koji ce mi reci pravu istinu .Stoga da se ne ponavljam iz mog predhodnog posta.

Sa obzirom da je na prethodnoj skupstini bilo prisutno 34 clana mislim da je sinoc taj broj mogao da varira za tri-cetiri clana gore dole (mozda sam i lose procenio zbog mnogo soka koga sam popio :) )...ali videce se vec...ne znam ni za jednu skupstinu u novije vreme na kojoj su bili prisutni svi predstvanici...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: Februar 27, 2011, 09:15:43 posle podne »
PRIDRUZUJEM SE Rendiju
U zivotu nije bilo vise od 60 posto klubova na sastanku MAS a