Mart 29, 2026, 12:28:01 pre podne

Autor Tema: Ako mogu da primetim  (Pročitano 2385 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • MESSENGERS MC SERBIA
Ako mogu da primetim
« poslato: Februar 28, 2011, 11:10:42 posle podne »
   E ovako ja sam ukapirao ovo oko jednog posta klubova van MAS -a. Da li se klubovi koji su podneli kandidaturu vec racunaju kao da su unutra ili ne. Pitam zbog toga jer je drug Rade u najavi zurke svog kluba koji tada nije bio u MAS-u imao dosta postova.To pominjem iz razloga da je prvo najavio zurku u jednom postu a u drugom i trecem dao info o cenama smestaja i ostalo. Korektno jer nemozes odmah da saznas sve ako najavljuijes zurku ili skup mesec dana ranije. Pitanje: Kako neko sa jednim postom gde najavi zurku recimo ko sad ima slucajeva 3-4 meseca ranije jer zna termin da objavi nesto sto sazna na mesec ili 10 dana pre skupa recimo cene smestaja  ili nazive grupa ? Kako da odgovori na pitanja zainteresovanih gostiju ?

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Odg: Ako mogu da primetim
« Odgovor #1 poslato: Februar 28, 2011, 11:17:06 posle podne »
   E ovako ja sam ukapirao ovo oko jednog posta klubova van MAS -a. Da li se klubovi koji su podneli kandidaturu vec racunaju kao da su unutra ili ne. Pitam zbog toga jer je drug Rade u najavi zurke svog kluba koji tada nije bio u MAS-u imao dosta postova.To pominjem iz razloga da je prvo najavio zurku u jednom postu a u drugom i trecem dao info o cenama smestaja i ostalo. Korektno jer nemozes odmah da saznas sve ako najavljuijes zurku ili skup mesec dana ranije. Pitanje: Kako neko sa jednim postom gde najavi zurku recimo ko sad ima slucajeva 3-4 meseca ranije jer zna termin da objavi nesto sto sazna na mesec ili 10 dana pre skupa recimo cene smestaja  ili nazive grupa ? Kako da odgovori na pitanja zainteresovanih gostiju ?

Brate moj, pa prosto! Sacuvas prvi post na kompu( Word, notepad itd.), i onda svaki sledeci put kad' dodas neki novi info- NOVA TEMA!!! ;) 8) ;)
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #2 poslato: Februar 28, 2011, 11:21:34 posle podne »
Pa tu ce onda biti 1000 tema a 10 skupova nije ni to lose besplatna reklama netreba 100e.

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
« Odgovor #3 poslato: Februar 28, 2011, 11:25:00 posle podne »
Pa tu ce onda biti 1000 tema a 10 skupova nije ni to lose besplatna reklama netreba 100e.
*76 *76 *76 *76 *76 *76 *76 *76

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Februar 28, 2011, 11:25:48 posle podne »
Imaš opciju "izmeni" koju stalno možeš da koristiš u sopstvenom postu i ako ja post zaključan i tu možeš da dodaješ ili oduzimaš pojedine informacije koje su značajne ili manje značajne za skup koji organizuješ.
Krče, iskreno mislim da ti cilj ove teme nije bilo pitanje koje si postavio već stalno provociranje Rada. Ako misliš da nastaviš tim putem provokacije dojučerašnjeg klubskog brata ili samog kluba ERE ili mk UŽICE koji su punopravni članovi MASa, budi ubedjen da ćeš snositi sankcije u vidu trajnog bana sa ovog foruma.
Ne znam da li ste ti i tvoj klubski brat koji je ovde registrovan upoznati sa stavom MASa  ali evo da ponovim... na prethodnim sednicama, MAS ne podržava "glasnike" stranih klubova u Srbiji, to je glasano i izglasano da nećemo podržati takve opcije, što znači da vaše trovanje tema na ovom forumu i vaše "spontano" reklamiranje kroz većinu tema tolerišemo (iskreno se pitam zašto) i imamo potpuno pravo da pobrišemo sve što nije u skladu sa odlukom skupštine MASa, a samim tim i vas da uklonimo iz naše "kuće"
Mislim da razumeš da ovo pišem potpuno u skladu funkcije koju mi je dodelila skupština i da shvataš našu dosadašnju toleranciju, te da nećeš više da radiš ovo što radiš, a toliko je očigledno.
Pozdrav  

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #5 poslato: Februar 28, 2011, 11:37:55 posle podne »
...Krče, iskreno mislim da ti cilj ove teme nije bilo pitanje koje si postavio već stalno provociranje Rada. Ako misliš da nastaviš tim putem provokacije dojučerašnjeg klubskog brata ili samog kluba ERE ili mk UŽICE koji su punopravni članovi MASa, budi ubedjen da ćeš snositi sankcije u vidu trajnog bana sa ovog foruma...

Nisam niciji advokat, ali me zivo interesuje gde je to ovom temom provociran bilo ko?!? Time sto je naveden kao primer... c,c,c...

p.s. Da se niste "MALO" vise primili na gumicu nego sto treba?!?
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Februar 28, 2011, 11:39:58 posle podne »
Nisam niciji advokat, ali me zivo interesuje gde je to ovom temom provociran bilo ko?!? Time sto je naveden kao primer... c,c,c...

p.s. Da se niste "MALO" vise primili na gumicu nego sto treba?!?

Mislim da nismo brate Mikice, smenila bi nas na skupštini ova "šačica" klubova što osta u MASu

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #7 poslato: Februar 28, 2011, 11:47:23 posle podne »
Primer sam naveo kao najsveziji i sto klub nije bio u MAS-u. Posto vidim da je sad punopravni clan kako kazes izvinjavam se.
Da li znas da u MAS-U ima klubova koji podrzavaju klubove koji podrzavaju strane klubove?
Dobro je da ste napravili cistu odluku da bi klubovi koji podrzavaju strane klubove znali kako da se postave.
Mislim da ste doneli jos jednu pogresnu odluku.

Moto klub ERE uvek pominjem u najboljem svetlu  nemoj da izvrces stvari il procitaj moje postove pa onda argumentuj.

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Februar 28, 2011, 11:58:16 posle podne »
Primer sam naveo kao najsveziji i sto klub nije bio u MAS-u. Posto vidim da je sad punopravni clan kako kazes izvinjavam se.
Da li znas da u MAS-U ima klubova koji podrzavaju klubove koji podrzavaju strane klubove?
Dobro je da ste napravili cistu odluku da bi klubovi koji podrzavaju strane klubove znali kako da se postave.
Mislim da ste doneli jos jednu pogresnu odluku.

Moto klub ERE uvek pominjem u najboljem svetlu  nemoj da izvrces stvari il procitaj moje postove pa onda argumentuj.

OK nek je i tako kako kažeš da neko poštuje strane opcije klubova, to me se konkretno ne tiče, samo pišem o zvaničnom stavu MASa koji na zvaničnom forumu i sajtu mora da se poštuje.
Ne želim da izvrćem stvari, ERE i UŽICE sam naveo jer su članovi MASa, a ti poznaješ obe ekipe vrlo dobro i nebi trebalo i smelo da se govori u lošem kontekstu bilo o kom klubu i bilo o kom članu tih klubova.
Drago mi je da smo se razumeli u dva, tri posta i time razjasnili nesuglasice
Tema ide pod ključ jer nema svrhe da stoji otključana kada smo razjasnili suštinu.
Pozdrav

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #9 poslato: Mart 01, 2011, 12:06:56 pre podne »
   Slusaj Ivta da ti kazem jednu stvar. Imam 41 godinu ziveo sam u 14 razlicitih zemalja Zapedne evrope ,Azje i Juzne Amerike po najmanje 6 meseci a negde i nekoliko godina , pricam,citam i pisem 4 srana jezika , bio sam i u sva 3 ova zadnja rata kao dobrovoljac. Imao sam i pare a jeo sam i iz kontejnera. Srednju skolu su mi sredili diplomu, kriminalom se nebavim.  Nemam dana radnog staza nigde.

Ovo ti pisem zbog toga da znas da me zabole koju su tebi funkciju u MAS-u dodelili i da me jos vise zabole ocu li dobiti ban ili ne na ovom forumu. Ja coveka gledam ko coveka a ne kroz instituciju.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #10 poslato: Mart 01, 2011, 12:28:19 pre podne »
   Slusaj Ivta da ti kazem jednu stvar. Imam 41 godinu ziveo sam u 14 razlicitih zemalja Zapedne evrope ,Azje i Juzne Amerike po najmanje 6 meseci a negde i nekoliko godina , pricam,citam i pisem 4 srana jezika , bio sam i u sva 3 ova zadnja rata kao dobrovoljac. Imao sam i pare a jeo sam i iz kontejnera. Srednju skolu su mi sredili diplomu, kriminalom se nebavim.  Nemam dana radnog staza nigde.

Ovo ti pisem zbog toga da znas da me zabole koju su tebi funkciju u MAS-u dodelili i da me jos vise zabole ocu li dobiti ban ili ne na ovom forumu. Ja coveka gledam ko coveka a ne kroz instituciju.

ajdemo sad da pisemo memoare . ... zar je bitno ko je sa radio u zivotu ? bitno je da  vecina nas smatra sebe za bajkere a ne za " rokere ili motoriste" i svako je nasao u nekom klubu ili na nekoj funkciji sebe "
ako se nisi pronasao u tih 14  zemalja mislim bez uvrede nisi bre ni za ovde je r ovde je malo jebenije ... a to sto si bio dobrovoljac moraces da se izjasnis ciji jer bas me interesuje ... ne moras trebalo bi.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #11 poslato: Mart 01, 2011, 10:05:15 pre podne »
   Mnogo je bitno ko je sta radio u zivotu.Ko je bajker je pitanje jer stvarno bajker il sebe naziva bajkerom zato sto to lepo zvuci. Kao i ovo brate sto se koristi kod nas . Kupis motor i odmah su ti svi braca.Ovo da ti pricam gde sam bio necu ja sam svoje za razliku od vecine svojih prijatelja veliko srba oduzio ma kako to bilo.Mogu ti reci da u Srbiji nije uopste jebeno ziveti,a u ovim drugim sam se zemljama uvek pronasao u necmu al postoji avantura i zelja da se vidi nesto jos.
I ako smem da primetim da sam ja ovo napisao kao sto ti pises i u drugim postovima neke kontre i sitna podjebavanja ja bi odavno bio banovan. Al neljutim se samo nastavi i to je deo ovoga ko je sta radio u zivotu.

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Mart 01, 2011, 11:13:26 pre podne »
Krce postujem tvoj rad,zivot i odluku u kojem ces klubu da budes, pripadas.