Imaš opciju "izmeni" koju stalno možeš da koristiš u sopstvenom postu i ako ja post zaključan i tu možeš da dodaješ ili oduzimaš pojedine informacije koje su značajne ili manje značajne za skup koji organizuješ.
Krče, iskreno mislim da ti cilj ove teme nije bilo pitanje koje si postavio već stalno provociranje Rada. Ako misliš da nastaviš tim putem provokacije dojučerašnjeg klubskog brata ili samog kluba ERE ili mk UŽICE koji su punopravni članovi MASa, budi ubedjen da ćeš snositi sankcije u vidu trajnog bana sa ovog foruma.
Ne znam da li ste ti i tvoj klubski brat koji je ovde registrovan upoznati sa stavom MASa ali evo da ponovim... na prethodnim sednicama, MAS ne podržava "glasnike" stranih klubova u Srbiji, to je glasano i izglasano da nećemo podržati takve opcije, što znači da vaše trovanje tema na ovom forumu i vaše "spontano" reklamiranje kroz većinu tema tolerišemo (iskreno se pitam zašto) i imamo potpuno pravo da pobrišemo sve što nije u skladu sa odlukom skupštine MASa, a samim tim i vas da uklonimo iz naše "kuće"
Mislim da razumeš da ovo pišem potpuno u skladu funkcije koju mi je dodelila skupština i da shvataš našu dosadašnju toleranciju, te da nećeš više da radiš ovo što radiš, a toliko je očigledno.
Pozdrav