Drage moje dame,
Danas mi je ptičica šapnula da će 20.03 biti čitavih 16 stepeni, pa mi je palo na pamet kako bi mogle da se okupimo, malo se provozamo i družimo.
Ako bude sve tako kao što mi je ptičica javila, i još nas posluži sreća pa se otope svi snegovi i osuše putevi, mogle bi baš da otvorimo sezonu.
Ideja je da se ne ide daleko od Beogrda zbog samo 16 stepeni, i dana koji još uvek nisu tako dugi.
Meni je palo napamet da bi mogle da se provozamo da Baba na Kosmaju, tamo ručamo, možda iskoristimo nešto od relax programa koji nudi hotel Country Club i krenemo kućama već oko 16h.
Ja lično nikad nisam bila tamo pa ne znam ni šta da očekujem. Ako imate neki predlog, bilo bi lepo da ga iznesete pa da zajedno odlučimo gde ćemo.
Pozvane su i sve forumašice koje ne voze motore, a na forumu su (one bi mogle da dodju autom).
Nama koje vozimo motore, biće nam drago da vas ubedimo kako je krajnje vreme da počnete da vozite, a možemo i da vam otkrijemo i trik kako da odluku o vožnji mototra i kupovini istog vaši najbližnji prihvate vrlo lako.
Dakle, drage moje dame, hajde da se dogovorimo gde ćemo!