Mart 29, 2026, 12:27:52 pre podne

Autor Tema: Sta jos upada u oci  (Pročitano 4830 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • MESSENGERS MC SERBIA
Sta jos upada u oci
« poslato: Mart 04, 2011, 10:23:12 pre podne »
 Mislim da se neljute organizatori skupova al meni licno upada u oci kad stave ono Internacionalni moto skup. Koji iternacionalni? Valjda skup kao skup treba da bude sam po sebi skup koji sa godinama i kvalitetom predje u internacionalni zargonski ne da se pise. Primer : kod nas na skupove dolazi godinama slicna ekipa iz slovenije njih 20-30 i vrapci ih znaju koji se rasporede po skupovima po Srbiji. Znam negde dodje 10 slovenaca organizatori kazu bilo 50 ajd ito. iz Republike srpske(ako to racunamo u inostransvo ja ne) dolaze ljudi iz hrvatske( ista ekipa) poneko i neko se slucajno tu zatekne iz nemacke .austrije i ovih ostalih okolnih zemalja i to se onda razglaba da su bili gosti iz deset evropskih zemalja i ostalo. U onaj Umag(kao primer koji svi znaju) koji se nereklamira kao internacionalni dodje bas stranaca pravih nemaca,austrijanaca ,italijana svih bude 5-6000 motora. Zasto kod nas nemoze skup jednostavno da bude skup pa nek se organizator potrudi da privuce ljude da bi posto internacionalni a da se to zna medju motociklistima.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
Odg: Sta jos upada u oci
« Odgovor #1 poslato: Mart 04, 2011, 11:20:28 pre podne »
Mislim da je to nevazno jer dok dodje desetak stranaca na skup to je vec internacionalni ali ne sa prostora ex Juge vec iz drugih drzava.
Cesta je pojava i vise puta sam izvisio na skupovima u vezi dodele nagrade za najudaljenijeg u RS ili HR i na krajnjem severu Vojvodine
naime pojave se likovi koji su to domorodci a zive u Svici ili Nemackoj , Svedskoj dosli tu na odmor i zalutali na moto susret i dobiju nagradu kao najudaljeniji ucesnik, a ja st predjem od 4oo do 950 km do skupa izvisim.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Mart 04, 2011, 08:08:43 posle podne »
Meni licno ne smeta....ma kako da ga zovu ako je meni i mojoj ekipi lepo, ako me domacin pozdravi, ako osetim srce na skupu, naravno i vidim puno svojih prijatelja, brace, ako ima dobre muzike, nesto hrane,pristojne cene pica....ako ti domacin da' dusu....moze skup da bude i na stocnoj pijaci...

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #3 poslato: Mart 06, 2011, 08:26:11 pre podne »
Meni licno ne smeta....ma kako da ga zovu ako je meni i mojoj ekipi lepo, ako me domacin pozdravi, ako osetim srce na skupu, naravno i vidim puno svojih prijatelja, brace, ako ima dobre muzike, nesto hrane,pristojne cene pica....ako ti domacin da' dusu....moze skup da bude i na stocnoj pijaci...

ko o cemu baba o ustipcima  >:D   

Noco mislim da je krajnje vreme da ,ti kao jedan od vodecih u tvom klubu urgiras da se  prenameni ono mesto u  moto kamp .

KOd vas  je uvek lepo i dobro mada .... mnogi kazu stocna pijaca

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Mart 06, 2011, 09:47:29 pre podne »
Ako me neko primi u kuću domaćinski sa iskrenom željom da mu budem gost i ako se trudi da ispuni sadržaj skupa kao što to rade Stiški Orlovi onda možemo i na livadu da se okupimo pod "orajem"  ili da sedimo na patosu i jedemo rukama.... Mrzim fenseriće koje pozoveš u kuću i daš im šta imaš i koliko imaš, a on izadje i laje po gradu "nema tepih u stanu, puklo mu staklo na prozoru ili luster mu je iz 48. godine" takvi mi u kuću i ne trebaju.
Ako ćemo iskreno, prostor u Majilovcu je odličan ima sve što treba i hladovinu za kamp i prostrano je i dobar prilaz.... da ne hvalim previše ali  dobro je.

Moj kum Klan se šali malo jer on ne gleda kad ti uđe u kuću dal imaš persijski tepih, ili u ovom slučaju dal je  došao na stočnu pijacu, znam ga dobro  ;)

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #5 poslato: Mart 06, 2011, 10:12:34 pre podne »
Ako me neko primi u kuću domaćinski sa iskrenom željom da mu budem gost i ako se trudi da ispuni sadržaj skupa kao što to rade Stiški Orlovi onda možemo i na livadu da se okupimo pod "orajem"  ili da sedimo na patosu i jedemo rukama.... Mrzim fenseriće koje pozoveš u kuću i daš im šta imaš i koliko imaš, a on izadje i laje po gradu "nema tepih u stanu, puklo mu staklo na prozoru ili luster mu je iz 48. godine" takvi mi u kuću i ne trebaju.
Ako ćemo iskreno, prostor u Majilovcu je odličan ima sve što treba i hladovinu za kamp i prostrano je i dobar prilaz.... da ne hvalim previše ali  dobro je.

Moj kum Klan se šali malo jer on ne gleda kad ti uđe u kuću dal imaš persijski tepih, ili u ovom slučaju dal je  došao na stočnu pijacu, znam ga dobro  ;)
*79 *556
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #6 poslato: Mart 06, 2011, 11:49:23 pre podne »
Sad se setih nešto (nema nikakve veze ni sa kim ovde). Imam ja jednog kolegu koga zovu Moljac, a zovu ga tako jer kad nekom udje u kuću ne zna više da izadje, ne možeš ni dimom da ga oteraš.  *105 *302

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: Mart 06, 2011, 06:23:53 posle podne »
 Hvala braco Smederevci...

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #8 poslato: Mart 07, 2011, 08:16:13 pre podne »

Hvala kume !!! Noca to vrlo dobro zna . Ono sto sam napisao je bilo jace od mene  >:D >:D

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #9 poslato: Mart 07, 2011, 08:44:51 posle podne »
Sad se setih nešto (nema nikakve veze ni sa kim ovde). Imam ja jednog kolegu koga zovu Moljac, a zovu ga tako jer kad nekom udje u kuću ne zna više da izadje, ne možeš ni dimom da ga oteraš.  *105 *302
............pa kazes mu kume kad podjes ti ugasi svetlo?
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #10 poslato: Mart 07, 2011, 10:12:36 posle podne »
Ti ga Krce napravi pa ga nazovi kako hoces! ;)
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: Mart 07, 2011, 10:17:46 posle podne »

'vala bas tako ! ! !

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Mart 07, 2011, 10:52:50 posle podne »
Samo oni koji organizuju moto susrete znaju kako im je ,a pogotovu mi idu na onu stvar ljudi koji pricaju o nekim profitima od skupova
vise bi se zaradilo da tri dana provedes na mostu ili peres sofersajbne na semaforu.

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #13 poslato: Mart 07, 2011, 11:19:13 posle podne »
Samo oni koji organizuju moto susrete znaju kako im je ,a pogotovu mi idu na onu stvar ljudi koji pricaju o nekim profitima od skupova
vise bi se zaradilo da tri dana provedes na mostu ili peres sofersajbne na semaforu.

Pa nebih bas rekao da je tako... evo na primer nase komsije LA moto svaki skup zavrse sa punom kasom...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Mart 08, 2011, 12:04:47 pre podne »

Pa nebih bas rekao da je tako... evo na primer nase komsije LA moto svaki skup zavrse sa punom kasom...

Neka tvoje komsije organizuju susret bez i jednog sponzora pa mi se onda pohvali.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #15 poslato: Mart 08, 2011, 06:28:00 pre podne »
Nisam siguran koliko je bilo ko profitirao od prošle moto sezone.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #16 poslato: Mart 08, 2011, 08:46:45 pre podne »
Neka tvoje komsije organizuju susret bez i jednog sponzora pa mi se onda pohvali.

Retko ko  to i organizuje bez sponzora jer  je sve zahtevnija generacija  bajkera  ;)

profi bina....a nekad bila sasvim dovoljna prikolica kamiona

minimum po  5 hemijskih toaleta u svakom cosku kampa

obavezni bendovi kojima je ponovo skocio rejting od kako ih zovemo da sviraju po moto skupovima dok klinci koji sviraju 
za dz ili sicu bolje zvuce i bar se ne qrce..

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #17 poslato: Mart 08, 2011, 11:22:30 pre podne »

Retko ko  to i organizuje bez sponzora jer  je sve zahtevnija generacija  bajkera  ;)

profi bina....a nekad bila sasvim dovoljna prikolica kamiona

minimum po  5 hemijskih toaleta u svakom cosku kampa

obavezni bendovi kojima je ponovo skocio rejting od kako ih zovemo da sviraju po moto skupovima dok klinci koji sviraju 
za dz ili sicu bolje zvuce i bar se ne qrce..

U pravu Klan ima ovih mladih grupa sto bas dobro prase pa meni bolje dovesti deset grupa za dva dana nego jednu da svira dva sata i uzme pare glume zvezde i odu. A ovih sto su ih moto susreti vaskrsli koliko oces da ne nabrajam svi znate odavno bi prestali da sviraju da nije susreta a cena.A sto se bine tice pratim Uzicu cetri godine istu binu sve su skuplji a zvuk sve losiji ulaganje u posao nula.

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #18 poslato: Mart 08, 2011, 11:48:19 pre podne »

Da se bolje razumemo,ne hvalim se ja sa njma,samo komentarisem da postoje i takvi klubovi
  koji napune kasu posle skupa,e sad,sponzori ili ne to je diskutabilno...

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #19 poslato: Mart 08, 2011, 12:01:12 posle podne »
To je privatna stvar kluba i ne bih zalazio u to, svako za sebe pa kako se kome zalomi! Nase je samo da posetimo skupove i svojim prisustvom uvelicamo iste!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info