Mart 29, 2026, 04:38:02 pre podne

Autor Tema: Novi zahtev za smanjenje osiguranja...  (Pročitano 22058 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Novi zahtev za smanjenje osiguranja...
« Odgovor #80 poslato: April 08, 2011, 06:40:45 posle podne »
Rade sta cekas zakljucavaj temu dok neko nije rekao sta ti ne odgovara , a vidim da i ovde polako ide u tom pravcu. Ja mislim da je jednoumlje odavno proslo i da je bas interesantno kada svi imaju neko svoje misljenje pa kome se svidja , svidja a kome ne opet je ok.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #81 poslato: April 08, 2011, 06:45:16 posle podne »
Rade sta cekas zakljucavaj temu dok neko nije rekao sta ti ne odgovara , a vidim da i ovde polako ide u tom pravcu. Ja mislim da je jednoumlje odavno proslo i da je bas interesantno kada svi imaju neko svoje misljenje pa kome se svidja , svidja a kome ne opet je ok.

Opet ponavljam najlakse je kritikovati i omalovazavati tudj rad i trud.

Pametnije bi bilo dati neki predlog. Ukoliko on bude kvalitetan, ubedjen sam da ce biti uzet u obzir. ;) ;) ;)

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže the Gent

• deaktivirani korisnici
  • Suvozac
  • *
« Odgovor #82 poslato: April 08, 2011, 10:00:26 posle podne »
Ovde je dato najmanje dva dobra predloga . A to su da radi neko ko se razume u ovo uz konsultaciju nekoga iz osiguravajucih kuca.A sto se neko ovde radi i trudi u tematici koju nepoznaje sta vredi.I ja mogu da se trudim da napravim novu jamahu al sta cu kad neznam.
Victors

Van mreže Jašim

• Suvozac
  • *
« Odgovor #83 poslato: April 08, 2011, 11:33:17 posle podne »
  Ajd i ja da se prikljucim. 100% tacno - jedino je problem sto obe strane misle da se ne odnosi na njih nego na ove druge... :icon_scratch:
  E zato lepo napises na koga mislis. . . i sve bude mnogo jasnije.
   Objašnjava mi klinac kaubojski film , klasika : Banda i banda su dve bande , ali jedni nisu loši  , jedni su šerifi ... i svi pucaju u isto vreme... a konji stradaše...
  Danas registrujem XVS 535 - 18.000,00  , XVS 950 - 24.000.00 , sitnica ,osiguranje , tehnički , porezi , provizije ... Plaćam za sve  ... za svih 12 meseci , sa sve vetrobranima i dodatnim osvetljenjem, bez  uzimanja psihoaktivnih supstanci , bez ranijih saobraćajki i naplata osiguranja .
   Bilo bi glupo da  sam ljubaznu službenicu agencije smarao pričom da se legitimni predstavnici , ovlašćeni zastupnici  mojih  prava , borci za jedinu pravu istinu i iskusni bajkeri koji voze ceo svoj život ( neki i duže)  upravo sad , ovoga trenutka usaglašavaju oko nekih suštinskih stvari i da je samo pitanje trenutka kad će  para trebati manje ,  procedura biti mnogo jednostavnija  a ja spokojan i zaštićen jer znam da neko misli i raspravlja ( čak na 6 strana) o mojim interesima.
  Pokušavam da animiram sve na koje sam mislio: obične motordžije bez funkcija, ljude od dijaloga , kompromisa , da svojim iskustvom, idejama i delima ukrupne moto scenu .   
Bolje da te mrze zbog onoga što jesi , nego da te vole zbog onoga što nisi.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #84 poslato: April 09, 2011, 04:32:18 posle podne »

uz svo dužno poštovanje imam blagi osećaj da ti je duševna hrana da dolivaš ulje na vatru....
KOJI PREDLOG DAJEŠ KONKRETNO RECI, sem da se ne slažeš nisačim što je ovde napisano !
Daj malo konstruktivno, verujemo u tebe i tvoje životno iskustvo, daj mladjima savet kako da dopune, izmene i dodaju članove koji fale u ovom zahtevu
Hvala na razumevanju.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #85 poslato: April 09, 2011, 09:10:53 posle podne »
uz svo dužno poštovanje imam blagi osećaj da ti je duševna hrana da dolivaš ulje na vatru....
KOJI PREDLOG DAJEŠ KONKRETNO RECI, sem da se ne slažeš nisačim što je ovde napisano !
Daj malo konstruktivno, verujemo u tebe i tvoje životno iskustvo, daj mladjima savet kako da dopune, izmene i dodaju članove koji fale u ovom zahtevu
Hvala na razumevanju.
Ivto ako si citao celu ovu temu tj. sve postove verovatno si video sta sam rekao , da sta god uradite kao organizacija po pitanju smanjenja troskova ,pozdravljam i najiskrenije postujem. Ovaj citiran post je samo protest na radetovo neograniceno zakljucavanje tema i nista drugo. Rade se toliko primio na ulogu admina da je to strasno a ovu temu posto je on postavio znam da nece da zakljuca pa ko velim da izrazim odredjeno neslaganje sa zakljucanim temama . Ajde neke gde se vredjaju medjusobno ok ali ima tema gde je cisto ne slaganje u razmisljanjima a odmah se zakljucavaju. Mislim da cilj ni jednog foruma nije zakljucavanje tema vec iznosenje misljenja koja su razlicita jer smo svi mi razliciti i svako ima neko svoje misljenje normalno bez vredjanja sagovornika.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #86 poslato: April 10, 2011, 12:41:00 pre podne »
Razumem revolt zbog katanca, a sad opet ponavljam
KOJI PREDLOG U OVOJ TEMI DAJEŠ
vrlo sam pažljivo pročitao tvoje postove i upravo te zato i pitam -  ŠTA NAM PAMETNO PREDLAŽEŠ DA UBACIMO U SPISAK ZAHTEVA; ŠTA DA PROMENIMO....

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #87 poslato: April 10, 2011, 10:12:30 pre podne »
Ja predlazem da napustimo MAS....svi...

Van mreže Scrratte

• Vozac
  • *
  • Pol: Žena
« Odgovor #88 poslato: April 10, 2011, 07:01:25 posle podne »
Ovde je dato najmanje dva dobra predloga . A to su da radi neko ko se razume u ovo uz konsultaciju nekoga iz osiguravajucih kuca.A sto se neko ovde radi i trudi u tematici koju nepoznaje sta vredi.I ja mogu da se trudim da napravim novu jamahu al sta cu kad neznam.

A otkuda ti znas da se ovde radi bez icijih konsultacija i ko pomaze oko pisanja ovoga zahteva...

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #89 poslato: April 10, 2011, 07:38:14 posle podne »
Ja predlazem da napustimo MAS....svi...
Pa neki bi to voleli ali...

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #90 poslato: April 10, 2011, 08:08:43 posle podne »
NAJACI SAMO OSTAJU,
NIKAD SE NE PREDAJU!

A , brate...?

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #91 poslato: April 10, 2011, 08:20:44 posle podne »
Sve znas. ;)

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #92 poslato: April 27, 2011, 10:09:35 posle podne »

Ima li nekih novosti..............????????????

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #93 poslato: April 27, 2011, 11:05:37 posle podne »
Ima pao evro. *4

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #94 poslato: April 29, 2011, 05:12:42 posle podne »
A otkuda ti znas da se ovde radi bez icijih konsultacija i ko pomaze oko pisanja ovoga zahteva...

Nemoj, molim te... Ako je taj pomagao da se nacini predlog texta na prvoj strani BEZITE glavom bez obzira sto dalje od njega! Iskreno, ja bih voleo da ovakav predlog predate, pa da ga osiguranja usvoje, pa da vam presavijem tabak i tuzim vas( predpostavljam i vecina bajkera sa moto scene Srbije) zbog klevete i urusavanja ugleda, pa za nanosenje dusevnog bola... itd... itd... jer na ovakav zahtev svako od nas ce morati da dostavi osiguranju svake godine za registraciju i potvrdu da je/nije narkoman iz doma zdravlja ili bolnice( ko je vec izdaje( a i to kosta))!!!
Svidjalo se to vama ili ne, gore pomenuti nacrt je vise tuzan nego smesan, a poucen ranijim iskustvima ne ocekujem vise ni od novog predloga. Ako u MAS-u nema niko ko je iole sposoban i upoznat sa ovom materijom platite pravnika da odradi to za vas! Postenije je tako nego se igrati "sudbinom" tolikih ljudi u klubovima i van njih!!! Mislite o tome...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!