Pa evo Aleksa i Gnjat i ja smo prisutni i "srcem i dušom"... Meni je jasno šta je "Zlatiborcu" cilj i mogu odmah da mu odgovorim u svoje ime i u ime našeg kluba... Poznato je da je naš klub između ostalih zvanično pristupio asocijaciji na zadnjoj skupštini, dotični se verovatno zabrinuo da slučajno naš klub ne pravi moto skup jer bi time prekršio statut MAS-a. Ali nema potrebe da brine, MK UŽICE nije u kalendaru MAS-a ni kao organizator žurke, skupa, ili neke druge manifestacije za ovu godinu, to je lako proveriti, tako da nema mesta za raspravu...
MK UŽICE će u ovoj godini organizovati manifestacije sportskog, humanitarnog i edukativnog karaktera jer nam je to jasno istaknuto u statutu, klubskom pravilniku i planiranim ciljevima za ovu godinu, to je ujedno u naša dužnost kao moto kluba koji želi da uradi nešto više u svom okruženju od organizovanja moto skupa.
Moram dodati i ovo... šta recimo da pravimo žurku, da li neko misli da to može da se isplanira tako da sve stane u jedan dan... Zamislite da vam dođu gosti iz Slovenije... dođu recimo u sredu a odu u ponedeljak, da li u tom slučaju mi treba da se "pravimo ludi" pod izgovorom da je samo subota dan kada možemo da ih smestimo u kamp i da im se posvetimo, mislim da je ovo takođe bespredmetno za raspravu.
Pozdrav za Zlatiborca iako ne znam ko stoji iza ovog nika, mada sam u tom klubu proveo pet godina...
I protiv svoje volje moram da se ukljucim u pricu i prosto ne mogu da verujem da covek sebe ubedi u nesto sto nije istina. Secam se dobro kada smo ti dali nadimak, kada si imao prvi skup itd.Ako se secas to je bilo kod Svete u Smederevu i nema 5 godina. No nije bitno.Kazes da ne pravite skup, a Divlje jagode vam sviraju na zurci?
Sta ces ima se moze se!
Svi znaju da pravite skup i to nama ne smeta, ali STA TRAZITE U MASU,u.Mozete vi kako kazete da vam dodje mnogo gostiju,ali sta je sa binom , ulaznicama i trajanje itd, To svaki klub moze da koristi kao izgovor i da pravi zurke takvog tipa, a ti kao clan uo masa bi trebao to da znas i pogotovo ne bi smeo ti da krsis statut masa.
Ovo ne pricam napamet jer mi je Kisko licno rekao , kada mi je vratio pecat i ostalo a za grupu se sazna lako.
Hajde mi da vidimo koja je kazna ako se to SLUCAJNO OMANE, pa slucajno dodju Jagode i sve ostalo sto ne bi trebalo, samo da znas kazna bi trebalo za tebe da bude veca jer si odgovorno lice
Napominjem usli smo u Mas kada smo bili mali i zato smo i dalje u Masu jer nam je pomogao da se afirmisemo, mada da se ja pitam ja bih odavno bio sa Krcetom,ALI SE NE PITAM.
Moji drugovi zele Mas i to je za mene zakon, i haje da vidimo da li neki ljudi mogu da rade sta zele a posle mogu i da napuste kada urade to sto su zeleli.Videcemo
I napominjem da ja nisam predsednik Era i ovo pricam u svoje ime