Mart 28, 2026, 10:47:51 posle podne

Autor Tema: Prevara ili krsenje statuta MAS-a!??? - OFF IZ TEME  (Pročitano 7859 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
Prevara ili krsenje statuta MAS-a!??? - OFF IZ TEME
« poslato: Mart 17, 2011, 11:30:49 posle podne »

Zanimljivo  :icon_scratch:... MK Čokanlija je prve godine organizovao tzv moto zurku,pravi moto skup smo
 organizovali tek druge godine,mislim takva su pravila i trebala bi da se MASovno postuju....

« Poslednja izmena: Mart 24, 2011, 02:12:59 pre podne od strane Ivta »

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
Prevara ili krsenje statuta MAS-a!???
« Odgovor #1 poslato: Mart 17, 2011, 11:34:43 posle podne »
Citat
[author=Aleksa Čokanlija link=topic=7322.msg93822#msg93822 date=1300401049]
Zanimljivo  ... MK Čokanlija je prve godine organizovao tzv moto zurku,pravi moto skup smo
 organizovali tek druge godine,mislim takva su pravila i trebala bi da se MASovno postuju....

Zlatiborac :

I ja mislim da je to pravilno,ali da li se to postuje!!!??? A ima i nekih klubova koji prve dve godine uopste nisu pravili skup(samo zurku),pa tek posle toga su poceli...
« Poslednja izmena: Mart 17, 2011, 11:51:57 posle podne od strane PECA BMW »

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #2 poslato: Mart 17, 2011, 11:36:40 posle podne »
Izgleda da sam nesto obrnuo u prethodnoj poruci!!!!???Ovo sto je plavo,to sam ja napisao,a ne obrnuto...U svakom slucaju,nije namerno napravljena greska...

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Mart 17, 2011, 11:49:41 posle podne »
pokusao sam da ti sredim to ali nesto nece ... ali u svakom slucaju zna se sta si pisao ti a sta je citat  ;)
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #4 poslato: Mart 17, 2011, 11:51:05 posle podne »
Izgleda da sam nesto obrnuo u prethodnoj poruci!!!!???Ovo sto je plavo,to sam ja napisao,a ne obrnuto...U svakom slucaju,nije namerno napravljena greska...

Ma opusteno  ;) ;)...

Kazes.. Prevara ili krsenje statuta MAS-a!???
   Po meni je to jednostavno,elem,kada neki klub pristupi MASu to znaci da
   automatski prihvata Statut Masa,i sve sto s tim ide oko organizacije zurki,skupova itd....

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Mart 17, 2011, 11:52:32 posle podne »
uspeo sam nesto ! .. izvinjavam se sto ti offujem temu ....
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #6 poslato: Mart 18, 2011, 12:47:47 pre podne »
 Ma opusteno  ;) ;)...

Kazes.. Prevara ili krsenje statuta MAS-a!???
   Po meni je to jednostavno,elem,kada neki klub pristupi MASu to znaci da
   automatski prihvata Statut Masa,i sve sto s tim ide oko organizacije zurki,skupova itd....

OK,ali sta ako se desi da neki klub,iako je primljen u MAS i samim tim obavezan da postuje Statut MAS-a,radi nesto sto nije u skladu sa Statutom???  Imaju li konsekvence za te neregularne poteze i hoce li taj klub trpiti neke posledice zbog tog nepostovanja i krsenja Statuta!?  Drugim recima,postoji li kazna za klubove koji prekrse pravila i Statut MAS-a?  I kljucno pitanje: Jesu li svi klubovi,clanovi MAS-a ravnopravni medjusobno!!!???

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #7 poslato: Mart 18, 2011, 01:38:12 posle podne »
O ovoj temi je bilo diskusije na Skupštini u Baroševcu. Na tvom profilu ne vidim u kom klubu si član, očigledno imaš neke lične razloge za ova pitanja. Ako je tvoj predsednik ili predstavnik bio na Skupštini može da ti prepriča diskusiju po ovom pitanju.

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #8 poslato: Mart 18, 2011, 01:38:33 posle podne »

Da stvarno,neka se javi neko iz UO i neka objasni  koje bi bile sankcije za neki klub koji bi prekrsio
  Statut Masa ili pravilnik o organizaciji skupova i zurki...
  Zlatiborac,nema zurke od tri dana,po meni je to skup,zurka je jedan dan....tri dana je direktno krsenje
  Statuta Masa...

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #9 poslato: Mart 18, 2011, 01:40:30 posle podne »
O ovoj temi je bilo diskusije na Skupštini u Baroševcu. Na tvom profilu ne vidim u kom klubu si član, očigledno imaš neke lične razloge za ova pitanja. Ako je tvoj predsednik ili predstavnik bio na Skupštini može da ti prepriča diskusiju po ovom pitanju.
  Gnjate,a zasto tu diskusiju ne napisete i ovde,ili ce se to pojaviti sa zapisnikom skupstine iz Barosevca :icon_scratch:

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #10 poslato: Mart 18, 2011, 02:26:50 posle podne »

Ja sam se predstavio u temi "predstavljanje clanova", verovatno nisi video ili nisi ni trazio,jer ne umem da u svom profilu dodam sliku(moracu nekoga da pitam kako to da uradim) i ostale podatke,ali potrudicu se da to uradim sto pre. Ja se zovem Aleksandar Veljkovic-Sara,clan sam MK Ere i vozim Suzuki Boulevard C50. Nikakve licne razloge nemam u vezi ovog mog pitanja,samo me interesuju neke stvari koje mi nisu jasne.Zato i trazim odgovor od rukovodstva MAS-a,jer pretpostavljam da su oni najpozvaniji da mi odgovore na pitanje...A pitanje je postavljeno u prvom postu,na vrhu.Do sada sam dobijao poluodgovore i neke pokusaje sta bi trebalo i kako bi trebalo,a niko da mi odgovori da li postoji kazna i koja je to kazna za neke klubove koji bi eventualno prekrsili Statut MAS-a!!!??? Mislim,hvala svima koji su potrosili vreme i pokusali da mi odgovore,ali nista konkretno nisam dobio... A sto se tice mog predsednika ili predstavnika sa skupa iz Barosevca,a to je Jovana,on je nama koji smo bili na zurci,a dosli smo autobusom i kolima i bilo nas je oko 30-ak,rekao da je prekrsen Statut.A kako je prekrsen,to pitajte njega.Mislim da MK Uzice pravi skup 28.maja,a ne bi smeo.U tu celu pricu je umesan i vas clan Upravnog odbora,Rade Veverica,koga ne poznajem licno,i koji bi trebalo on prvi da postuje Statut MAS-a,a neke druge stvari se rade nama iza ledja...
Nadam se da ce tada biti i kvalitetnija prica,jer je on sigurno mnogo upuceniji u celu ovu zavrzlamu nego ja.
Pozdrav svima i vidimo se u Sremskoj Mitrovici!!!

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #11 poslato: Mart 18, 2011, 02:32:54 posle podne »

Da stvarno,neka se javi neko iz UO i neka objasni  koje bi bile sankcije za neki klub koji bi prekrsio
  Statut Masa ili pravilnik o organizaciji skupova i zurki...
  Zlatiborac,nema zurke od tri dana,po meni je to skup,zurka je jedan dan....tri dana je direktno krsenje
  Statuta Masa...

Pa evo Aleksa i Gnjat i ja smo prisutni i "srcem i dušom"... Meni je jasno šta je "Zlatiborcu" cilj i mogu odmah da mu odgovorim u svoje ime i u ime našeg kluba...  Poznato je da je naš klub između ostalih zvanično pristupio asocijaciji na zadnjoj skupštini, dotični se verovatno zabrinuo da slučajno naš klub ne pravi moto skup jer bi time prekršio statut MAS-a. Ali nema potrebe da brine, MK UŽICE nije u kalendaru MAS-a ni kao organizator žurke, skupa, ili neke druge manifestacije za ovu godinu, to je lako proveriti, tako da nema mesta za raspravu...

MK UŽICE će u ovoj godini organizovati manifestacije sportskog, humanitarnog i edukativnog  karaktera jer nam je to jasno istaknuto u statutu, klubskom pravilniku i planiranim ciljevima za ovu godinu, to je ujedno u naša dužnost kao moto kluba koji želi da uradi nešto više u svom okruženju od organizovanja moto skupa.

Moram dodati i ovo... šta recimo da pravimo žurku, da li neko misli da to može da se isplanira tako da sve stane u jedan dan... Zamislite da vam dođu gosti iz Slovenije... dođu recimo u sredu a odu u ponedeljak, da li u tom slučaju mi treba da se "pravimo ludi" pod izgovorom da je samo subota dan kada možemo da ih smestimo u kamp i da im se posvetimo, mislim da je ovo takođe bespredmetno za raspravu.    

Pozdrav za Zlatiborca iako ne znam ko stoji iza ovog nika, mada sam u tom klubu proveo pet godina...  

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: Mart 18, 2011, 03:41:32 posle podne »
Pa evo Aleksa i Gnjat i ja smo prisutni i "srcem i dušom"... Meni je jasno šta je "Zlatiborcu" cilj i mogu odmah da mu odgovorim u svoje ime i u ime našeg kluba...  Poznato je da je naš klub između ostalih zvanično pristupio asocijaciji na zadnjoj skupštini, dotični se verovatno zabrinuo da slučajno naš klub ne pravi moto skup jer bi time prekršio statut MAS-a. Ali nema potrebe da brine, MK UŽICE nije u kalendaru MAS-a ni kao organizator žurke, skupa, ili neke druge manifestacije za ovu godinu, to je lako proveriti, tako da nema mesta za raspravu...

MK UŽICE će u ovoj godini organizovati manifestacije sportskog, humanitarnog i edukativnog  karaktera jer nam je to jasno istaknuto u statutu, klubskom pravilniku i planiranim ciljevima za ovu godinu, to je ujedno u naša dužnost kao moto kluba koji želi da uradi nešto više u svom okruženju od organizovanja moto skupa.

Moram dodati i ovo... šta recimo da pravimo žurku, da li neko misli da to može da se isplanira tako da sve stane u jedan dan... Zamislite da vam dođu gosti iz Slovenije... dođu recimo u sredu a odu u ponedeljak, da li u tom slučaju mi treba da se "pravimo ludi" pod izgovorom da je samo subota dan kada možemo da ih smestimo u kamp i da im se posvetimo, mislim da je ovo takođe bespredmetno za raspravu.    

Pozdrav za Zlatiborca iako ne znam ko stoji iza ovog nika, mada sam u tom klubu proveo pet godina...  

I protiv svoje volje moram da se ukljucim u pricu i prosto ne mogu da verujem da covek sebe ubedi u nesto sto nije istina. Secam se dobro kada smo ti dali nadimak, kada si imao prvi skup itd.Ako se secas to je bilo kod Svete u Smederevu i nema 5 godina. No nije bitno.Kazes da ne pravite skup, a Divlje jagode vam sviraju na zurci?
Sta ces ima se moze se!
Svi znaju da pravite skup i to nama ne smeta, ali STA TRAZITE U MASU,u.Mozete vi kako kazete da vam dodje mnogo gostiju,ali sta je sa binom , ulaznicama i trajanje itd, To svaki klub moze da koristi kao izgovor i da pravi zurke takvog tipa, a ti kao clan uo masa bi trebao to da znas i pogotovo ne bi smeo ti da krsis statut masa.
Ovo ne pricam napamet jer mi je Kisko licno rekao , kada mi je vratio pecat i ostalo a za grupu se sazna lako.
Hajde mi da vidimo koja je kazna ako se to SLUCAJNO OMANE, pa slucajno dodju Jagode i sve ostalo sto ne bi trebalo, samo da znas kazna bi trebalo za tebe da bude veca jer si odgovorno lice
Napominjem usli smo u Mas kada smo bili mali i zato smo i dalje u Masu jer nam je pomogao da se afirmisemo, mada da se ja pitam ja bih odavno bio sa Krcetom,ALI SE NE PITAM.
Moji drugovi zele Mas i to je za mene zakon, i haje da vidimo da li neki ljudi mogu da rade sta zele a posle mogu i da napuste kada urade to sto su zeleli.Videcemo
I napominjem da ja nisam predsednik Era i ovo pricam u svoje ime

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #13 poslato: Mart 18, 2011, 04:18:17 posle podne »
Mislim da je to prevara i krsenje statuta,nacela i ostalih gluposti koje sami pisu,glasaju i krse,strasno.
Nije mi jasno samo zasto to rade,sta zele da postignu time i koliko misle da traju...
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #14 poslato: Mart 18, 2011, 06:28:54 posle podne »
Mislim da je to prevara i krsenje statuta,nacela i ostalih gluposti koje sami pisu,glasaju i krse,strasno.
Nije mi jasno samo zasto to rade,sta zele da postignu time i koliko misle da traju...

Mas ce trajati,ne brini se za to  ;D ;D
  Prevare i krsenje statuta kako ti kazes ja ne vidim,mozda sam slep kod ociju  ;) ;) ;)
  Svasta se napisa ovde,Squi izreklamira MK Uzice i njihovu manifestaciju sportskog, humanitarnog i edukativnog  karaktera...Svaka cast,podrzavam to iz sve snage :D :D

Samo niko mi ne objasni koje bi bile sankcije za neki klub koji bi prekrsio
  Statut Masa ili pravilnik o organizaciji skupova i zurki... ??? ??? ???

Hajde,Pa mora neko da i to zna????

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #15 poslato: Mart 18, 2011, 07:45:40 posle podne »
Ja kako sam razumeo pricamo o necemu sto ce se desiti,brinemo u buducnosti sta ce se desiti mislim da nije korektno  ali mozda gresim.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #16 poslato: Mart 18, 2011, 08:39:34 posle podne »
Moze da bude dani kluba a ne zurka ili skup i nikom nista.

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #17 poslato: Mart 18, 2011, 08:57:03 posle podne »

E nek mi sad neko kaze da ne moze zurka 5 dana

*7 *42 *79 *42 *7

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #18 poslato: Mart 18, 2011, 08:58:49 posle podne »
  Ja cu sigurno doci na humanitarnu akciju od tri dana da pomognem Erama da se popje to pivo 2 i 3 jula.
Slovenci koje navodis kod koga da dodju pa ako dolaze doci ce kod ljudi koje poznaju. Ja koliko znam osim par ljudi u vasem klubu niko nije video Slovenuju na motoru i one koje ti poznajes upoznao si kad si bio clan ERA. A Slovencima kazes zurka je u Subotu nisu oni glupi da neznaju niti su prvi put u Srbiji na jednodnevnoj zurci. A mislim da govoris o sledecoj godini posto ste zurku vec pravili ove godine.U novinama si ti izjavio da cete nastaviti tradiciju organizovanja noto skupova u Uzicu. Koju tradiciju?

citiram ovo zbog na tako davno napisanih pa pobrisanih ovih reci na ovom forumu:

Članstvo u "Erama"  se povećava što je samo znak da klub uživa veliki ugled u regionu.  Znam da ti nisi imao
uvid u neke promene  zato što si  poslovno vezan za Nemačku gde si provodio veći deo godine i normalno je
da neke nove ljude ne poznaješ

Ja Zlatiborca naprimer odlicno poznajem. pozdrav Zlatiborac ;D  Zbog takve seljacke politike si oteran iz kluba a vidim da si sa istom nastavio.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #19 poslato: Mart 18, 2011, 09:17:12 posle podne »

Kao prvo Krče nemoj da vređaš nikoga i prati temu...  već sam te upozorio da povedeš računa kako se ponašaš na forumu, jer imam i ja za tebe neke informacije koje mogu bitno da promene tvoj pogled na moto-svet ali i obrnuto... Ili bi bilo bolje da nam ti sam kažeš zašto je član vašeg MC potezao nož na braću bajkere na moto skupu... ? Takođe pitanje za Zlatiborca... Da li je on zaista vlasnik Suzuki Boulevard C50 ...pošto je taj motor vraćen u Šabac... Ako već insistiramo na preciznim podatcima da kažemo da je Zlatiborac nepunih pola godine član kluba.

Zamolio bih ostale koji žele da prate diskusiju i učestvuju u njoj da se drže teme, pozdrav.