Mart 28, 2026, 10:48:15 posle podne

Autor Tema: .  (Pročitano 8426 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
.
« poslato: Mart 19, 2011, 10:14:30 pre podne »
.
« Poslednja izmena: Decembar 03, 2011, 02:45:27 posle podne od strane VICTORY »

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
Odg: NEK KOMSIJI CRKNE K(R)AVA
« Odgovor #1 poslato: Mart 19, 2011, 02:25:20 posle podne »
CAO KO PRAVI ZURKU 22 APRILA? ZAR TADA NIJE SKUP U SMEDEREVU KOD SVETE?

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #2 poslato: Mart 19, 2011, 02:33:56 posle podne »
Po kalendaru MAS-a prvi moto skup u sezoni je skup u Smederevu. PO Pravlniku i članu 15.

Clan 15.

U jednom gradu može se održati samo jedan (1) skup u toku godine. Odluku o klubu organizatoru doneće sami klubovi ili, ako ne mogu da se dogovore, Skupština MAS-a;

Dogovoreno je da jedne godine skup u Smederevu pravi MK "Extrem" a jedne MK "Ulični borac" ove godine je red na MK "Ulični borac".
Prijava neke žurke u tom terminu ne postoji ni od klubova članova MAS-a a nisam pročitao ni najavu nekog drugog kluba za taj termin.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #3 poslato: Mart 19, 2011, 02:44:39 posle podne »
M.K. "EXTREM" poštuje odluku MASa i ove godine ne pravi žurku čak ni u septembru, a kamoli u aprilu.
Pretpostavljam da se Viktorija bavi čaršijskim pričama ili direktnom provokacijom pa zato i odgovaram kao zvanični predstavnik svog kluba DA EXTREMI POŠTOJU ODLUKU MASa I OVE GODINE NE PRAVE ŽURKU,SKUP ILI BILO KOJU MOTO MANIFESTACIJU .
Ako se "Ulični Borac" predomisli i ne želi da pravi skup ove godine, neka se obrati MASu jer mi u planu nemamo da pravimo bilo šta.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #4 poslato: Mart 19, 2011, 02:59:25 posle podne »
M.K. "EXTREM" poštuje odluku MASa i ove godine ne pravi žurku čak ni u septembru, a kamoli u aprilu.
Pretpostavljam da se Viktorija bavi čaršijskim pričama ili direktnom provokacijom pa zato i odgovaram kao zvanični predstavnik svog kluba DA EXTREMI POŠTOJU ODLUKU MASa I OVE GODINE NE PRAVE ŽURKU,SKUP ILI BILO KOJU MOTO MANIFESTACIJU .

Eto toliko o "K(R)AVI" i KOMŠIJI, mislim da smo ovim razjasnili neke nedoumice po pitanju 22. aprila.

Hvala na brzom odgovoru i nadam se prekidu ovih zlonamernih postova.

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #5 poslato: Mart 19, 2011, 03:38:07 posle podne »
.
« Poslednja izmena: Decembar 03, 2011, 02:46:00 posle podne od strane VICTORY »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Maj 08, 2011, 09:19:05 posle podne »
Dugo se cekalo na revoluciju, pa na 9. mart , pa na 5. oktobar, a blizi se i 22. april..
Da li da se prikljucim temi o ,,prevari i kaznama,, ili da otvorim novu..
Da li vazi pravilo tamo pomenuto videce se..

ako jedan klub pravi moto skup, moze li drugi , u istom gradu praviti zurku *585
VICTORI nas datum se zna kad pravimo Moto Skup ;)

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #7 poslato: Maj 08, 2011, 10:58:48 posle podne »
Svako moze da pravi skup ako mu to dozvoljava nadlezna lokalna vlast kad god pozeli ako je u pitanju skup na javnoj povrsini,ukoliko je to na privatnom posedu treba se obavestiti ministarstvo unutrasnjih poslova i to takodje moze da se pravi kad god se pozeli,to nema veze ni sa cim ,al glupo je da se u jednom gradu prave dva skupa u isto vreme il u priblizno isto vreme,po meni je glupo al stvar organizatora i svako pravi kad zeli,sto se tice klubova u mas-u to treba da resi sam mas mada mislim da to nije bas moguce il jako tesko se to moze resiti jer mas nije javna institucija i ne moze da zabrani odrzavanje kao sto ne moze ni da naredi odrzavanje nekog skupa

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #8 poslato: Maj 08, 2011, 11:52:38 posle podne »
Svako moze da pravi skup ako mu to dozvoljava nadlezna lokalna vlast kad god pozeli ako je u pitanju skup na javnoj povrsini,ukoliko je to na privatnom posedu treba se obavestiti ministarstvo unutrasnjih poslova i to takodje moze da se pravi kad god se pozeli,to nema veze ni sa cim ,al glupo je da se u jednom gradu prave dva skupa u isto vreme il u priblizno isto vreme,po meni je glupo al stvar organizatora i svako pravi kad zeli,sto se tice klubova u mas-u to treba da resi sam mas mada mislim da to nije bas moguce il jako tesko se to moze resiti jer mas nije javna institucija i ne moze da zabrani odrzavanje kao sto ne moze ni da naredi odrzavanje nekog skupa

Obi,Mas nije javna institucija kako ti kazes i ne moze da zabrani odrzavanje nekog skupa a niti da
naredi odrzavanje istog...
Ali Mas ima pravilnik i jasan clan u tom pravilniku koji se odnosi na odrzavanje skupova...
to se mora postovati  :icon_scratch: valjda...

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #9 poslato: Maj 09, 2011, 07:07:04 pre podne »
Obi,Mas nije javna institucija kako ti kazes i ne moze da zabrani odrzavanje nekog skupa a niti da
naredi odrzavanje istog...
Ali Mas ima pravilnik i jasan clan u tom pravilniku koji se odnosi na odrzavanje skupova...
to se mora postovati  :icon_scratch: valjda...

U pravu si,trebalo bi da je tako ,ali sta se desi ako neko odstupi od toga, :icon_scratch:

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Live to ride...
« Odgovor #10 poslato: Maj 09, 2011, 08:47:52 pre podne »

Delimično si u pravu... Ali klubovi koji su u MAS-u prihvataju njihova pravila i odredbe i u skladu sa tim prave žurke, skupove. Ako su dva kluba iz jednog grada onda jedan klub pravi jedne godine a drugi druge, i tako se "obrću"  :) . A sad jbg, ako se dese neka odstupanja tu ima sednica i imaju sankcije pa se sve lepo reši  ;)
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #11 poslato: Maj 09, 2011, 03:20:26 posle podne »
U pravu si,trebalo bi da je tako ,ali sta se desi ako neko odstupi od toga, :icon_scratch:

Dobro pitanje... Videcemo sta ce da se desi tj dali ce bilo sta da se desi  :icon_scratch: :icon_scratch:

Delimično si u pravu... Ali klubovi koji su u MAS-u prihvataju njihova pravila i odredbe i u skladu sa tim prave žurke, skupove. Ako su dva kluba iz jednog grada onda jedan klub pravi jedne godine a drugi druge, i tako se "obrću"  :) . A sad jbg, ako se dese neka odstupanja tu ima sednica i imaju sankcije pa se sve lepo reši  ;)

Lepo ili ruzno,sve jedno... Mas bi trebao da bude odlucan po pitanju pravilnika i pokaze svoju ozbiljnost i snagu....

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #12 poslato: Maj 09, 2011, 04:15:00 posle podne »
Dobro pitanje... Videcemo sta ce da se desi tj dali ce bilo sta da se desi  :icon_scratch: :icon_scratch:

Lepo ili ruzno,sve jedno... Mas bi trebao da bude odlucan po pitanju pravilnika i pokaze svoju ozbiljnost i snagu....

Iako ovde krene lavina optuzbi,po tipu da je neko pobegao iz MAS-a iako je to fizicki nemoguce obzirom da te niko i nije jurio,cim napises svoje misljenje o MAS-u u kome si proveo vise vremena nego oni koji te optuzuju ZAJEDNO,rizikovacu da misljenje ipak iznesem !

Tesko je se pozivati na Statut i Pravilnik,od onog trenutka kada su isti prekrseni,ostavljajuci coveka u UO MAS-a koji nije u tom trenutku bio clan kluba u MAS-u !
 Kada se najvisi Akti jednom prekrse oni vise nemaju svoju tezinu i znacaj kao pre !
 Sta ako sad neko od klubova prekrsi Pravilnik i napravi "dupli" skup u jednom gradu ! Hoce li biti kaznjen ili ce jednostavno traziti za sebe ravnopravan status i izuzetak iz Pravilnika,pozivajuci se na slucaj evidentnog krsenja Statuta,ranije opisanog,za koji niko nije odgovarao i bio sankcionisan.
 Da li bi kaznjavanje kluba,prekrsioca,imalo istu moralnu tezinu sada i pre godinu dana ?

MAS je sam sebi uskocio u usta i bez ikakve potrebe iskomplikovao dalje funkcionisanje,bazirano na Statutu i Pravilniku !
 Ujedno,pretpostavio je pojedinca klubovima i nije ni jednog trenutka odreagovao u trenutku kada su neki klubovi (MK Valjevo i MK Spid) napustili MAS,a neki bili na izlaznim vratima, zbog takvog neodgovornog ponasanja !

Videcemo i kuda ce ici saradnja MAS-a i AMS-BJB-a,moto zajednice sa preko 16000 clanova(ova brojka je zaista za uveseljavanje iole poznavaoca prilika na srpskoj moto sceni) ! Potpuno je nerazumno odbijanje bilo kakve saradnje sa UMS-om,a padanje u zagljaj sa AMS-om koji se ni jednom nije pokazao kao partner respektabilan za pregovore i dogovore(akcija DDK je human cin,ali poznavajuci istorijat dogovora sa AMS-BJB na MAS-ovom mestu bih bio maksimalno oprezan)!   

P.S.   Posledica takvog neodgovornog i nedoslednog ponasanja MAS-a je i desavanje na ovom forum,kojim rukovodi upravo pominjani clan UO! Svojim odabirom saradnika,stavovima i neodgovornoscu je dopustio da njegov prvi saradnik izvredja pojedine clanove foruma od kojih je jedan medju najiskusnijim i najpostovanijim bajkerima trenutno u Srbiji a i sire !!! I to samo zbog drugacijeg misljenja i vidjenja stvari od rukovodeceg dvojca !!! I kad se vec desi takva sramota,umesto izvinjenja i sankcionisanja clana urednickog tima,povuce se jos nerazumniji potez !!! Obrise se najveci deo teme  ??? :icon_scratch: ???
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Maj 09, 2011, 07:08:36 posle podne »
Dok,

mani vise da se brines o MAS-u i o tome sta ce biti sa tom organizacijom. Nije ti odgovaralo kako se radi i ti , umesto da se boris da se to popravi, jednostavno si otisao.

OK.Tvoja odluka i ja je postujem ali nije uredu da se sada pitas i ,,brines'' sta ce biti.

Mogao si sa mesta predsednika da kreiras politiku i pokazes kako treba da se radi ali...?

Hvala doktore ali nemoj vise....sit sam i ja ( kao tvoj pravi prijatelj) , a verujem i drugi tvojih saveta i briga!

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #14 poslato: Maj 10, 2011, 01:16:13 posle podne »
Dok,

mani vise da se brines o MAS-u i o tome sta ce biti sa tom organizacijom. Nije ti odgovaralo kako se radi i ti , umesto da se boris da se to popravi, jednostavno si otisao.

OK.Tvoja odluka i ja je postujem ali nije uredu da se sada pitas i ,,brines'' sta ce biti.

Mogao si sa mesta predsednika da kreiras politiku i pokazes kako treba da se radi ali...?

Hvala doktore ali nemoj vise....sit sam i ja ( kao tvoj pravi prijatelj) , a verujem i drugi tvojih saveta i briga!

Prvo, istupanje iz MAS-a nije bila Doktorova, vec odluka M.K. Valjevo! To sto je izneo svoje misljenje i zabrinutost, ne znaci da je ijednog trenutka bilo zlonamerno iliti na stetu bilo koga, vec samo kao dobronamerna kritika i pogled iz drugog ugla( koji vecini ne odgovara!).
Ti kao bivsi Predsednik gore pomenute Asocijacije od kada si napustio funkciju ne dade neki konkretan predlog za poboljsanje rada iste, ili se to ovde ne vidi( ja, licno, bih voleo da gresim) za razliku od onih koji jednostavno odose?!?
Bicemo svi svedoci "snage" MAS-a i njegove doslednosti, principijelnosti i postovanja Statuta i Pravilnika vrlo brzo, jer "Uzice" definitivno pravi to sto pravi( ma kako ga oni nazvali formalno) a nadam se da ces TI biti taj koji ce prvi stati u odbranu svega onoga sto si 4 godine predvodio!!! Nadam se( kao tvoj pravi prijatelj)...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: Maj 10, 2011, 05:33:20 posle podne »
 Samim tim sto sam tu...nisam otisao, pa da onda drzim neka predavanja, znaci da podrzavam ovo rukovodstvo MAS-a. Naravno i to sam  javno rekao i kazem ako MK Uzice napravi bilo sta sto lici na skup, a skrenuta mu je paznja od strane UO MAS-a , treba da snosi sankcije i bude izbacen iz MAS-a. Moj klub ce za to da glasa! Iako je glasao i za to da Rade ostane u UO jer ako radi dobro zasto ga menjati. Takodje nigde ne pise da izlazskom iz kluba koji je clan MAS-a ,clan UO gubi funkciju....
  Za ono vreme koliko sam bio predsednik pokusao sam da nesto uradim, dali sam uspeo da nesto pomerim , neka procene drugi...nisam otisao kao vecina predsednika koji nisu vise predsednici.

A i da sam otisao nebih drzao predavanja i molio Boga da MAS propadne samo da bih dokazao da sam upravu sto sam otisao...prijatelji moji!

PS. A kakav sam doktorov prijatelj....neka se Sale seti...no nema veze...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: Maj 10, 2011, 10:54:16 posle podne »
Ne dizite tenziju braco
Zna se ko je kad i kako zapoceo Bajk pricu samo sto to neki Bajkeri nece da priznaju
Sto je MAS otiso ne u propast nego u K...C
Prica VELIKIH bajkera  :D :D imaju po dva pisanja na Moto Skupovima :D :D :D
Ko vodi MAS?
Ko brise teme jer nekom ne odgovaraju :D
Koliko ko je godina na Bajk sceni?
Sta se radi u MAS u?
Ej bajkeri sad imam vise vremena da budem na forumu :D :D :D dok me ne banuju slatkorecivi :D :D :D
Sramota

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #17 poslato: Maj 11, 2011, 10:57:56 posle podne »
Moram da dodam
Neki  kazu nek komsiji bude krava ko civava

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #18 poslato: Maj 11, 2011, 11:13:16 posle podne »
U Srbiji se sve oprasta osim uspeha  ;) ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: Maj 11, 2011, 11:25:48 posle podne »
U Srbiji se sve oprasta osim uspeha  ;) ;)
Naravno brat samo sto nekima smeta