Firga NIKAD nije bio član Uličnih boraca-nema ni boje, boli ga uvo za klub
Tarzan je skinuo boje nožem pred mojim očima i nikad neće više da ih stavi, čak je ove godine na skupu više proveo vremena sa nama u pabu nego na skupu
Djordje je moj prvi komšija sa kojim sam odrastao- tačnije PORED NJEGA SAM ODRASTAO jer je stariji od mene NIKAD NIJE BIO ČLAN NITI JEDNOG KLUBA U SMEDEREVU
Miljan taxista NIKAD NIJE BIO ČLAN I NIKAD NEĆE DA UDJE U TVOJ KLUB
Grga?
MUKA MI JE VIŠE OD OVIH LAŽI I MUKA MI JE OD PROSERAVANJA
POTPISUJEM DA NIJEDAN ČLAN - OD TVOJIH 3 ČLANA - NIJE BIO NA SKUPU U MAJILOVCU
Sva sreca pa si ti drveni advokat

Firga ima boje za tvoju informaciju

Tarzan je bio 80 posto u Tvrdjavi sa Bajkerima iz Pozege i okoline

njegove Boje su na njegovom prsluku jos uvek

Sta tebe toliko muci

tvoja bajkerska jacina ili nemoc

Ja znam koliko PRAVIH clanaova ima MOJ Moto Klub

Kako ne izbacis slike sa zurke iz Cacka da bi video da je Djole i njegova Goca MOJ clan Moto Kluba isto kao i neki ljudi koji se ne reklamiraju

Ti dobro znas da nisi imao prodju sa tvojom pricom kod mene pa si otiso na drugu stranu da bi Meni utero

a da se primetiti koliko si to uradio

1997 god Moto Skup u Smederevu a ti kao Smederevac prvi put dolazis 2009god o cemu da komentarisemo VELIKI Bajkeru gde si toliko godina u inozemstvu ili

Ti si dokazao koliko si VELIKI i koliko si pokuso da unazadis Bajk pricu i Smederevu.
Stiske Orlove JA nikada nisam pljuvao kao neki Smederevski Bajkeri pa onda
CMARENJE u fulu
Stiski Orlovi su ispotovani svake godine to oni znaju posto vidim da TI nisi upucen

Na kraju krajeva sta imam sa tobom da bilo sta komentarisem kad obidjes 10 posto moto skupova koliko sam ja mozda i nesto prokomentarisemo po tem pitanju

PS nama netreba BOJE mi smo MI

to se iz prilozenog da videti