Mart 28, 2026, 09:13:26 posle podne

Autor Tema: .  (Pročitano 8419 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Odg: NEK KOMSIJI CRKNE K(R)AVA
« Odgovor #20 poslato: Maj 12, 2011, 12:26:30 pre podne »
Naravno i to sam  javno rekao i kazem ako MK Uzice napravi bilo sta sto lici na skup, a skrenuta mu je paznja od strane UO MAS-a , treba da snosi sankcije i bude izbacen iz MAS-a. Moj klub ce za to da glasa!

Zivi bili pa videli! Ja licno sumnjam da ce se ista desiti... :-\

Iako je glasao i za to da Rade ostane u UO jer ako radi dobro zasto ga menjati.

Ovo nema komentara...  *76 *302 *76 *302 *76

Takodje nigde ne pise da izlazskom iz kluba koji je clan MAS-a ,clan UO gubi funkciju....

Noco, jel' ti to zajebavas ili... Voleo bih da mi ovo detaljnije objasnis( verujem da i ostatak ljudi ovo vrlo interesuje)!  *7

Za ono vreme koliko sam bio predsednik pokusao sam da nesto uradim, dali sam uspeo da nesto pomerim , neka procene drugi...nisam otisao kao vecina predsednika koji nisu vise predsednici.

Sve pohvale, pa i kritike( kojih je, uistinu, bilo zanemarljivo malo) za tvoj ulozeni trud i pozrtvovanost sam ti rekao u lice ne jednom. Evo i ovde: SVAKA CAST!!! *74

A i da sam otisao nebih drzao predavanja i molio Boga da MAS propadne samo da bih dokazao da sam upravu sto sam otisao...prijatelji moji!

Prijatelju moj... Ako je ikome krivo sto je M.K. Valjevo napustilo MAS- meni je, jer sam bio clan istog 11 godina!!! Ja niti zelim, niti molim Boga da MAS propadne, a pogotovu nemam kome sta da dokazujem( ja sam to radio kad' mi je bilo vreme!). Nikad necu razumeti zasto je nekima povredjena sujeta i EGO ako izneses bilo kakav stav i kritiku vezanu za rad MAS-a, pogotovu ako se oni razlikuju od misljenja pojedinaca. A kad' smo vec kod toga nadam se da nisi namerno izostavio odgovor na upuceno ti pitanje?
Ti kao bivsi Predsednik gore pomenute Asocijacije od kada si napustio funkciju ne dade neki konkretan predlog za poboljsanje rada iste, ili se to ovde ne vidi( ja, licno, bih voleo da gresim) za razliku od onih koji jednostavno odose?!?
I onda se pitas( i vredjas) sto drugi to rade... :icon_scratch:

P.S. necu komentarisati, to ce uraditi onaj ko treba( ipak je to licna stvar izmedju vas 2)
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #21 poslato: Maj 12, 2011, 11:04:33 posle podne »
Sve mi se cini da je nekom krava ko civava ::)

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #22 poslato: Maj 12, 2011, 11:16:39 posle podne »

A sta ce biti kad komsiji crkne krava?   :icon_scratch:

Svi zevaju u tudje dvoriste niko svoje...............   svest, kulutra naseg naroda.............
« Poslednja izmena: Maj 12, 2011, 11:55:33 posle podne od strane WOLVERINE »

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #23 poslato: Maj 12, 2011, 11:28:12 posle podne »

A sta ce biti kad komsiji crkne krava?   :icon_scratch:

Svi zevaju u tudje dvoriste niko svoje...............   svest, kulutra naseg naroda.............
Lepo receno za ovo imas PIVO!
« Poslednja izmena: Maj 12, 2011, 11:55:43 posle podne od strane WOLVERINE »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #24 poslato: Maj 14, 2011, 03:01:09 pre podne »
Sta ce neke Prodane duse nego da ga P..e
« Poslednja izmena: Maj 15, 2011, 11:28:27 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #25 poslato: Maj 15, 2011, 01:16:15 posle podne »
Sta sam uradio - uradio! Konkretne predloge za bolji rad nisam davao ( imao sam vremene da ih predlozim i sprovedem kada sam bio predsednik). Podrzavam ovo rukovodstvo i zato su i dosli da neke svoje ideje sprovedu u delo.

Sveto brate, hajde bar malo postuj sebe ako neces druge i povedi racuna na recnik...ako smo bajkeri nismo stoka...mislim....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #26 poslato: Maj 15, 2011, 11:26:18 posle podne »
Sta sam uradio - uradio! Konkretne predloge za bolji rad nisam davao ( imao sam vremene da ih predlozim i sprovedem kada sam bio predsednik). Podrzavam ovo rukovodstvo i zato su i dosli da neke svoje ideje sprovedu u delo.

Sveto brate, hajde bar malo postuj sebe ako neces druge i povedi racuna na recnik...ako smo bajkeri nismo stoka...mislim....
Ja ovde ne vredjam Bajkere nego jajare to je drasticna razlika ;)
Sto se tice recnika ja samo gledam kako neko pise pa ajde i ja da malo budem u toku.
Gde bre Noco ode MAS?
Gde je ona lepa prica,druzenje.....

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #27 poslato: Maj 16, 2011, 09:49:04 posle podne »
Ja ovde ne vredjam Bajkere nego jajare to je drasticna razlika ;)
Sto se tice recnika ja samo gledam kako neko pise pa ajde i ja da malo budem u toku.
Gde bre Noco ode MAS?
Gde je ona lepa prica,druzenje.....

Sta su po tebi " bajkeri " ?
  Gde ode MAS?
  Gde su Ulicni Borci na nasem skupu, a mi bili u SD?

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Maj 16, 2011, 11:49:43 posle podne »
 Sta su po tebi " bajkeri " ?
  Gde ode MAS?
  Gde su Ulicni Borci na nasem skupu, a mi bili u SD?

Stvarno ne kapiram da neznas sta je Bajker >:(
MAS ode u K,,,c to se da primetiti
A gde si TI kad je pocela prica u Mailovcu ??? da bi bilo sta komentarisao ???
PS Petorica mojih su bili na Moto Skupu u Mailovcu  ;)

« Poslednja izmena: Maj 17, 2011, 03:40:43 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #29 poslato: Maj 17, 2011, 08:10:42 posle podne »
Stvarno ne kapiram da neznas sta je Bajker >:(
MAS ode u K,,,c to se da primetiti
A gde si TI kad je pocela prica u Mailovcu ??? da bi bilo sta komentarisao ???
PS Petorica mojih su bili na Moto Skupu u Mailovcu  ;)

MAS ide u dobrom pravcu i smeru. Isao bi jos brze da nema jajara i smaraca........... ;) ;) ;)
 Ja sam gde sam bio kad je pocela prica u MAJILOVCU ?  Pa bio sam nesvrstan, samostalni, ne zavisni vozac prezevoznog sredstva na dva tocka. I tako sve od 1994 do prosle godine. E onda sam odlucio da postanem clan moto kluba i pokusam nesto da uradim za moto scenu u Srbiji. I naravno uclanio sam se i pristupio NAJBOLJIMA MEDJU NAMA MK STISKI ORLOVI. Usao sam u pravi domacinski klub koji danas broji preko 55 punopravnih clanova.
 Sto se tice Ulicnih Boraca na skupu u Majilovcu  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:  Vidi ja sam slikao skup i ljude na skupu posto radim web sajt za klub. I islikao sam oko 2000 slajdova i nigde nije bilo Ulicnih Boraca.........  Ako gresim mislim da kod Noce ima spisak ko je bio a ko NE.......  Pa AKO GRESIM NEKA ME ISPRAVI............ 
 Nadam se da ovo nece otici u pogresnom smeru, nije mi cilj prepucavanje nego uzajamno postovanje.......  Ako smo mi mogli da ispostujemo Smederevo ( u zavidnom broju ) onda isto i mi ocekujemo. I mi volimo da ugostimo......

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #30 poslato: Maj 17, 2011, 10:20:51 posle podne »
  MAS ide u dobrom pravcu i smeru. Isao bi jos brze da nema jajara i smaraca........... ;) ;) ;)
 Ja sam gde sam bio kad je pocela prica u MAJILOVCU ?  Pa bio sam nesvrstan, samostalni, ne zavisni vozac prezevoznog sredstva na dva tocka. I tako sve od 1994 do prosle godine. E onda sam odlucio da postanem clan moto kluba i pokusam nesto da uradim za moto scenu u Srbiji. I naravno uclanio sam se i pristupio NAJBOLJIMA MEDJU NAMA MK STISKI ORLOVI. Usao sam u pravi domacinski klub koji danas broji preko 55 punopravnih clanova.
 Sto se tice Ulicnih Boraca na skupu u Majilovcu  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:  Vidi ja sam slikao skup i ljude na skupu posto radim web sajt za klub. I islikao sam oko 2000 slajdova i nigde nije bilo Ulicnih Boraca.........  Ako gresim mislim da kod Noce ima spisak ko je bio a ko NE.......  Pa AKO GRESIM NEKA ME ISPRAVI............ 
 Nadam se da ovo nece otici u pogresnom smeru, nije mi cilj prepucavanje nego uzajamno postovanje.......  Ako smo mi mogli da ispostujemo Smederevo ( u zavidnom broju ) onda isto i mi ocekujemo. I mi volimo da ugostimo......
Nama netreba boje da bi se druzili ;)
KO je bio
Firga
Tarzan
Grga
Djole
Miljan
Meni je prvi put da nisam bio na Moto skupu kod vas naravno da mi je krivo al jbg ima mnogo ljudi koje treba ispostovati ;)
Mi znamo da ste vi dobri domacini i za to svaka cast *109

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #31 poslato: Maj 18, 2011, 12:11:28 pre podne »
Firga NIKAD nije bio član Uličnih boraca-nema ni boje, boli ga uvo za klub
Tarzan je skinuo boje nožem pred mojim očima i nikad neće više da ih stavi, čak je ove godine na skupu više proveo vremena sa nama u pabu nego na skupu
Djordje je moj prvi komšija sa kojim sam odrastao- tačnije PORED NJEGA SAM ODRASTAO jer je stariji od mene NIKAD NIJE BIO ČLAN NITI JEDNOG KLUBA U SMEDEREVU
Miljan taxista NIKAD NIJE BIO ČLAN I NIKAD NEĆE DA UDJE U TVOJ KLUB
Grga?

MUKA MI JE VIŠE OD OVIH LAŽI I MUKA MI JE OD PROSERAVANJA
POTPISUJEM DA NIJEDAN ČLAN - OD TVOJIH 3 ČLANA - NIJE BIO NA SKUPU U MAJILOVCU

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #32 poslato: Maj 18, 2011, 10:31:27 posle podne »
E ljudi pa do sad je mogla da crkne i 301 krava. Nemojmo vise da se prepucavamo za gluposti :D ;D :police: :police: Daj da skratimo i da ulepsamo sve :D Iskreno neke stvari su za PM (PP).
« Poslednja izmena: Maj 18, 2011, 11:04:38 posle podne od strane Damir-Junior »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: Maj 19, 2011, 02:41:24 pre podne »
Firga NIKAD nije bio član Uličnih boraca-nema ni boje, boli ga uvo za klub
Tarzan je skinuo boje nožem pred mojim očima i nikad neće više da ih stavi, čak je ove godine na skupu više proveo vremena sa nama u pabu nego na skupu
Djordje je moj prvi komšija sa kojim sam odrastao- tačnije PORED NJEGA SAM ODRASTAO jer je stariji od mene NIKAD NIJE BIO ČLAN NITI JEDNOG KLUBA U SMEDEREVU
Miljan taxista NIKAD NIJE BIO ČLAN I NIKAD NEĆE DA UDJE U TVOJ KLUB
Grga?

MUKA MI JE VIŠE OD OVIH LAŽI I MUKA MI JE OD PROSERAVANJA
POTPISUJEM DA NIJEDAN ČLAN - OD TVOJIH 3 ČLANA - NIJE BIO NA SKUPU U MAJILOVCU

Sva sreca pa si ti drveni advokat *302 *302 *302 *302 *302
Firga ima boje za tvoju informaciju :D
Tarzan je bio 80 posto u Tvrdjavi sa Bajkerima iz Pozege i okoline :D njegove Boje su na njegovom prsluku jos uvek ;)
Sta tebe toliko muci ??? tvoja bajkerska jacina ili nemoc :D
Ja znam koliko PRAVIH clanaova ima MOJ Moto Klub ;)
Kako ne izbacis slike sa zurke iz Cacka  da bi video da je Djole i njegova Goca MOJ clan Moto Kluba isto kao i neki ljudi koji se ne reklamiraju  :D
Ti dobro znas da nisi imao prodju sa tvojom pricom kod mene pa si otiso na drugu stranu da bi Meni utero :D :D :D a da se primetiti koliko si to uradio ;)
1997 god Moto Skup u Smederevu a ti kao Smederevac prvi put dolazis 2009god o cemu da komentarisemo VELIKI Bajkeru gde si toliko godina u inozemstvu ili ???
Ti si dokazao koliko si VELIKI i koliko si pokuso da unazadis Bajk pricu i Smederevu.
Stiske Orlove JA nikada nisam pljuvao kao neki Smederevski Bajkeri pa onda CMARENJE u fulu

Stiski Orlovi su ispotovani svake godine to oni znaju posto vidim da TI nisi upucen *575
Na kraju krajeva sta imam sa tobom da bilo sta komentarisem kad obidjes 10 posto moto skupova koliko sam ja mozda i nesto prokomentarisemo po tem pitanju *597

PS nama netreba BOJE mi smo MI ;) to se iz prilozenog da videti ;)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #34 poslato: Maj 19, 2011, 09:02:54 pre podne »
Nisam bio prvi put na skup 2009. nego 2008. godine kad si ti skup prodao i zamalo Smederevo da ostane bez skupa te godine da ne beše baš tog Tarzana i smederevaca....
Nisam ni želeo da idem na skupove jer sam imao preča posla vezana za posao i porodicu ali to ne znači da nisam vozio motor- jedino ako moraš da ideš na skupove da bi voleo i vozio motor ili ako je to merilo
Ok ti si glavni baja sa tri člana, a naš klub sa 37 ne postoji  ;)
Baš smo unazadili priču u Smederevu, hvala Bogu sad ima samo 20-tak SMEDEREVACA koji hoće da udju u naš klub. Lažeš sebe Svetozare, ne mene i smederevce, evo ako će ti biti lakše i mirnije ćeš da spavaš ja ću ti reći da je sve to ISTINA što si napisao iznad  ;)
Ne želim da se prepucavam sa tobom sve je već odavno rečeno i već vidjeno, zna se gde je ko, pozz

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #35 poslato: Maj 19, 2011, 03:37:02 posle podne »
 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302
Hmmm mora da se pojacam sa jos jedno TRI clana da sledece godine napravimo malo bolji Moto Skup :D :D :D
« Poslednja izmena: Maj 19, 2011, 10:15:25 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #36 poslato: Maj 21, 2011, 11:33:06 posle podne »
Ovo su komsijska prepucavanja........(ne ofujemo )

A Sveta je prevazisao ova seljacka druzenja....ide samo na velike,grandiozne,gradstke skupove...tako je brate, samo napred.......

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #37 poslato: Maj 21, 2011, 11:34:23 posle podne »
...da u sela salje samo clanove bez boja...ili su im sakrivene boje...ma nema veze....ZIVELI!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: Maj 22, 2011, 06:47:05 posle podne »
...da u sela salje samo clanove bez boja...ili su im sakrivene boje...ma nema veze....ZIVELI!
U cemu je tvoj problem Noco ???
Jedne godine ne dodjem kod vas i vi digli dzevu :icon_scratch:
Zna se ko je i koliko po vama ;)
Boje 8).....

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #39 poslato: Maj 24, 2011, 05:03:55 posle podne »
MA JOK BRATE...ups...hvala...

Ima jedna izreka u nastavku...NEK KOMSIJI Crkne....al' nek crkne i meni, da komsija nema od koga da uzima mleko...