Mart 28, 2026, 06:16:08 posle podne

Autor Tema: Bajkerski odmor u Bugarskoj  (Pročitano 6552 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Bajkerski odmor u Bugarskoj
« poslato: Mart 19, 2011, 03:36:39 posle podne »
Ove godine u mestu Krajmorje kod Burgasa prema Sozopolu od 25 do 30 juna ce se na obali Crnog mora odrzati bajkerski odmor znaci ne skup nego bas pravi odmor za bajkere bez bine i zive muzike, posto sam boravio vise puta u ovim krajevima preporucujem.Blizina Sozopola vrlo lepog morskog gradica garantuje dobar provod ko voli uvece da izlazi jer ima mesta za provod koliko hocete i sve vrste zabave.

Van mreže Vlade

• Vozac
  • *
  • BMW R 1150 GS
Odg: Bajkerski odmor u Bugarskoj
« Odgovor #1 poslato: Mart 19, 2011, 04:22:47 posle podne »
Interesantan predlog Rendi - tema za razmisljanje

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Mart 19, 2011, 04:53:42 posle podne »
Ne samo interesantan vec vrlo jeftin ja sam placao ulaz u kamp samo 5 evra po osobi za sve dane boravka a i sad ce biti mozda malo skuplje inace klopa i pice su bas jeftini u kampu a i u gradu Sozopolu jer ima mnogo ulicnih restorana, jedino sto more nije slano kao Jadran,ali su zato sve plaze pescane .Malo je dalje otici jer mora da se predje preko cele Bugarske i to je najveci trosak. Policija ne zaustavlja motoriste uglavnom, a vozaci kad vide motor iza sklanjaju se u stranu da prodjes ako je put dvosmeran. Inace putevi su im savim u redu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Mart 19, 2011, 11:19:33 posle podne »
Napominjem da bi znali svi ovo ne organizuje neki klub iz Bugarske vec je mesto za odmor ili letovanje bajkera pod vrlo povoljnim uslovima gore sam napomenuo da nema zive muzike i bine ,znaci samo odmor uz redovnu muziku kao u svakom civilnom kampu. Prema tome ovo neka sluzi kao uputstvo za letovanje a ne reklamiranje nekog kluba ili skupa.Za sve detaljnije informacije pitajte ma ako znam odgovoricu sigurno posto sam vise puta bio u tim krajevima.

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #4 poslato: Mart 19, 2011, 11:23:41 posle podne »
Rendi,

Daj neke slike ako imas..............
Kawasaki VN 800

Van mreže banditkg

• Suvozac
  • *
« Odgovor #5 poslato: Mart 19, 2011, 11:33:27 posle podne »
zainteresovan vrlo. 8)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Mart 19, 2011, 11:39:02 posle podne »
Nemam slike ali je mnogo dobro sigurno do tada ima vremena trazicu da mi posalju neku sliku, samo kazem sve su plaze peskovite , sitan pesak i u moru samo sto more nije slano kao Jadran , a u Sozopolu koji ima stari i novi deo grada ima zanimacije koliko hoces a dolaze i Ruskinje i Poljakinje i Nemice tako da ima i od tog materijala dosta. ;D ;D

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Mart 19, 2011, 11:40:00 posle podne »
Ko nema ideju gde ici na odmor ovo je lepa prilika ! U sozopolu i Burgasu sam bio jos kao mali u ono srecno vreme ... secam se samo da je bilo jako lepo i jeftino !
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Mart 19, 2011, 11:45:34 posle podne »
Burgas je blizu ali je on veci grad sa velikom lukom i nije lepo za letovanje kao kad se krene prema Sozopolu a tu je blizu Krajmore odavde ko hoce moze da ode u Tursku obalom da vidi Instanbul. Nije bas blizu ali ko moze nije problem.

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #9 poslato: Mart 20, 2011, 09:30:00 posle podne »
ZVUCI BAS LEPO.INACE RENDIJA SMATRAM STRUCNJAKOM ZA ODABIR ZANIMLJIVIH DESTINACIJA
MK SPID

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Mart 20, 2011, 10:40:13 posle podne »
Bas ti hvala za slike Kraimore je morsko selo kraj Crnog mora , a bilo bi lepo posle ovog letovanja vratiti se preko Turske Grcke i Makedonije kuci jedno fino kruzno putovanje.Mozda i ostati par dana u Grckoj.

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #12 poslato: Mart 20, 2011, 10:52:29 posle podne »
 Hhmmmmmmm, nešto sam se zamislio  ;)

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #13 poslato: Mart 21, 2011, 12:43:13 posle podne »
  Rendi, ima li "tvrdog" smestaja u kampu? Bungalovi ili nesto slicno?

Inace odlicna ideja za odmor !

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #14 poslato: Mart 21, 2011, 01:08:07 posle podne »
Lepo zvuci.Kolko ima od Nisa do tamo
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Pera-Sopot

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #15 poslato: Mart 21, 2011, 03:28:29 posle podne »
dolaze i Ruskinje i Poljakinje i Nemice tako da ima i od tog materijala dosta. Grin
Rendi,jel idemo? ;)
pali gumu a ne dusu!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #16 poslato: Mart 21, 2011, 03:45:38 posle podne »
Ima od Nisa oko 600km ali su putevi dobri pa nema problema.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: Mart 21, 2011, 03:53:56 posle podne »
  Rendi, ima li "tvrdog" smestaja u kampu? Bungalovi ili nesto slicno?

Inace odlicna ideja za odmor !

Ima u tom mestu sigurno privatni smestaj a u kampu neznam da li ce biti , u kampu Zlatna ribka gde sam bio blizu Sozopola je bilo bungalova ,trebalo bi i ovde da bude.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #18 poslato: Mart 21, 2011, 03:59:49 posle podne »
dolaze i Ruskinje i Poljakinje i Nemice tako da ima i od tog materijala dosta. Grin
Rendi,jel idemo? ;)
Vidis Pero to ti je za nas cisto radi transfuzije , moramo da odemo malo radi promene okoline. ;D ;D ;D

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #19 poslato: Mart 21, 2011, 06:56:34 posle podne »
Bili smo i tamo prosle godine, samo sto je tad bilo sedam dana i ulaz 10 eura za svih sedam dana. Skup su organizovali unija MC klubova Bugarske. Mesto je ekstra. Vratili smo se upravo rutom koju je Rendi naveo prelaz kapetan Andrejev tik uz Bugarsko grcko tursku granicu i onda velom Grckom obalom do Kavale gde smo prespavali pa sutradan do Kumanova u low rider pub gde smo takodje prespavali, a ujutru polako opusteno Srbija.Inace putevi kroz Bg s po meni losiji nego kod nas mada je sve autoput koji je losiji nego nas a sa njega se neisplati silaziti jer je ostalo oranje a ne put. To do Burgasa, od Burgasa do Grcke put je relativno nov a U Grckoj je put najbolji po kom sam u zivotu vozio nov novcijat asvalt sirok kraj mora milina bas se covek opusti i nepada mu napamet da juri a automobila slabo verovatno sto u to vreme pocinjala ona kriza sa gorivom pa se nije vozilo.Od Makedonske granice do nase put ko da je pravljen rucno grbe zakrpe na zakrpi pa opet zakrpa ocajan a autoput. Tu preporucujem prelaz Prohor pcinjski a ne Djevdjeliju zbog lepih predela a i super jeftinog i zanimljivog nocenja u istoimenom manastiru Prohor pcinjski.A kad smo do Grcke gorivo skupo u PM. Mislim da je onda bilo 1.56 euro neznam sad.Kroz grcku ima dobrih oko 600 km .Ceo taj krug od Nisa ima oko 1400-1500 km a mi smo isli iz Subotice.