Mart 31, 2026, 01:05:47 posle podne

Autor Tema: MOLIM VAS, BRACO, ZA TOLERANCIJU I UVAZAVANJE!  (Pročitano 13955 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
MOLIM VAS, BRACO, ZA TOLERANCIJU I UVAZAVANJE!
« poslato: Mart 21, 2011, 06:23:19 posle podne »
BRACO!

U IME SVIH LEPIH TRENUTAKA U PROSLOSTI I U BUDUCNOSTI MOLIM VAS DA MALO SMIRITE STRASTI!

BILI MI U MAS-u ILI SAMOSTALNI, MLADI ILI STARI BAJKERI, CRNI ILI BELI TREBA DA SMO PONOSNI NA TO STO SMO BAJKERI I TREBA DA POSTUJEMO SVAKO I SVACIJE MISLJENJE!

MIR BRACO!

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
Odg: MOLIM VAS, BRACO, ZA TOLERANCIJU I UVAZAVANJE!
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2011, 06:27:51 posle podne »
NOCO rec bajker je velika,treba je razumeti.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
« Odgovor #2 poslato: Mart 21, 2011, 06:33:56 posle podne »
BRACO!

U IME SVIH LEPIH TRENUTAKA U PROSLOSTI I U BUDUCNOSTI MOLIM VAS DA MALO SMIRITE STRASTI!

BILI MI U MAS-u ILI SAMOSTALNI, MLADI ILI STARI BAJKERI, CRNI ILI BELI TREBA DA SMO PONOSNI NA TO STO SMO BAJKERI I TREBA DA POSTUJEMO SVAKO I SVACIJE MISLJENJE!

MIR BRACO!
*603
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Mart 21, 2011, 06:42:19 posle podne »
BRACO!

MIR BRACO!
U potpunosti te podrzavam jebiga shebace ovaj forum koji mi se svidja, ajde da pisemo o lepom vremenu.

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #4 poslato: Mart 21, 2011, 07:45:17 posle podne »
U pravu si Noco 100% al jedno veliko ALI . Da jeste ja sam Krce a ovo je moj drugi nalog onaj tolerantniji koji trpi nepravdu. Ali sto sam banovan. Nadji mi i jedan post gde sam nekoga vredjao. Samo sam navodio vec izrecene rec drugih koji su smi sebe demantovali. Nikad nisam spomenuo  MAS-u ili neki klub u negativnom kontestu a nas klub je spominjan.  Ne kao neki urednici ovde pominju polne organe i njima nazivaju druge ucesnike ovoga foruma. Moje su akcije bile jasne i ciste bez lazi .Mene samo boli to kad neko pise jedno i izjavljuje jedno a misli i radi drugo.Ivta me je banovao zato sto ga je pogodilo to sto sam napisao o onome sto je izjavio u brzom catu sa Zlatiborcem. To su njegove reci ne moje on ih je napisao ja sam ih kopirao . Za Rada da necu da komentarisem.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #5 poslato: Mart 21, 2011, 08:06:11 posle podne »
Nadji mi i jedan post gde sam nekoga vredjao.

A.C.A.B.   ;D

Al nema veze, i onako većina forumaša ne razume a i ja se ne ljutim, navikao sam da to klinci šaraju po zidovima, to mu dodje kao narodni folklor.  ;D ;D ;D

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #6 poslato: Mart 21, 2011, 08:31:50 posle podne »
A.C.A.B.   ;D

Al nema veze, i onako većina forumaša ne razume a i ja se ne ljutim, navikao sam da to klinci šaraju po zidovima, to mu dodje kao narodni folklor.  ;D ;D ;D

hahaha, nadje bogami ti jedan, al to je u kontestu clansva u klubu ovako licno nemam nikakav problem sta vise imam par dobrih prijatelja iz Fratres Damnati MC ako znas ko su LEMC

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #7 poslato: Mart 21, 2011, 08:35:13 posle podne »
I da zaboravih da sam se u predstavljanju sa ovim nalogom predstavio mojim pravim imenom samo na tzv. uzickom satrovackom tako da ni spijuniranje IP nije bilo potrebno jer pravi uzicani znaju odmah kao sto su mi i rekli posle 15 minuta da znaju ko je.
Objasnjenje:
moje pravo ime je Dejan.   Dejan=Jande kao sto pise u predstavljanju.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #8 poslato: Mart 21, 2011, 08:44:50 posle podne »

hahaha, nadje bogami ti jedan, al to je u kontestu clansva u klubu ovako licno nemam nikakav problem sta vise imam par dobrih prijatelja iz Fratres Damnati MC ako znas ko su LEMC

Ma opušteno, zezam se.  ;D
Fratres Damnati MC Nemački MC?

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #9 poslato: Mart 21, 2011, 09:04:21 posle podne »
BRACO!

MIR BRACO!

Tako je Noco,svaka cast...
 Nadam se da su i crveni i plavi ovo procitali  ;) ;)

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #10 poslato: Mart 21, 2011, 09:08:22 posle podne »

*302 *302 *302 pa de bas u centar.............
Kawasaki VN 800

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #11 poslato: Mart 21, 2011, 09:12:17 posle podne »
BRACO!

MIR BRACO!

Noco, o kojoj toleranciji ti pricas?!?!? Postovanje je ovde davno izumrli pojam, jer da nije tako ne bi ban, gumica i katanac bili najvise korisceni alati u zadnje vreme, a o vokabularu pojedinih funkcionera da i ne govorim! Sto bi nas narod rekao: " Daj ciganinu vlast, i on prvo trci kuci da ubije oca" ili ako hoces razumljivije ;) : "Jbs kravu koja da 10 litara mleka i onda sutne kantu i prospe sve sto je dala!!!"

Nada poslednja umire! S' obzirom da se ovde radi o prilicno teskim optuzbama koje pojedinci iz vrhuske iznose, pritom urusavajuci ne samo licni, vec i klubski imidz ne verujem da ce se stati dok sve sto je pitano i izreceno ne bude i potkrepljeno cinjenicama. Isto tako, licno moj post( sa sve cinjenicama!!!) je vise puta uklonjen, pa bih da mi Administratori javno daju objasnjenje sto??? Istina boli, ali sta da se radi! Ko se vatrom igra...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #12 poslato: Mart 21, 2011, 09:24:08 posle podne »
Noco, o kojoj toleranciji ti pricas?!?!? Postovanje je ovde davno izumrli pojam, jer da nije tako ne bi ban, gumica i katanac bili najvise korisceni alati u zadnje vreme, a o vokabularu pojedinih funkcionera da i ne govorim! Sto bi nas narod rekao: " Daj ciganinu vlast, i on prvo trci kuci da ubije oca" ili ako hoces razumljivije ;) : "Jbs kravu koja da 10 litara mleka i onda sutne kantu i prospe sve sto je dala!!!"

Nada poslednja umire! S' obzirom da se ovde radi o prilicno teskim optuzbama koje pojedinci iz vrhuske iznose, pritom urusavajuci ne samo licni, vec i klubski imidz ne verujem da ce se stati dok sve sto je pitano i izreceno ne bude i potkrepljeno cinjenicama. Isto tako, licno moj post( sa sve cinjenicama!!!) je vise puta uklonjen, pa bih da mi Administratori javno daju objasnjenje sto??? Istina boli, ali sta da se radi! Ko se vatrom igra...

Neznam zasto ali verujem da ce mi neko od ovolikih administratora odgovoriti na pitanja
 koja sam postavio,kako god ih tumacili pitanja su ozbiljna i ticu se rada foruma...
 Vera i Nada,dva omiljena zenska imena  ;D ;D ;D

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Mart 21, 2011, 09:34:15 posle podne »
BRACO!

MIR BRACO!

BRACO!

MIR BRACO!

BRACO!

MIR BRACO!

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #14 poslato: Mart 22, 2011, 07:27:50 pre podne »
PUN GAS PA POLAKO,sad ce sezona pa da se u zdravlje vozamo i druzimo *109 *109 *110 *110

Van mreže Ticaa

• Suvozac
  • *
  • Pol: Žena
« Odgovor #15 poslato: Mart 22, 2011, 05:39:21 posle podne »
BRACO!

MIR BRACO!

*22 *22 *22
ludaca;)

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: Mart 22, 2011, 05:49:03 posle podne »
Mir, mir braco MIR

« Poslednja izmena: Mart 23, 2011, 04:13:33 pre podne od strane Admin »

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #17 poslato: Mart 22, 2011, 08:25:05 posle podne »
AMAN zaman ljudi pa dokle bre vise???

Da li ste primetili na sta lici ovaj forum??

Nije Sloba kriv, mi smo GOVNA! Izgleda da ce se od osnivanje nase nacije pa do one kruske, ili koje vec vocke ispod koje cemo svi stati, uvek biti

ovakvih stvari...ja razumem da postoje razlicita misljenja i to je dobro...ali da danima na ovom forumu kruzi OVOLIKO NEGATIVNIH postova, izbija

zloba iz mnogoh postova i jos mnogo ruznih stvari STVARNO ne mogu i NECU da razumem!

Krajnje je vreme da se stavi prst na celo...svi vi koji imate problema sto sa MAS-om, sto sa urednicima, sto sa ne znam ni ja vec cim, mozda pre

sa viskom vremena ili problem sa samim sobom, ZAPITAJTE SE SAMO NA JEDAN JEDINI TRENUTAK, da li postizete nesto ovakvim zagadjivanjem

foruma? Dusevna hrana ili sta?

Svi smo mi sestre i braca, nije bitan klub, MAS, razlicite boje ali izgleda da nista vise ni

nije bitno…svako svakog pljuje i gazi…i ovi sto su izasli iz MAS-a,  i ovi sto su u njemu, samostalci na obe strane…PLUS najruznija moguca stvar

medjusobno ponizavanje klubova koji su iz istog grada….stvarno strasno....

MOLIM VAS NAJISKRENIJE SVE ZAJEDNO U IME NAS MLADJIH KOJI TEK TREBA DA STASAVAMO UZ VAS....MOZEMO LI SVI ZAJEDNO DA PROCITAMO

NASLOV NOCINE (OVE) TEME I DA SVI U SVOJIM GLAVAMA PORADIMO NA NJEMU ! ! ! !

Hvala i veliki pozdrav od Djordja.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: Mart 22, 2011, 11:43:42 posle podne »
 TAKO JE BRATE DJORDJE!

Pozvao sam sve na toleranciju......

Spustimo svi loptu , udahnimo i razmislimo prvo o svojim postupcima i recima.....

NIJE TESKO BITI FIN....iako si bajker...NAPROTIV!

Van mreže Kalcha

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Web Developer
« Odgovor #19 poslato: Mart 23, 2011, 04:18:53 pre podne »
AMAN zaman ljudi pa dokle bre vise???

Da li ste primetili na sta lici ovaj forum??

Nije Sloba kriv, mi smo GOVNA! Izgleda da ce se od osnivanje nase nacije pa do one kruske, ili koje vec vocke ispod koje cemo svi stati, uvek biti

ovakvih stvari...ja razumem da postoje razlicita misljenja i to je dobro...ali da danima na ovom forumu kruzi OVOLIKO NEGATIVNIH postova, izbija

zloba iz mnogoh postova i jos mnogo ruznih stvari STVARNO ne mogu i NECU da razumem!

Krajnje je vreme da se stavi prst na celo...svi vi koji imate problema sto sa MAS-om, sto sa urednicima, sto sa ne znam ni ja vec cim, mozda pre

sa viskom vremena ili problem sa samim sobom, ZAPITAJTE SE SAMO NA JEDAN JEDINI TRENUTAK, da li postizete nesto ovakvim zagadjivanjem

foruma? Dusevna hrana ili sta?

Svi smo mi sestre i braca, nije bitan klub, MAS, razlicite boje ali izgleda da nista vise ni

nije bitno…svako svakog pljuje i gazi…i ovi sto su izasli iz MAS-a,  i ovi sto su u njemu, samostalci na obe strane…PLUS najruznija moguca stvar

medjusobno ponizavanje klubova koji su iz istog grada….stvarno strasno....

MOLIM VAS NAJISKRENIJE SVE ZAJEDNO U IME NAS MLADJIH KOJI TEK TREBA DA STASAVAMO UZ VAS....MOZEMO LI SVI ZAJEDNO DA PROCITAMO

NASLOV NOCINE (OVE) TEME I DA SVI U SVOJIM GLAVAMA PORADIMO NA NJEMU ! ! ! !

Hvala i veliki pozdrav od Djordja.

Hvala Djox na ovom razumnom postu, u potpunosti se slažem sa tobom, i nemam šta da dodam.

Vidim da ima razumnih i normalni ljudi, koji misle pozitivno i drago mi je zbog toga :)

Veliki Pozdrav za tebe  *527
« Poslednja izmena: Mart 23, 2011, 06:01:51 pre podne od strane Admin »
MK-UŠĆE BEOGRAD