Dobro Vudu ja znam da ti nikoga nisi banovao osim Paperinosa i da je za tvoje vreme bilo mnogo vise dozvoljeno nego sada ali, ako je vec situacija kakva jeste, nije bas pozeljno da podgrevamo situaciju stalno otvarajuci teme o urednistvu. Ovo kazem zbog toga sto se forum polako ali sigurno pretvara u kompjutersko bojno polje umesto u neke strucne rasprave o motorciklima ili slicno. Hajde da pisemo recimo ko ce gde ove godine putovati , na koje skupove , u inostranstvo ili daleka egzoticno avanturisticka putovanja , sta smo doziveli i tako to.Mislim i da ce se uredjivacki tim malo smiriti jer su se narocito Rade mnogo primili na funkciju , i mnogo neke stvari strogo shvataju kao sto je pravilnik foruma i odluke UO MASa . Pa ljudi moji i ustav zemlje se moze promeniti sto mi ne bi menjali odluke i pravilnike onako kako nam odgovaraju. Ja sam uvek bio za ovaj forum cak sam vise na njemu nego na forumu mk Shadows Srbija koji je forum mog kluba i zato sa najboljim namerama pisem ovo. U protivnom nastace monotono prozivanje i pripucavanje clanova bez potrebe da to radimo. Pozdrav