Ne da nisam ocekivao nego smo se predhodno dogovarali i utvrdio je da ce da pravi skup u julu mesecu na skroz drugoj lokaciji . Ali ja ga opravdavam dobio naredjenje iz centrale kad i tad mora to je ta disciplina koje nema u nasim klubovima. Sto se tice konkurencije uopste me ne zanima da se sa nekim takmicim ali za mene je dogovor i rec jaca od svega . Gremline voleo bi da ti napravis samo jedan moto susret sa svim predhodnim pripremama i onda da ti dodjem ja i nedelju dana pre toga organizujem isti na istoj lokaciji video bi sta znaci konkurencija. Molio bi ucesnike foruma koji nisu nikad organizovali susret ili zurku da ne komentarisu moje postove . Samo oni koji prave susrete znaju sta sve treba i kolko treba uloziti prvenstveno trcanja a zatim i para da bi se nesto uradilo.
E vidis tu je razlika izmedju dobro organizovanog kluba i discipline, i nesto malo manje dobro organizovanog kluba i discipline.
Takodje, veliki pojedu male, ali tako je to i u zivotu.
Ja ne pravim moto-skupove - verujem da je tesko i da kosta kako zivaca i vremena, tako i para - ali ne vidim da bi neko trebao da ima monopol na bilo sta.
Zdrava konkurencija je prava stvar, koja uvek na kraju izbaci kvalitet na povrsinu.
I jos samo da kazem oko molbe da se ne komentarisu tvoji postovi: pa ne moras da budes kokoska da bi znao sta je mutjak.