Mart 28, 2026, 09:21:17 posle podne

Autor Tema: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!  (Pročitano 13613 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
Odg: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ?
« Odgovor #60 poslato: April 08, 2011, 12:11:05 pre podne »
Prati Rade everica i sutra ce dqa zakljuca temu,kao sto je i meni zakljucao vec dva puta kad sam se dotakao ZABRANJENE teme,tj.KRSENJA STATUTA I PRAVILNIKA MAS-a!!!!

Ako malo bolje pogledas u off topic ta tvoja tema tj.KRSENJA STATUTA I PRAVILNIKA MAS-a!!!!
 Je pripisana meni  ;) ;) :P :P :P

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!
« Odgovor #61 poslato: April 08, 2011, 12:15:44 pre podne »
Kršenje pravila ovde izgleda nije ako administratori menjaju teme,postove i itd...
Čak i cenjeni administratori sada koriste duple naloge pa su valjda zbog toga što oni to tako rade pomislili da i ja to radim...
Samo su malo kod mene mnogo pogrešili...
Ja se ne bojim da kažem u oči šta mislim...
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #62 poslato: April 08, 2011, 12:19:44 pre podne »
Miso znam iz iskustva hoce sigurno uticati na posecenost skupa koji prave Ere, jer se ljudi zadovolje sa posetom predhodnog i idu na drugo mesto jer i onako ima nedeljno u sezoni po dva tri susreta u raznim mestima u Srbiji a tek ko hoce da ide u ex Jugu da ti ne pricam.
ti si stari bajker i normalno da si u pravu.Nece ostetiti samo nas vec i njega , jer dosta ljudi nece doci zbog nas i obrnuto.Verujte mi predlagao sam mu da pravimo zajedno skup, da bi izbegli sve ovo, i nije pristao
Pa eto ne moramo da pravimo i sta? Da cekamo sledecu godinu da se osvetimo i napravimo pre njega.Pa valjda bi po pravilima sledece godine trebao on da pravi.I MI ONDA PRAVIMO TE NEKE STUNT SKUPOVE ILI SLICNO.Pa gde bi to vodilo?
Moramo napraviti nekakav dogovor,ako nema dogovora tu je rat, a to nije dobro

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #63 poslato: April 08, 2011, 12:21:01 pre podne »
Ako malo bolje pogledas u off topic ta tvoja tema tj.KRSENJA STATUTA I PRAVILNIKA MAS-a!!!!
 Je pripisana meni  ;) ;) :P :P :P

Videh sad,pa mi nije nista jasno...ali nema veze,kome nije jasno,neka pita...heheheee...Stvarno nema smisla sta se ovde radi... U krajnjem slucaju,neka MK Uzice izadje iz MAS-a (pre 27.maja) i neka pravi po 3 skupa godisnje,jedino tako nece krsiti Pravilnik MAS-a i ponizavati svojom samovoljom druge clanove koji su posteno prvu godinu odradili bez pravljenja moto skupa! MK Ere ce traziti podrsku UO MAS-a i da se MK Uzicu prosledi zvanicno upozorenje pred iskljucenje iz MAS-a ako budu prekrsili Statut i Pravilnik MAS-a!!!!!!!!!!!!

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #64 poslato: April 08, 2011, 12:22:33 pre podne »
ti si stari bajker i normalno da si u pravu.Nece ostetiti samo nas vec i njega , jer dosta ljudi nece doci zbog nas i obrnuto.Verujte mi predlagao sam mu da pravimo zajedno skup, da bi izbegli sve ovo, i nije pristao
Pa eto ne moramo da pravimo i sta? Da cekamo sledecu godinu da se osvetimo i napravimo pre njega.Pa valjda bi po pravilima sledece godine trebao on da pravi.I MI ONDA PRAVIMO TE NEKE STUNT SKUPOVE ILI SLICNO.Pa gde bi to vodilo?
Bolje rat,nego pakt!!!  hahahahaa   Pocinje opet 1941-a....hehehehe

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
Odg: Definitivno zadnja tema od mene , nepravda a niko nista da kaze svi cute ??!
« Odgovor #65 poslato: April 08, 2011, 12:27:06 pre podne »
Au ercovi vi bi samo ratovali. *116

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #66 poslato: April 08, 2011, 12:27:53 pre podne »
Videh sad,pa mi nije nista jasno...ali nema veze,kome nije jasno,neka pita...heheheee...Stvarno nema smisla sta se ovde radi... U krajnjem slucaju,neka MK Uzice izadje iz MAS-a (pre 27.maja) i neka pravi po 3 skupa godisnje,jedino tako nece krsiti Pravilnik MAS-a i ponizavati svojom samovoljom druge clanove koji su posteno prvu godinu odradili bez pravljenja moto skupa! MK Ere ce traziti podrsku UO MAS-a i da se MK Uzicu prosledi zvanicno upozorenje pred iskljucenje iz MAS-a ako budu prekrsili Statut i Pravilnik MAS-a!!!!!!!!!!!!

Prava odluka,nadam se da se  ostatak UO nece drzati rezervisano i da ce odreagovati
  po Statutu i time pokazati ozbiljnost Moto Asocijacije...

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #67 poslato: April 08, 2011, 12:29:57 pre podne »
 Da li neko iz MAS-a ocekuje da se,posle ovakvog razvoja dogadjaja, MK Ere sledece godine odreknu organizacije svog skupa i prepuste termin MK Uzice kako bi se ispostovalo pravilo-JEDAN GRAD,JEDAN SKUP ?
 Cini li se nekome da MAS polako ulazi u haos i anarhiju ?

Sto se tice clanova UO MAS-a(Beli,Gnjat,Mirko i Bubi),licno mislim da su casni i posteni ljudi !
 Ali treba da shvate da je necinjenje ponekad ravno pogresnom ili cak i zlom cinjenju !

Necinjenje da se zastite Statut i Pravilnik MAS-a je ravno ciljanom krsenju istih !!!
 Omogucavanje glasanja,na Skupstini MAS-a u Vrscu,o pitanju Vevercevog clanstva u UO MAS-a,iako je on clan u tom trenutki zvanicno,po kriterijumima MAS-a,nepostojeceg kluba(neregistrovanog) je ravno otvaranju Pandorine kutije !!!
 Ovakvo ponasanje UO,ali i Skupstine MAS-a direktno je izazvalo napustanje MAS-a od strane nekih klubova,kao i odustajanje jednog kluba od zahteva za clanstvo u MAS-u !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #68 poslato: April 08, 2011, 12:37:41 pre podne »
ja iskreno ne sumnjam u to.Normalno je da su malo tolerisali jer se niko nije bunio i samim tim niko nije ostecen.Ali sada je druga situacija i veverac moze lako da odleti ,pogotovo jer je njegova odgovornost veca zbog njegovog polozaja u Masu

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #69 poslato: April 08, 2011, 12:38:20 pre podne »
Aleksa,ovo sto si napisao gore je sasvim tacno. MK Uzice je primljen 26.februara 2011.godine u MAS kao PRIVREMEN clan,tj.na staziranje. To znaci da nema pravo ove godine NISTA da organizuje,a tek sledece godine kad ih prime u punopravno clanstvo,mogu da organizuju letnju zurku,a tek 2013.godine imaju pravo da organizuju moto skup. Medjutim,oni vec prve godine,posle samo nekoliko meseci prave moto skup,cime su prekrsili clan 8,clan 9 i clan 15 Pravilnika MAS-a. Ko ne zna kako glase ta pravila,neka pogledaju,ima Pravilnik MAS-a na sajtu. Znaci,za nepuna 3 meseca u MAS-u su vec prekrsili TRI clana iz Pravilnika!!! Za sta sluzi Pravilnik!!!???Da se krsi ili da se postuje!!!???Zasto da neko postuje a neko na bezobrazan i bahat nacin krsi Pravilnik svoje Asocijacije,kao da za njih Zakon ne postoji i ne vazi,pa se postavljaju iznad svih pravila?I da dodam da Rade Veverica ipak nije tako dobro proucio Pravilnik i Statut MASA,JER U TOM SLUCAJU NE BI PRAVIO OVAKVE GRESKE!

Evo da napisem ovde kako glase gore spomenuti clanovi 8,9 i 15 Pravilnika MAS-a:

Clan 8.
Prijem novih klubova u clanstvo MAS-a obavlja se na prvoj Skupstini u godini. Novi klub prve godine dobija status privremenog clana. Prve godine ce Skupstina pratiti rad i aktivnost novog kluba i tek na prvoj skupstini sledece godine odlucivace o dodeljivanju statusa punopravnog clana MAS-a za taj klub

Clan 9.
Novoprimljeni klub prve godine ima pravo da organizuje letnju zurku. Prilikom izbora termina zurke mora se voditi racuna da se termin ne poklopi sa skupom drugog kluba u blizini manjoj od 100 km

Clan 15.
U jednom gradu moze se odrzati samo jedan (1) skup u toku godine. Odluku o klubu organizatoru donece sami klubovi ili, ako ne mogu da se dogovore, Skupstina MAS-a

Pazljivo procitajte ova gore tri clana i vidite da li MK Uzice krsi Pravilnik MAS-a!?  Pa ako oni krse,ajmo onda svi da krsimo,pa neka zavlada bezvlasce i haos i sve tako dok se MAS ne raspadne,jer ocito da ih ovi ne jebu ni tri posto...!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #70 poslato: April 08, 2011, 12:41:54 pre podne »
Mislim da nema razloga da se mnogo uzbudjujes , moja preporuka je da se isclanite iz asocijacije i da pravite kad god hocete ne obaziruci se na kalendar. Recicu ti nas primer kada smo bili u MASu na susret dodje slovima i brojevima desetak ljudi iz MASa a od kako smo van dodje 5,6 ljudi zar mislis da je to neko postovanje da bih osali u MASu. Skupovi su kod nas i onako postali lokalnog karaktera tako da uopste nije bitno da se oslanjas na goste , Uzice je veliko mesto i tu nema nekog promasaja kao i u Nisu . Niko sa strane da nam ne dodje samo iz okoline Vranje ,Pirot Zajecar, Knjazevac i jos tih manjih mesta opet bude oko hiljadarke a to je i preterano mnogo, sreca sto se polovina razbije po gradu u kaficima pa nije velika guzva. Sve ti ovo govorim da bi ti objasnio da svaki moto susret ima svoju publiku a to da li ce da bude objavljen u zvanicnom kalendaru ili ne ne utice ni 10% na posetu. Ceo zivot sam proveo na motoru imam 60 godina svoj internacionalni moto kamp , preko 200 zahvalnica sa skupova u zemlji i inostranstvu, ne govorim ti ovo da bih se hvalio nego sam shvatio da necu da budem u organizaciji koju sam ja sa starijim bajkerima napravio jer vidim kuda sve ovo ide nema vise brale nikakvog drugarstva i tolerancije medju bajkerima samo interes i ko ce koga da sjebe, prema tome pamet u glavu.

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #71 poslato: April 08, 2011, 12:43:49 pre podne »
Au ercovi vi bi samo ratovali. *116
Miso nije to tako jednostavno.Evo usli su u mas i slagali u startu.veverac je isteran iz Era zato sto je klubske pare prebacio na Kiskov racun.Posle je slagao u masu da nije isteran i bio je u uo bez prava pola godine,a usput su slagali da se klub podelio a samo su njih dvojica (otisli).Zao mi je jedino Stanka sto je napustio klub jer ga je to pogodilo ALI ON NIJE KOD NJIH U KLUBU.
DUGA VELIKA STVAR JE DA SU SA TIM FOLIRANJEM UZELI NOVAC OD OPSTINE KOJI NAMA PRIPADA ITD.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #72 poslato: April 08, 2011, 12:46:01 pre podne »
Mislim da nema razloga da se mnogo uzbudjujes , moja preporuka je da se isclanite iz asocijacije i da pravite kad god hocete ne obaziruci se na kalendar. Recicu ti nas primer kada smo bili u MASu na susret dodje slovima i brojevima desetak ljudi iz MASa a od kako smo van dodje 5,6 ljudi zar mislis da je to neko postovanje da bih osali u MASu. Skupovi su kod nas i onako postali lokalnog karaktera tako da uopste nije bitno da se oslanjas na goste , Uzice je veliko mesto i tu nema nekog promasaja kao i u Nisu . Niko sa strane da nam ne dodje samo iz okoline Vranje ,Pirot Zajecar, Knjazevac i jos tih manjih mesta opet bude oko hiljadarke a to je i preterano mnogo, sreca sto se polovina razbije po gradu u kaficima pa nije velika guzva. Sve ti ovo govorim da bi ti objasnio da svaki moto susret ima svoju publiku a to da li ce da bude objavljen u zvanicnom kalendaru ili ne ne utice ni 10% na posetu. Ceo zivot sam proveo na motoru imam 60 godina svoj internacionalni moto kamp , preko 200 zahvalnica sa skupova u zemlji i inostranstvu, ne govorim ti ovo da bih se hvalio nego sam shvatio da necu da budem u organizaciji koju sam ja sa starijim bajkerima napravio jer vidim kuda sve ovo ide nema vise brale nikakvog drugarstva i tolerancije medju bajkerima samo interes i ko ce koga da sjebe, prema tome pamet u glavu.
*332

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #73 poslato: April 08, 2011, 12:46:48 pre podne »
Evo da napisem ovde kako glase gore spomenuti clanovi 8,9 i 15 Pravilnika MAS-a:

Clan 8.
Prijem novih klubova u clanstvo MAS-a obavlja se na prvoj Skupstini u godini. Novi klub prve godine dobija status privremenog clana. Prve godine ce Skupstina pratiti rad i aktivnost novog kluba i tek na prvoj skupstini sledece godine odlucivace o dodeljivanju statusa punopravnog clana MAS-a za taj klub

Clan 9.
Novoprimljeni klub prve godine ima pravo da organizuje letnju zurku. Prilikom izbora termina zurke mora se voditi racuna da se termin ne poklopi sa skupom drugog kluba u blizini manjoj od 100 km

Clan 15.
U jednom gradu moze se odrzati samo jedan (1) skup u toku godine. Odluku o klubu organizatoru donece sami klubovi ili, ako ne mogu da se dogovore, Skupstina MAS-a

Pazljivo procitajte ova gore tri clana i vidite da li MK Uzice krsi Pravilnik MAS-a!?  Pa ako oni krse,ajmo onda svi da krsimo,pa neka zavlada bezvlasce i haos i sve tako dok se MAS ne raspadne,jer ocito da ih ovi ne jebu ni tri posto...!

Konstantno krsenje Statuta ili da budem blazi ''po potrebi''....
  Ovakva Upravljacka Politika Upravnog odbora Masa dovodi i MK Cokanlija do toga da
  razmislja o svom statusu clanstva u MASu....

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #74 poslato: April 08, 2011, 12:52:36 pre podne »

*109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *110 *110

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #75 poslato: April 08, 2011, 12:54:43 pre podne »
E,a sad idemo redom,samo da obrazlozim zasto krse Pravilnik...

Clan 8.

Ako je MK Uzice primljeno u MAS 26.02.2011.godine,to znaci da je na staziranju u 2011.godini,tj.da je ove godine PRIVREMEN CLAN,a tek iduce godine MAS odlucuje da li ce ih primiti u punopravno clanstvo. JESAM LI U PRAVU ZA OVO?

Dalje...
Clan 9.

MK Uzice ima pravo da prave letnju zurku.Da li imaju pravo da prave letnju zurku dok su na staziranju za ulazak u MAS ili mogu da prave letnju zurku kad udju u MAS,tj.iduce godine(2012.)? Ne,oni prave zurku od TRI DANA ( to jest-MOTO SKUP),a nemaju pravo ni na sta ove godine!!! SRAMOTA!!!

Clan 15.

Pa kako da se pravi jedan(1) skup u istom gradu,kad su MK Ere uredno prijavile svoj skup pocetkom jula i to je uslo u kalendar MAS-a,a MK Uzice naprasno pravi STUNT (citaj MOTO SKUP) samo mesec dana pre tog skupa!? I sta ce da bude? U Uzicu ce biti odrzana 2 moto skupa u razmaku od mesec dana!!! Znaci,ocigledno je da krse i ovaj clan 15 Pravilnika MAS-a!!!
Pa kako to da se neko pridrzava i postuje Pravilnik MAS-a godinama unazad,a neki novoformirani klub(MK Uzice) tek sto je pre 2 meseca usao u MAS,hoce i krsi TRI clana ovog Pravilnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajde sad da vidimo na cijoj je strani PRAVDA???
Voleo bih da mi neko kaze da li sam u pravu sa ovim svojim navodima o krsenju Pravilnika MAS-a i nejednakosti medju klubovima MAS-a!

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #76 poslato: April 08, 2011, 12:56:45 pre podne »
Vidim da se tema zahuktala.Razumem te potpuno, ali bas zbog tih smicalica treba ojacati Mas.Ako bude pravio ko kada hoce gotovi smo.Ja bih cak pristao da ne pravimo skup ove godine, a da kisko ne pravi podvalu opet sledece.Evo znamo ga godinama i ko je spreman da garantuje da on iduce godine nece praviti skup.Bas iz tih razloga gledam nekako da odrzim ovo u granicama jer veruj mi da drugacije ne bi bilo dobro,a ti mozes predpostaviti vec i za koga.Da sam ikada pomislio da cu pisati o ovome ne bih Ere nikada ni pravio.
Ne mogu da kazem da kisko u tome nije imao udela,naprotiv,ali imao je mnogo vise reklame i neznam zasto mu je toliko stalo da nas osteti.
Zakuvalo se ovo dobro, ali isteracemo mi ovo i ako bog da vratice se svi klubovi koji su izasli iz masa, a po pravu im pripada mesto u njemu

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #77 poslato: April 08, 2011, 01:05:31 pre podne »
Slusaj Aleksa vi ste sjajni domacini znam posto sam bio i na prosloj zimskoj zurci i na skupu u Barosevcu na zadnju zimsku nisam mogao da dodjem jer se jos vucem po lekarima. Ne sekiraj se zbog kalendara i preklapanja uvek cete imati svoju publiku koja je verna ako ste gostoljubivi kao sto jeste. Siguran sam da i vi kao i mi ne pravimo skupove radi komercijalnog efekta vec radi druzenja i prijateljstva medju bajkerima. Ne treba juriti za nekom masovnom posetom . Bolje da na susret dodje sto dvesta kvalitetnih ljudi nego hiljade kafe rejsera i budala samo da imate glavobolje zbog istih. Ja sam bio i na sudu zbog te masovnosti jer u moru se uvek nadju budale da ti nesto pokvare.Ne mozes li da se uklopis u asocijaciju i da igras po njihovim ne/ pravilima/ znas kako treba da postupis publiku zbog toga neces izgubiti jer u nasem svetu zna se ko je ko . Uzmi samo primer Mancule odlicni su i poseceni a zasto pitaj se.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #78 poslato: April 08, 2011, 01:12:05 pre podne »
Evo sačekao sam da svi iznesu svoje  mišljenje u ovoj temi koja tematikom ne pripada OFF-u baš iz razloga što su mnogi imali nešto da kažu po ovom pitanju, i kao što ste videli ništa nisam brisao niti sam koga opominjao a bilo je tu i teških uvreda na moj i račun drugih. Mislim da je dovoljno rečeno i objašnjeno da ne idemo dalje jer ova tematika se tiče isključivo foruma rad MAS-a ali sam ovom prilikom napravio izuzetak da svako kaže šta misli o ovom pitanju. Ako želite da nastavite ovu diskusiju molim vas da to uradite u predviđenom forumu za takvu vrstu diskusije a to je forum RAD MAS-a... A ova tema ide pod katanac.

Glavni  odgovorni urednik foruma MAS-a

ODGOVOR ČLANA UO
nisam bio dugo na forumu jer sam imao privatne obaveze koje su me odvukle od kompa.Evo moje misljenje nezvanicno.MOJE MISLJENJE.Kao prvo u U.O masa nisam usao da bi imao neku korist i radio sta hocu jer to ne radim ni u  m.k. extrem. usao sam jer sam bio ubedjen da mogu da pomognem ovoj ASocijaciji.Uvek sam radio kako sam mislio da je ispravno i zato sam i usao u konflikt sa M.K.ERE tada sam smatrao da Ere nisu u pravu i da je Skupstina najaci organ ove Asocijacije i ako je ona izglasala Radeta da bude clan U.O to je po meni u redu .Sada definitivno imamo problem oko Era i M.K.Uzice i mislim da bi Asocijacija trebala da reaguje i da kazze svoj stav.Zvacu predsednika da se napravi hitno sastanak U.O. i da se objavi sta je reseno na tom sastanku.Veceras cu da napravim i vanredni sastanak M.K. Extrem i da zastupam misljenje mog kluba. sto se tice brata Radeta iz Cokanlija nije u pravu da nece niko da se javi iz U.O.Masa evo mene sa malim zakasnjenjem.Ne slazem se ni da U.O. radi sta hoce jer nemas konkretno sta je to uradio U.O.a da tebi ili bilo kome nije odgovaralo???Mislim da ne treba napustati MAS kod prvog problema vec se treba boriti da se to ispravi.Molim one zlonamerne da ne pale jos vise vatru nego da daju neki predlog ako imaju kako da resimo ovaj problem i posle toga ostanemo svi braca.POZDRAV BUBI M>K> EXTREM
« Poslednja izmena: April 08, 2011, 10:44:44 pre podne od strane Squi »