nisam bio dugo na forumu jer sam imao privatne obaveze koje su me odvukle od kompa.Evo moje misljenje nezvanicno.MOJE MISLJENJE.Kao prvo u U.O masa nisam usao da bi imao neku korist i radio sta hocu jer to ne radim ni u m.k. extrem. usao sam jer sam bio ubedjen da mogu da pomognem ovoj ASocijaciji.Uvek sam radio kako sam mislio da je ispravno i zato sam i usao u konflikt sa M.K.ERE tada sam smatrao da Ere nisu u pravu i da je Skupstina najaci organ ove Asocijacije i ako je ona izglasala Radeta da bude clan U.O to je po meni u redu .Sada definitivno imamo problem oko Era i M.K.Uzice i mislim da bi Asocijacija trebala da reaguje i da kazze svoj stav.Zvacu predsednika da se napravi hitno sastanak U.O. i da se objavi sta je reseno na tom sastanku.Veceras cu da napravim i vanredni sastanak M.K. Extrem i da zastupam misljenje mog kluba. sto se tice brata Radeta iz Cokanlija nije u pravu da nece niko da se javi iz U.O.Masa evo mene sa malim zakasnjenjem.Ne slazem se ni da U.O. radi sta hoce jer nemas konkretno sta je to uradio U.O.a da tebi ili bilo kome nije odgovaralo???Mislim da ne treba napustati MAS kod prvog problema vec se treba boriti da se to ispravi.Molim one zlonamerne da ne pale jos vise vatru nego da daju neki predlog ako imaju kako da resimo ovaj problem i posle toga ostanemo svi braca.POZDRAV BUBI M>K> EXTREM