Mart 29, 2026, 12:19:05 pre podne

Autor Tema: Odg: Molba za objasnjenje (off iz teme)  (Pročitano 8653 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: Molba za objasnjenje (off iz teme)
« poslato: April 09, 2011, 10:39:49 posle podne »
UO MAS- i odgovorni urednik foruma MAS-a je jedna ličnost koja predlaže i oduzima administratorska prava po svom ličnom raspoloženju...
Govorim ovo iz ličnog iskustva o kome sam počeo pisati jedan zanimljiv štampani rukopis pošto mi ovde iz ne znam kojeg razloga nije dozvoljeno ništa da napišem
 a da se to istog momenta ne zaključa,premesti ili obriše,iako sam ja aktuelni predsednik Moto Kluba koji je punopravni član MAS-a, i koji više nego redovno ispunjava sve obaveze prema našoj Moto Asocijaciji Srbije u kojoj smo od prvog dana osnivanja našeg Moto Kuba i koju svi mi volimo srcem i dušom...
Mi čak i plaćajući redovno i među prvima članarinu MAS-u plaćamo i održavanje odnosno hosting ovog foruma ali to ovde izgleda da ništa ne znači...
Verovatno bi bilo ko vodio naš forum od aktuelnog tima koji ne poštuje pravila foruma koje sam piše jer kako drugačije objasniti duple naloge aktuelnih Administratora...
Ovo je moje lično mišljenje i iskustvo na ovm forumu...
« Poslednja izmena: April 10, 2011, 10:04:06 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
Odg: Molba za objasnjenje
« Odgovor #1 poslato: April 09, 2011, 11:48:12 posle podne »
Odavno se vidi KO vodi politiku na MAS u i kakvu
Smesno je  komentarisati

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: April 10, 2011, 12:37:02 pre podne »
.........
Verovatno bi bilo ko vodio naš forum od aktuelnog tima koji ne poštuje pravila foruma koje sam piše jer kako drugačije objasniti duple naloge aktuelnih Administratora...
............

Ko ima dupli nalog reci imenom i prezimenom

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #3 poslato: April 10, 2011, 07:58:02 pre podne »
Ko ima dupli nalog reci imenom i prezimenom

Admin    www.motoasocijacijasrbije.com       Administrator    2010-03-01    3356

Kako je nabacio 3356 postova ako nije dupli nik ?

Ili ste mu mozda samo povecali broj postova ?

;)

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: April 10, 2011, 10:04:08 pre podne »
  Malo su mi se smucili dusebriznici koji rade i svaki trenutak koriste da uniste ovaj MAS... Nevalja ovo, pa nevalja ono, pa mi smo izasli iz MAS-a izadjite i vi...
  Halo...napustili ste ,,bojno polje" a sada drzite predavanja i molite Boga da sto pre nestanemo ili se srusimo da biste rekli kako ste vi upravu.

HVALA NA ZDUSNOJ POMOCI!

A samo da podsetim neke dusebriznice da nije neke ekipe u MAS-u koja radi zadnje 3-4 godine vi sada nebiste pisali ovde , nego na tarabi...

I molim gospodu , iako je ova nasa prica daleko od idealne, neka mi pokazu organizaciju klubova koja je jaca, brojnija, sloznija, organizovanija od MAS-a.....a nije da nije bilo pokusaja da se napravi...I..?

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #5 poslato: April 10, 2011, 10:52:00 pre podne »
Admin    www.motoasocijacijasrbije.com       Administrator    2010-03-01    3356

Kako je nabacio 3356 postova ako nije dupli nik ?

Ili ste mu mozda samo povecali broj postova ?

;)

Nije to dupli nik. Jedan nik ne može drugom da prebacuje  postove, ali admin koji dobro zna svoj posao može bilo kome da poveća, ili smanji broj postova, broj pregleda teme, može da zameni nik postavljača teme i još koješta. Naravno, to se u principu ne radi.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #6 poslato: April 10, 2011, 11:06:59 pre podne »
A sto se ti odmah licno smatras prozvanim ?

Sve sto je obavijeno velom tajne, odmah izaziva podozrenje, i povlaci mnoga pitanja...tako da tajni admn nije bas najsrecnije resenje...

Cenim ako ste pronasli nekog pismenog da forum i sajt dovede u red, ali mi se samo cini da ste sa tajnim adminom nadmasili i BJB paranoju...o zakljucavanju i brisanju tema da ne pricam...a sto se IP-adresa tice, pa tu takodje svasta moze da se radi, naravno ko zna kako...

;)

PS:
"uskoro ćete videti njegov rad na početnoj strani MASa jer kompletnu prvu stranu radi već mesecima." - ne bi da omalovazavam bilo ciji rad i trud, malo mi je cidno da toliko dugi radi jednostavnu naslovna - i jedva cekam da vidim naslovnu posle vise meseci rada.

PS 2:

Cemu povecanje broja postova ?
Taj broj apsolutno nista ne znaci...
Mozda je neki spamer kao neki da im ne pominjem ime...
Ako je neko admin moze da ima i 10 postova,  a da svoj posao radi odlicno.

;)

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #7 poslato: April 10, 2011, 11:41:28 pre podne »
Admin je povećao broj postova, ali nije dupli nalog. Postovi nemaju veze sa IP.
Evo dokaza i ovo je poslednji put da nekome objašnjavamo bilo šta.
Admin je član MASa i treba da mu bude zaštićen indetitet samo zbog toga što vas par bukačata huškate non stop svadju na forumu. Dečko je vrlo sposoban i vičan radu na računaru, uskoro ćete videti njegov rad na početnoj strani MASa jer kompletnu prvu stranu radi već mesecima. Drugo, forum i c-panel je očistio i ubrzao forum maximalno. Njegovo ime se pominje prilikom banovanja problematičnih članova, ali on to odradi tek kad ceo urednički tim izglasa takvu odluku. Znači čovek radi maximalno po pravilu foruma.
E sad Gremline gledaj
ADMIN

IVTA

DEXTER

SQUI

A evo zašto smo posumnjali u čokanlije.
Naravno posle objašnjenja admina i Crnog Leptira nismo sigurni da smo u pravu ali smo na osnovu ovog što je dole posumnjali

Admin Nikola nije mogao da radi mesecima na C panelu kad mu je tek na poslednjoj Skupštini dodeljen nalog administratora kad i meni
a njegov drugi ili dupli Admin nalog sa slikom Aždaje koja bi trebalo sve ovde da plaši napravio je ovde tek pre mesec dana!

Čudno je da ste sad izbacili Tosta sa spiska ljudi koji imaju istu IP adresu na forumu MAS-a kad čovek ima potpuno istu IP adresu kao ja i Aleksa i još nas preko 100 (sto) korisnika Lazarevačkog wireles internet provajdera SKY NET!!! To vam može potvrditi pomenuti provajder (kao što smo vam mi već rekli još pre dvadeset dana) kao i ovome obavešteni član UO MAS-a Gnjat koji je Lazarevčanin pa je mogao čoveka pitati i lično!
Džaba što ste sada ovde izbacili sa slike i ime Tosta člana MK.Čoper sa spiska na ovom screen shotu kad ste već izbacili isti ovakav screnshot sa Tost-ovim imenom pored naših još pre dve nedelje na ovom istom mestu!!!
To se ne može objasniti nikako drugačije nego kao još jedan vaš prljavi i neuspeo pokušaj sakrivanja istine!!!
Evo ovde dole vaše iste optužbe od pre dvadeset dana.

Da nije žalosno ovo bi bilo smešno!
Pa zar nemaju iste IP adrese korisnik Obi i Moderator Baffy koja o ovome ćuti i kao i Beli predsednik MAS-a i njegov sin Djox koji pristupaju sa 1 računara?
Zašto pomenuti nisu ovde prozivani javno na forumu zbog toga i zašto nisu optuženi za prevaru i manipulacije a Tost, Aleksa i ja jesmo optuženi
iako nismo nikad seli za isti računar?
P.S.
MI nikada nismo koristili tuđe naloge niti čak nikad koristili isti računar za pristup kao što to rade trenutno aktuelni Admistratori zvaničnog foruma MAS-a!!!
Nadam se da će trenutni administratorski tim uskoro odgovarati za ove neosnovane uvrede časti i optužbe protiv : Tosta Tome Čopera ,Alekse i mene!!!
Nadam se da će trenutni administratorski tim uskoro odgovarati što mi je odmah posle izrecanja ove neosnovane i besmislene optužbe neovlašćeno ukinio Administratorski nalog koji mi je dodeljen na poslednjoj Skupštini MAS-a!!!
« Poslednja izmena: April 10, 2011, 01:07:52 posle podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #8 poslato: April 10, 2011, 01:06:47 posle podne »

P.S.
MI nikada nismo koristili tuđe naloge niti čak nikad koristili isti računar za pristup

Stvarno je neverovatno kako možeš da tvrdiš ovako nešto!! Pa Aleksa mi je lično u telefonskom razgovoru rekao da ste više puta zajedno ulazili na forum i da zna šta se dešava u Administratorskom forumu, ako treba ja mogu da se zakunem pred skupštinom da je ovo istina... koga ti uopšte zavaravaš i šta želiš time da postigneš?

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
« Odgovor #9 poslato: April 10, 2011, 01:36:36 posle podne »

Pa zar nemaju iste IP adrese korisnik Obi i moderator Bafi koja o ovome ćuti i kao i Beli predsednik MAS-a i njegov sin Djox koji pristupaju sa 1 (jednog) računara?
Zašto pomenuti nisu kažnjeni i prozivani javno na forumu zbog toga i zašto nisu optuženi za prevaru i manipulacije a Tost, Aleksa i ja jesmo iako to nismo nikad koristili isti računar niti isti nalog?

Ja ćutim jer NISAM ADMINISTRATOR i jer me NIKO NIŠTA NIJE PITAO pa zato i neću da se mešam. Da ja i OBI imamo iste IP adrese jer živimo u istoj kući, koristimo isti laptop i logično isti internet. I ne vidim razlog zašto bi mi bili kažnjeni i optuženi za nekakve prevare i manipulacije. Ja koliko znam nikoga nisam ovde ni na kakav način ugrozila ili prevarila ili učinila bilo šta što je protivno pravilima ovog foruma i MAS-a.A neću valjda da nabavljam dva računara i dva internet provajdera u istoj kući  *76 *76
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #10 poslato: April 10, 2011, 01:40:03 posle podne »
Stvarno je neverovatno kako možeš da tvrdiš ovako nešto!! Pa Aleksa mi je lično u telefonskom razgovoru rekao da ste više puta zajedno ulazili na forum i da zna šta se dešava u Administratorskom forumu, ako treba ja mogu da se zakunem pred skupštinom da je ovo istina... koga ti uopšte zavaravaš i šta želiš time da postigneš?

Radomire,
 sta ti mislis s ovim tvojim lazima da postignes...
 Kako te nije sramota kao coveka [ne kao admina] da pises ovakve lazi...
 Pred kojom Skupstinom da se zakunes? Jesi me zvao telefonom,to je istina,napisi ovde zasto si me zvao...
 Zvao me je i ovaj ''skriveni Admin''...
 U nasim razgovorima i susretima ti ja tako nesto nisam rekao TO JE PRAVA ISTINA !!!

Ako nemas sta da napises nemoj pisati lazi
 i nemoj praviti da ovo preraste u licni sukob,vredjas Radomire,poceo si da vredjas...

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #11 poslato: April 10, 2011, 01:45:06 posle podne »
ovde je odgovoreno na Rendijevo pitanje,a to o ip adresama nije tema ove teme vec off,otvorite novu temo o ip adresama,a kako Rendi rece moze i lock....i aj sad lepo je vreme da se malo vozamo i proluftiramo glave,ovo prelazi u licni sukob......... ;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #12 poslato: April 10, 2011, 01:50:12 posle podne »
Radomire,
 sta ti mislis s ovim tvojim lazima da postignes...

Ok, rešićemo ovo na skupštini, nemam šta ovde više stobom da polemišem a i ti imaš način da to proslediš na skupštinu preko svog predstavnika...  

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #13 poslato: April 10, 2011, 01:54:45 posle podne »
Pa ja bila urednik tri godine a nikakve veze sa MAS-om nemam........

I još uvek nam nedostaješ...  :-*

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #14 poslato: April 10, 2011, 01:57:45 posle podne »
Ok, rešićemo ovo na skupštini, nemam šta ovde više stobom da polemišem a i ti imaš način da to proslediš na skupštinu preko svog predstavnika...  

Da Radomire, i ja ocekujem tu Skupstinu....

Pozdrav!!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #15 poslato: April 10, 2011, 02:10:35 posle podne »
ovde je odgovoreno na Rendijevo pitanje,a to o ip adresama nije tema ove teme vec off,otvorite novu temo o ip adresama,a kako Rendi rece moze i lock....i aj sad lepo je vreme da se malo vozamo i proluftiramo glave,ovo prelazi u licni sukob......... ;)
Rendi nije rekao Lock nego je zamolio Administratore da ne zaključavaju ovu temu kao i sve dosada koje im nisu po volji....
Molim UO MASa ili odgovorne urednike foruma da mi objasne da li urednici foruma mora da budu clanovi MASa i na koji se nacin biraju. Moje misljenje je da bi bilo najbolje da su urednici nezavisne licnosti jer bi u tom slucaju forum bolje funkcionisao / primer Peca/. Da se ne bi desavale ove stvari koje su ucestale u poslednje vreme. Smatram da bi diskusije bile otvorenije i postojao bi veci broj i ucesnika i tema. Pri tom sigurno ne mislim na sebe jer sam jako los sa komp. znanjem cak kucam sa jednim prstom dotle je doslo. Da ne bi neko pomislio da imam neke lose namere u vezi foruma unapred se ogradjujem , ovaj forum najvise volim jer se uglavnom svi medjusobno poznajemo i lakse je tako komunicirati. Stoga molim urednike da mi ne zakljucaju temu jer nemam nameru nikog da prozivam niti vredjam, vec ovo uzmite kao predlog i samo kao moje licno misljenje.

Rendi nije rekao Lock nego je zamolio Administratore da ne zaključavaju ovu temu kao i sve dosada koje im nisu po volji....
Komentari nisu off i moji komentari su odgovor na temu i postavljene postove Administratora...
Nikada i nigde dosada nisam vređao nikoga niti ću ikada to raditi bez obzira na provokacije.
Istina iznesena argumentovano kao odgovor na postavljenu temu ne može da vređa a samim tim ne može ni biti predmet zaključavanja.

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #16 poslato: April 10, 2011, 04:30:13 posle podne »
Koliko vidim Rendijeva tema se odnosi isključivo na to ko sme da bude urednik Mas-ovog foruma. Prema tome sve vezano za IP adrese treba se prebaciti u novu temu gde će se i polemisati o tome.....

Moj odgovor na Rendijev post je: Koliko znam administratori foruma moraju da budu članovi MAS-a. Moderatori mogu da budu nezavisne ličnosti i ne moraju da budu ni u masu ni u bilo čijem klubu.

Squi je ovo već jednom napisao javno:

Moderatorko,
 Obi je vec otvorio temu...
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=7382.0

Nema potrebe za novom temom....

Cini mi se da je zapelo ili zastalo kod odgovora Uredjivackog tima....

Mada jutros Ivta poprilicno pojasni i slikovito prikaza ''optuznicu''....

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: April 10, 2011, 07:31:15 posle podne »
Ljudi moji sta se ovo desava nijedna tema nemoze bez svadje.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: April 10, 2011, 08:05:28 posle podne »
SRPSKA POSLA....

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #19 poslato: April 10, 2011, 08:18:15 posle podne »
SRPSKA POSLA....

Pa brate Noco kad bi tebe neko optuzio i isprozivao ti bi sedeo miran  :icon_scratch: :icon_scratch:
 jes malo sutra  ;) ;)