Mart 28, 2026, 08:33:05 posle podne

Autor Tema: Kradena Honda Transalp  (Pročitano 4059 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže đunta

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Kradena Honda Transalp
« poslato: April 15, 2011, 11:17:44 pre podne »
Noćas iz garaže uzeta moj prvi motor, Transalp 600, 91. Boja bela a gornja strana rezervoara iprednji oklop svetlo siv, žute felne, Kapa mxia kofer, far o i oklop od modela 94-99, bočni nosači kofera i napred Givi kreš bar. Registarski broj BG-25-406.Napominjem da je bela boja Transalpa retka pa i uočljivija, molm Vas da imate to na umu ako ugledate nešto.

Moji brojevi

064 288 06 09
069 288 06 09
011 3581 574

http://img818.imageshack.us/i/dsc2006.jpg/#

« Poslednja izmena: April 15, 2011, 01:19:58 posle podne od strane Baffy »

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
Odg: Kradena Honda Transalp
« Odgovor #1 poslato: April 15, 2011, 12:06:03 posle podne »

Ne mogu da verujem... Video sam na drugom forumu...iz garaze???

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #2 poslato: April 15, 2011, 04:21:34 posle podne »
Auuuu Mile...strasno mi je zao sto ovo cujem...ruke im se osushile da Bog da... >:( >:( >:(

Iz nekoliko prethodnih situacija, svi motori su nadjeni na potezu od tvog kraja do Kanarevog Brda, tako da tu treba i usredsrediti potragu. I sve su bile Honde...izgleda manijak voli Hondu...

Pratim ako negde vidim nesto...

>:( >:( >:( >:(

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #3 poslato: April 15, 2011, 04:51:23 posle podne »
Kako saznajem, motor je nadjen ostavljen na sasvim drugom kraju grada, i Djunta je tamo...vise detalja kad se slegnu utisci.

:o :o :o :o :o

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: April 15, 2011, 09:07:38 posle podne »
Samo da ga stoka nije urnisala ili slicno! Jao kad bi ovo bila normalna zemlja, pa se lepo uzmu otisci pa se dzukela nadje, pa na robiju!

Brate Djunta nadam se da ti je Honda kao i sto je bila i pre kradje!

Van mreže đunta

• Suvozac
  • *
« Odgovor #5 poslato: April 15, 2011, 11:44:22 posle podne »
Hvala ljudu na svemu. Došao sam sebi od smrzavanja ceo dan. Motor je čitav, bez ogrebotine osim brave koja je verovatno razlokana al ćemo je srediti uz malo zezanja.

Da ne bi prepričavao istu priču, a ne brišu se linkovi ovde koliko znam, postaviću adresu teme na BJB gde sam izdetaljisao sve a i  jer sam već  premoren ode celodnevnog izgaranja.

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63858-kradena-honda-transalp/page__st__80__gopid__1057703#entry1057703

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: April 16, 2011, 12:43:28 pre podne »
Ma samo kad si ti dosao do svog motora....sve najbolje!

Van mreže đunta

• Suvozac
  • *
« Odgovor #7 poslato: April 16, 2011, 11:37:59 posle podne »
Hvala, zaista nije moglo biti bolje iz jako loše situacije. Motor je ne oštećen, čak i brava funkcioniše. Zanimljivo da su i predhodna 3 endura, AT, isto bili neoštećeni osim brava.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: April 17, 2011, 07:03:09 pre podne »
Odlična komunikacija i volja braće bajkera urodila je plodom i motor je Bogu hvala nadjen. Drago mi je da je tako.... popravićeš bravicu djunta  i  vari taj flah na garažnim vratima što pre  :)
Evo ja sam kopirao ako neko nije logovan tamo...

Hvala Petru, Rolle2010, neizmerno, dostojan revanš od mog drugara, Sebe011 a i od mene, za rekordno pronalaženje. Hvala svima Vama na angažovanju, podršci, postovima, porukama, smsovima, zvanju..., razgovarao sam i sa ljudima koje ne znam, sjajna je ovo moto družina. Moram da naglasim da je isto bilo i sa ljudima sa ostalih prjateljskih foruma što pokazuje da su dva točka nerskidiva spona koja nas sve spaja. Još jednom, sa velikim ponosom HVALA svima.

Sad redom, hronološki. Motor je ukraden u 2.30, dva momčića sa crnom i teget kapuljačom na glavama. Po prvom izjašnjavanju jutros, nisu iz kraja, no videćemo. Zvana je policija, 92, jutros u 7.20 al su odbili prijem uz obrazloženje da mora vlasnik da se javi da ne bi oni bili možda odgovorni ...Nakon mog zvanja, došla je odmah patrola, pregledala i pozvala istražnu ekipu koja dođe nakon sat i počne mene da propituje okolo naoklo i to se završi. Sledi poziv Mojsin za nalaženje, javljam lokalnoj stanici da sam našao i kad se uverih da je moj, javim, dođe odmah patrola sa Vračara i nakon nekih po sata stiže inspektor da slika. Dok smo ga čekali siti se ispričasmo sa momcima iz patrole da sam na kraju prativši ih udelio im kompliment, a oni uzvratiše, i mi smo ljudi. Inspektor je insistirao da idem sa njim u Božidarac gde sam odgledao celu epizodu Grešne njene majke i lepo se ogrejao. Dva inspektora u kancelariji zaista ispod svakog kriterijuma, ono je sramota u kakvim uslovima rade. Na kraju je stigao i šef i krajnje ljubazno se pozdravio sa mnom. Sve je to trajalo dosta dugo, onda kući pun gas, da znam, točkario bi, mora i to neko da me nauči, prežalio sam već motor pa nije greda ako padnem. Naravno, prvo u kraj na zborno mesto, čeko Bobana, brata, dođe jedan drugar, drugi, priče šta kako zašto, smrzoh se i evo tek sad se odkravih i minu me bol u nogama, beše dobar trening za neki ofić.

Inspektor je bio začuđeno iznenađen brzinom i načinom nalaženja. Iskoristio sam priliku da mu izdeklemujem sve i svašta o moto grupacijama, pošto me je pitao kako se mi to družimo. Zna za Dedamrazijadu, oduševio se saznanjem o Kulini, Uskršnjim akcijama, davanju krvi i kursevima dobre vožnje, reliju...

Motor je prešao nekih pedestak kilometara, nema oštećenja ili padnja, kofer nije otvaran, samo brava malko zapinje što govori da je rađen lomilicom, specijalnom alatkom za ove namene, i evidentno je da momci znaju posao. Suvozački fuzasteri spušteni, znači oboje su se vozali. Od mene do mesta ostavljanja ima nekih 6 km, znači bilo neko voženje naokolo. Motor ostavljen uredno na trotoaru pored osvetljene prodavnice i prizemnog stana, znači bez ikakvog zenta. Jeste ulica slepo crevo al nije neka zabit baš.

Pouka, da. Parkiram skuter i motor evo treću sezonu, nikad nisam uključio alarm ne padajući napamet da može neko da mi uradi ovo. Vrata od garaže su nikakva, bukvalno sekund da se otvore. Naravoučenje, mora sve da bude kako valja, alarm bilo kakav. Nisu to nikakvi izdaci a efekat veoma veliki.

Moram da zaključim da je motor uzet samo za vožnju i zabavu jer da je za krajnji nestanak ne bi bio vožen u dvoje i to bez kaciga. Po metodu i alatu očigledno je ovo manir pa po analogiji predhodnih nestanka, sve enduro, 3 nađena tu u kraju, plus moj sad ostavljen na Vračaru gde je pre desetak dana uzeta Afrika koja je opet parkirana u mom kraju. Opet, po titanijumskoj lomilici, krađe ove vrste će se ponavljati. Zašto enduro, pa možda što manje bode oči i sposobniji je da lakše utekne na trotoar, livadu. Momci su sitni jer su retrovizore skroz vratili unutra.

Inače, bolje da sam pravio  kad sam uzo motor zimus, retko ko bi došo na -3,8, ovako mi ne gine splavarski moto skup. Obećo sam, biće jedog od lepih dana početkom sezone, moram da dovršim sanitarije na splaviću, sredim travnjak za , tu je i Sale splavar sa AT, veliki Gošin drugar pa bi mogli da napravimo neki skupić.

Lično, nisam bio šokiran danas, takav sam lik, kad je najteže tad proradim, valjda onaj srpski inat al u pozitivnom smislu. Među prvima me je pozvao B2man, ponositi imaoc od skora BMW-a GS 1150. Reko, ode TA, biće sad GS i o tome sam razmišljao, kako da varnem suprugu, dok mi Petar ne nađe motor.

Da ne brinete više, puštam post..

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #9 poslato: April 17, 2011, 08:30:12 pre podne »
Ivta,

nisi morao da se trudis....BJB mogu da citaju i gosti, bez da se "loguju tamo"...

;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #10 poslato: April 17, 2011, 11:04:29 pre podne »
nisam znao ali mema veze nek stoji i ovde, lepa koordinacija članova jedne zajednice drago mi je da je motor nadjen u kratkom vremenskom roku.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: April 18, 2011, 12:26:22 posle podne »

Svaka cast ljudi...........  drago mi je da je motor nadjen........

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos