Mart 28, 2026, 09:17:53 posle podne

Autor Tema: Harli...  (Pročitano 15819 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
Odg: Harli...
« Odgovor #1 poslato: Maj 08, 2011, 09:52:47 posle podne »

Staga skela na jednom mestu.......... ;D ;D ;D

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #2 poslato: Maj 08, 2011, 09:57:35 posle podne »

Staga skela na jednom mestu.......... ;D ;D ;D

Ja bih rado bio skeledzija  :D :D :D

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #3 poslato: Maj 08, 2011, 10:43:47 posle podne »
Vrlo dobro odradjena prezentacija, br 1 u svetu i kao brend i kao motocikl,kvalitet i dugogodisnja tradicija su pokazali svoje i zato i dan danas postoje i vaze za jedne od najboljih proizvodjaca motocikala,agregat robustan i prelazi mnogo kilometara i vazi za ekstra pouzdan u eksploataciji,performanse nisu bas za ekstremne vozace a i srazmerne su tezini motocikla al daleko od skele kako je neko nazvao a i treba zaraditi tu skelu i provozati pa onda suditi o motociklu,da nije sve ovo sto jeste ne bi kostao toliko mada je mozda i malo precenjen al to je Harly daleko od japanaca po brzini i startu al po kvalitetu je bar pet puta bolji od skoro svakog japanca

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #4 poslato: Maj 09, 2011, 12:01:14 pre podne »
Vrlo dobro odradjena prezentacija, br 1 u svetu i kao brend i kao motocikl,kvalitet i dugogodisnja tradicija su pokazali svoje i zato i dan danas postoje i vaze za jedne od najboljih proizvodjaca motocikala,agregat robustan i prelazi mnogo kilometara i vazi za ekstra pouzdan u eksploataciji,performanse nisu bas za ekstremne vozace a i srazmerne su tezini motocikla al daleko od skele kako je neko nazvao a i treba zaraditi tu skelu i provozati pa onda suditi o motociklu,da nije sve ovo sto jeste ne bi kostao toliko mada je mozda i malo precenjen al to je Harly daleko od japanaca po brzini i startu al po kvalitetu je bar pet puta bolji od skoro svakog japanca

Je li ovo trebalo da bude šala ili ... ?
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: Maj 09, 2011, 12:26:44 pre podne »
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  5x bolji od japanca.....?... ;D ;D ;D  Da nisi kuvar?

Zemljak ima sam 2 kom.......  skela .......  americka poljoprivredna mehanizacija...........  cena buducnosti a tehnologija proslosti.......... 

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #6 poslato: Maj 09, 2011, 07:13:48 pre podne »
Moj rodjak vec 20 godina vozi Harly i promenio je dosta modela ne zato sto nisu dobri pa ih je menjao nego zato sto ima mogucnost da to sebi priusti,ne pamtim da je imao bilo kakav problem na njima i da je ostao nekad na putu,posto ima iskustva sa takvim motorima tvrdi da ti agregati prelaze i po 300 000 km i rade savrseno,neznam koje ste vozili modele i sta vam se kvarilo na njima pa niste zadovoljni,takodje kvalitet hroma na tim motociklima i sloj nanesenog hroma je duplo veci u odnosu na japanske motocikle ,a i oni koji voze ovaj motocikl godinama su zadovoljni sa njim,mislim da retko koji japanac moze da se pohvali sa predjenom kilometrazom od 300 000 km i kvalitetom hroma cak i posle 20 godina ,u zabludi ste

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
« Odgovor #7 poslato: Maj 09, 2011, 08:44:24 pre podne »
U HD radnjama širom sveta, HD ispod 1344 kubika smatraju igračkama i stoje izloženi u ograđenom delu radnje pod nazivom "toys"   :D :D :D
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #8 poslato: Maj 09, 2011, 11:04:03 pre podne »
koliko vas znalaca je jahalu "skelu" pa tako prica o istoj???  :icon_scratch:
cast izuzecima...
« Poslednja izmena: Maj 09, 2011, 11:29:31 pre podne od strane shorty »
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #9 poslato: Maj 09, 2011, 06:32:00 posle podne »
Ma kakvo jahanje ... mi neiskusni to pričamo onako kako smo čuli ... hajde de, ponešto smo i vidjeli.  ;)
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: Maj 09, 2011, 06:59:24 posle podne »
HD je vrh i zelja svakog pravog bajkera!

A pravi je izazov krenuti negde sa njim u neizvesnost...pa dali ce stati, odpasti nesto sa njega, ugasiti se ili....

A osecaj koji imas kada sednes na njega, upalis ga , vozis....VRH VRHOVA!

PS. Imam ih 2 - F.Boy i 883!

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Live to ride...
« Odgovor #11 poslato: Maj 09, 2011, 07:00:25 posle podne »
HD je vrh i zelja svakog pravog bajkera!

A pravi je izazov krenuti negde sa njim u neizvesnost...pa dali ce stati, odpasti nesto sa njega, ugasiti se ili....

A osecaj koji imas kada sednes na njega, upalis ga , vozis....VRH VRHOVA!

PS. Imam ih 2 - F.Boy i 883!
*22 *22 *22 *22 *34 *34

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Maj 09, 2011, 07:00:33 posle podne »
Moj rodjak vec 20 godina vozi Harly i promenio je dosta modela ne zato sto nisu dobri pa ih je menjao nego zato sto ima mogucnost da to sebi priusti,ne pamtim da je imao bilo kakav problem na njima i da je ostao nekad na putu,posto ima iskustva sa takvim motorima tvrdi da ti agregati prelaze i po 300 000 km i rade savrseno,neznam koje ste vozili modele i sta vam se kvarilo na njima pa niste zadovoljni,takodje kvalitet hroma na tim motociklima i sloj nanesenog hroma je duplo veci u odnosu na japanske motocikle ,a i oni koji voze ovaj motocikl godinama su zadovoljni sa njim,mislim da retko koji japanac moze da se pohvali sa predjenom kilometrazom od 300 000 km i kvalitetom hroma cak i posle 20 godina ,u zabludi ste
Obi jos si ti mlad da dajes ocene o Harleju , kupio sam dva komada u predstavnistvu u Beogradu 1998 godine i vozio sam HD pet godina da ne davim previse para za vrlo malo muzike to je HD .Jedino sto priznajem da je najrokerskiji motor i dobar za slikanje. Jedno nikad ne zaboravi nema motora dok ga Japanac ne napravi. Dobro je imati u kolekciji HD kao primerak i provozati po nekad ali putovati je pravo mucenje.Zato ne zaboravi pravilo devojka moze da bude sa sela ali motor mora iz Japana.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #13 poslato: Maj 09, 2011, 07:03:52 posle podne »
Ma kakvo jahanje ... mi neiskusni to pričamo onako kako smo čuli ... hajde de, ponešto smo i vidjeli.  ;)
Ako imas vestacku vilicu ili mozda stakleno oko odmah pre puta u dzep da ne ispadnu od vibracija. Pozitiva je jedino sto neces nikad imati kamen u bubregu jer vibracije ga pretvore u sitan pesak.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Maj 09, 2011, 07:09:53 posle podne »
U HD radnjama širom sveta, HD ispod 1344 kubika smatraju igračkama i stoje izloženi u ograđenom delu radnje pod nazivom "toys"   :D :D :D
Bafi ocigledno nisi bila malo po svetu to nije tacno , najpokretniji su Harliji 883 i 12oo sportster i ujedno najprodavaniji, nije samo zbog cene vec zbog voznih osobina, jer ko ima da kupi 1200 lako ce da dobaci 3,4 ili 5000 evra da kupi veliki HD.

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: Maj 09, 2011, 07:11:04 posle podne »
Rendi, nama u ovim godina teko nesto je i potrebno ;)...mislim zbog kamenja....

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #16 poslato: Maj 09, 2011, 07:12:27 posle podne »
Rendi, nama u ovim godina teko nesto je i potrebno ;)...mislim zbog kamenja....
Ako nismo dobili do sada necemo ni za ovo malo sto je ostalo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Live to ride...
« Odgovor #17 poslato: Maj 09, 2011, 07:15:17 posle podne »
Bafi ocigledno nisi bila malo po svetu to nije tacno , najpokretniji su Harliji 883 i 12oo sportster i ujedno najprodavaniji, nije samo zbog cene vec zbog voznih osobina, jer ko ima da kupi 1200 lako ce da dobaci 3,4 ili 5000 evra da kupi veliki HD.

Nisam ni rekla da sam putovala al sam puno surfovala po netu i bezbroj puta pročitala i na stranim i na našim sajtovima, da ih oni gledaju kao igračke jer vole snagu i to preko 1344kubika.... Ja nisam ništa loše mislila samo sam prenela ono što sam čula ;)

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: Maj 09, 2011, 07:18:15 posle podne »
Ma rekao sam ti:

SAN SVAKOG PRAVOG BAJKERA JE DA VOZI ( ima) HARLEYA!

....naravno da je bolji veci.....

PS.Slazem se sa Rendijem bolje kao drugi motor....

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #19 poslato: Maj 09, 2011, 07:29:26 posle podne »
Nisam ni rekla da sam putovala al sam puno surfovala po netu i bezbroj puta pročitala i na stranim i na našim sajtovima, da ih oni gledaju kao igračke jer vole snagu i to preko 1344kubika.... Ja nisam ništa loše mislila samo sam prenela ono što sam čula ;)
Da znas bez surfovanja da 1200 sportster ima isto konja kao i veci Harli a pri tom je i laksi a i to da se do skoro pravio Bjel koji ima agregat od 1200 naravno malo navijen. Naravno da vizuelno veci izgleda bolje jer i 883 i 1200 deluju minimalisticki u odnosu na vece modele.Ima samo jos jedna stvar kad dodjes na skup Harlijem pogotovu u Vojvodini odmah si primecen. Ja sam kad sam ga imao uzimao lovu za spotove sa Draganom Mirkovic , Filipom Zmaherom, snimao modne revije u JU biznis centru itd. Ovo kazem cisto zbog toga da je to na oko atraktivan motor a ostalo sam rekao u predhodnim postovima.