HD je kult --- ISTINA
... i veliki brend i imaju izuzetno dobu i veoma kvalitetnu preteću opremu, odjeću, obuću ... ma sve ono što čovjek poželi.
To je stil zivota a ne samo motocikl i zbog toga ga ne mozes porediti ni sa jednim drugim motorom! ... ISTINA, ali :
Ja neću da to bude moj stil ( Bogu hvala pa mogu da biram

).
Neću da nosim rukavice "bez prstića" i pantalone "bez guzica", tutu na glavi, da me biju vjetar i kiša i da ih "hrabro " dočekujem na junačka prsa... da strepim da li ću uspjeti da preteknem šljeper i da još više strepim da li ću uspjeti da zakočim na vrijeme ... ( ovo je taj "životni stil", bar na našim prostorima).
NEĆU DA SE VOZIM SPORO i da u vožnji razgledam okolinu, kako kažu neki ... mada, šta ima da blenem okolo kada vozim, ali hajde de ...
Neću ni da spavam pod šatorom ( naravno ako mogu obezbjediti krov ).
Hoću da vozim i preko 300 kmh , tamo gdje se može ...
Hoću da me motor odvali od straha i da se naježim kada zavrnem gas...
Hoću vozim u opremi kojoj nije važno kakvo je vrijeme, da mi ne magli kaciga, da se ne tresem od zime...

Hoću da spavam u hotelu, koji ima "pravo kupatilo", hoću da se presvučem pet - šest puta u toku dana, hoću da mirišem ...
Hoću da pušm dobru cigaru, da pijem dobar viski ( naravno da je dobra domaća dobrodošla).
Hoću jebem dobre ribe.

Hoću da pišem knjige
Naravno da ima još toga ...
HOĆU DA TO BUDE MOJ ŽIVOTNI STIL.
Naravno, da ne mogu imati baš sve nabrojano, ali većinu toga i uspijevam.

HD i sve ono što ide uz njega - poštujem, ali ... volim nešto drugo.