Mart 28, 2026, 06:10:54 posle podne

Autor Tema: Kad je ko?  (Pročitano 7321 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Kad je ko?
« Odgovor #20 poslato: Maj 13, 2011, 12:13:40 pre podne »
O dekster pa gdi si ti ovih godina VELIKI bajkeru :D :D :D opet te lupila promaja :D :D :D maleni imas ti jos dosta da vozis da bi shvatio Bajk pricu :D :D :D
PS koje godine krece tvoja bajk prica ???

Tih godina koje ti pominjes sam bio u grad Jajce. A moja prica pocinje po skupovima od '96 kao posetilac a od '98 kao vozac. I ja sebe ne smatram za velikim bajkerom vec prosecnim covekom sa lepim hobijem. Za razliku od tebe koji prosipas ovde neko poznavanje i tako ta sra#a. Mene koliko ja znam nije lupilo nista a za tebe ne mogu da garantujem. Nekako mi suntavo izgledas.
I da ja mislim da sam bajk pricu lepo shvatio i u njoj prepoznao dosta kvalitetne ljude i poneki sljam. Jer pravi bajkeri tu pricu koriste za bratstvo i druzenje a po neki samo korist.
Ali ti to ne razumes.....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #21 poslato: Maj 14, 2011, 02:58:36 pre podne »
Tih godina koje ti pominjes sam bio u grad Jajce. A moja prica pocinje po skupovima od '96 kao posetilac a od '98 kao vozac. I ja sebe ne smatram za velikim bajkerom vec prosecnim covekom sa lepim hobijem. Za razliku od tebe koji prosipas ovde neko poznavanje i tako ta sra#a. Mene koliko ja znam nije lupilo nista a za tebe ne mogu da garantujem. Nekako mi suntavo izgledas.
I da ja mislim da sam bajk pricu lepo shvatio i u njoj prepoznao dosta kvalitetne ljude i poneki sljam. Jer pravi bajkeri tu pricu koriste za bratstvo i druzenje a po neki samo korist.
Ali ti to ne razumes.....
O veliki Bajkeru pa samo ti pertle virile pre par godina i zmog dupeta jedva te spasili :Dnaravno pricamo o Perfetu kad si dosao za pomoc oko zurke >:( Izvini sto se nismo vidjali od 96 to jest od 98 godina ti si naj verovatnije obilazio strane Skupove za razliku od mene :D  To gde si TI bio na Bajk Skupove ja stvarno neznam ali po tvojoj prici TI si Veliki Bajker ......
Prosto se pitam koga ces pocastiti ove godine na vasem Moto skupu za skakanje po lobalji >:( mnogo si mali da bi tako prosperirao ;)
Greska je teska TI to dobro znas A BAJKERI su VOJSKA to ces shvatiti kad malo vise obilazis Moto Skupove.
KORIST o cemu TI pricas TASTERU Svilajnacki ???
Vrati se malo u proslo VREME pa se podseti ko koliko vredi ;)

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #22 poslato: Maj 14, 2011, 03:32:08 posle podne »
O veliki Bajkeru pa samo ti pertle virile pre par godina i zmog dupeta jedva te spasili :Dnaravno pricamo o Perfetu kad si dosao za pomoc oko zurke >:( Izvini sto se nismo vidjali od 96 to jest od 98 godina ti si naj verovatnije obilazio strane Skupove za razliku od mene :D  To gde si TI bio na Bajk Skupove ja stvarno neznam ali po tvojoj prici TI si Veliki Bajker ......
Prosto se pitam koga ces pocastiti ove godine na vasem Moto skupu za skakanje po lobalji >:( mnogo si mali da bi tako prosperirao ;)
Greska je teska TI to dobro znas A BAJKERI su VOJSKA to ces shvatiti kad malo vise obilazis Moto Skupove.

Bitno je da si ti bajker.........   ;) ;) ;).......

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #23 poslato: Maj 14, 2011, 04:05:09 posle podne »

Slusaj za razliku od tebe ja se ne hvalim na sav glas kad me neko pita za savet ili pomoc. To koliko si nam ti pomogao znaju skoro svi koji su dosli na skup i vidali da sve sto si nam ti "zavrsio" nije ni bilo. Sve sto si obecao nije se ni pojavilo. Tako da samo mlatis praznu slamu.

Vidjao sam te ja po skupovima odavno ali si svaki put bio pijan ko bulja da bi uopste i primetio nekog. I naravno svaki put kad si dolazio po skupovima dolazio si sa tudjim motorima. A gde je tvoj motor. Ali da bude stvarno tvoj?

Kao sto rekoh nisam veliki bajker vec prosecan Srbin. A ti u svakoj svojoj temi pokusavas da pokazes koliko si veliki bajker a ustvari si glup za medalju.

Ja cu na moto skupu koji pravi moj klub da pocastim sve ljude dobre volje i prijatelje koji obidju skup za tvoju informaciju.
I da li sam ja brzo prosperirao je stvar koju ce vreme pokazati. I nisam dupeuvlakac kao ti. Ko ti ponudi bolju semu njemu se u dupe uvuces kao prava glista.

Koris si uvek gledao. Ti ne vidis ljude kao ljude vec kao semu da drpis neku paru. Jer ti da nisi gledao korist ne bi moju trudnu zenu i mene izlagao onakvom riziku. Iskoristio si me kao prevoz za svoj prljav ves. A da si imao ...... sam bi otisao i odradio sta ti treba a ne nas da iskoristis. I po kojoj osnovi si zakljucio da sam ja Taster? Zato sto sam te javno druknuo da svercujes tamo neke zabranjene stvari? Ako sam ja Taster ti si Pajser jer neznas ni sta znaci Taster.

U proslo vreme nikad necu da se vratim. Jer ja ne gledam u proslost vec u buducnost. I ne zivim za proslost vec za buducnost. Za razliku od tebe. A ko koliko vredi??? Pa to se bar vidi. Meni niko do sad nije dao nadimak "Istina", "Lazov", "Prevara".....

Ovako mozemo da se prepucavamo do sutra. Jer si ti i suvise glup da bi shvatio neke stvari. Sprcao si 40 i kusur godina u dupe a ponasas se kao da imas 15god.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #24 poslato: Maj 15, 2011, 12:55:05 pre podne »
Slusaj za razliku od tebe ja se ne hvalim na sav glas kad me neko pita za savet ili pomoc. To koliko si nam ti pomogao znaju skoro svi koji su dosli na skup i vidali da sve sto si nam ti "zavrsio" nije ni bilo. Sve sto si obecao nije se ni pojavilo. Tako da samo mlatis praznu slamu.

Vidjao sam te ja po skupovima odavno ali si svaki put bio pijan ko bulja da bi uopste i primetio nekog. I naravno svaki put kad si dolazio po skupovima dolazio si sa tudjim motorima. A gde je tvoj motor. Ali da bude stvarno tvoj?

Kao sto rekoh nisam veliki bajker vec prosecan Srbin. A ti u svakoj svojoj temi pokusavas da pokazes koliko si veliki bajker a ustvari si glup za medalju.

Ja cu na moto skupu koji pravi moj klub da pocastim sve ljude dobre volje i prijatelje koji obidju skup za tvoju informaciju.
I da li sam ja brzo prosperirao je stvar koju ce vreme pokazati. I nisam dupeuvlakac kao ti. Ko ti ponudi bolju semu njemu se u dupe uvuces kao prava glista.

Koris si uvek gledao. Ti ne vidis ljude kao ljude vec kao semu da drpis neku paru. Jer ti da nisi gledao korist ne bi moju trudnu zenu i mene izlagao onakvom riziku. Iskoristio si me kao prevoz za svoj prljav ves. A da si imao ...... sam bi otisao i odradio sta ti treba a ne nas da iskoristis. I po kojoj osnovi si zakljucio da sam ja Taster? Zato sto sam te javno druknuo da svercujes tamo neke zabranjene stvari? Ako sam ja Taster ti si Pajser jer neznas ni sta znaci Taster.

U proslo vreme nikad necu da se vratim. Jer ja ne gledam u proslost vec u buducnost. I ne zivim za proslost vec za buducnost. Za razliku od tebe. A ko koliko vredi??? Pa to se bar vidi. Meni niko do sad nije dao nadimak "Istina", "Lazov", "Prevara".....

Ovako mozemo da se prepucavamo do sutra. Jer si ti i suvise glup da bi shvatio neke stvari. Sprcao si 40 i kusur godina u dupe a ponasas se kao da imas 15god.
Sva sreca pa ides na strane skupove pa se nevidimo ovih godina :D :D :D
Takve velike Bajkere  kao sto si TI znas gde stavim :D :D :D
Voleo bih da se desi onakva situacija kao sto se desilo sa Doktorom i Brankom da osetis sta je Bajk vojska a desice se veruj mi pre ili kasnije ;)
Ja nemam motor idem stopom na Bajk Skupove za razliku od tebe i tvojih drvenih advokata
Sto ne izbacis kakav prljav ves sta kako picko drukaroska
Ko ti je 80 posto odradio skup to se zna samo su ti pertle virile iz mog dupeta u perfetu koliko si TI uspesan to ce vreme pokazati ;)
Ako ti nije jasno znas gde sam pa izvoli ja sam slobodan uvek za tebe ako tako zelis
Ja sam mahom na sve Moto Skupove za razliku od tebe jer se TI vozis u precnik od 50 kilometara naravno kad ti da neko motor ;)
Ovo je poslednje prepucavanje VELIKI bajkeru na forumu skinimi se sa KURCA ili dodji da resimo sta se resiti mora vozdra

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #25 poslato: Maj 15, 2011, 12:56:26 pre podne »
  Bitno je da si ti bajker.........   ;) ;) ;).......
Nisam ja veliki al imam malo vise staza za razliku od nekih ;)  ;) ;)

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #26 poslato: Maj 15, 2011, 01:03:45 pre podne »
Kao sto moj klubski brat kaze "Neki od nas imaju duzi trag kocenja nego sto neki imaju predjenih kilometara"  ;) ;)

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #27 poslato: Maj 15, 2011, 01:33:17 posle podne »
Vozio sam se odavno......

Na skupove idem od 2004.

Bio predsednik jednog ( kako kazu neki) odlicnog moto kluba 3 godine.

Bio predsednik MAS-a 2 godine.

Imam bracu i prijatelje bajkere kako u Srbiji tako i u Italiji, Austriji, Sloveniji,Hrvatskoj, Rumuniji....

Na svakom skupu se pozdravim i izljubim sa preko sto brace i sestara...

MALO LI JE za par godina...?

I nisam stari bajker.......

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Maj 15, 2011, 02:02:51 posle podne »
Sva sreca pa ides na strane skupove pa se nevidimo ovih godina :D :D :D
Takve velike Bajkere  kao sto si TI znas gde stavim :D :D :D
Voleo bih da se desi onakva situacija kao sto se desilo sa Doktorom i Brankom da osetis sta je Bajk vojska a desice se veruj mi pre ili kasnije ;)
Ja nemam motor idem stopom na Bajk Skupove za razliku od tebe i tvojih drvenih advokata
Sto ne izbacis kakav prljav ves sta kako picko drukaroska
Ko ti je 80 posto odradio skup to se zna samo su ti pertle virile iz mog dupeta u perfetu koliko si TI uspesan to ce vreme pokazati ;)
Ako ti nije jasno znas gde sam pa izvoli ja sam slobodan uvek za tebe ako tako zelis
Ja sam mahom na sve Moto Skupove za razliku od tebe jer se TI vozis u precnik od 50 kilometara naravno kad ti da neko motor ;)
Ovo je poslednje prepucavanje VELIKI bajkeru na forumu skinimi se sa KURCA ili dodji da resimo sta se resiti mora vozdra

Za razliku od tebe koji ceo zivot dzabalebaris i nista ne radis vec se samo grebes od drugih i zivis samo od moto skupa na koji uzmes pare ja vodim svoju firmu koja je u uspehu tako da idem na moto skupove kako mi dozvoljava vreme.

A za prljav ves sve ima objasnjeno u ovoj temi. Da se ne ponavljamo.
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=5702.msg80507#msg80507

A za nas prvi skup mozda si mi stvarno pomogao 5% a sve ostalo si me zajebao kao sto si vecinu ljudi oko sebe. Sve ostalo sto sam te zvao i nisi hteo da se javljas na telefon je bilo u zadnjem momentu pred moto skup kad sam vidao kolika si lazljiva ..... I koliko mlatis praznu slamu.
A sa kog kurca da ti se skinem kad ni i nemas ni ... ni ...... picko jedna. Jer da imas nebi ovde mlatio praznu slamu. :D :D

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #29 poslato: Maj 15, 2011, 11:10:25 posle podne »
Za razliku od tebe koji ceo zivot dzabalebaris i nista ne radis vec se samo grebes od drugih i zivis samo od moto skupa na koji uzmes pare ja vodim svoju firmu koja je u uspehu tako da idem na moto skupove kako mi dozvoljava vreme.

A za prljav ves sve ima objasnjeno u ovoj temi. Da se ne ponavljamo.
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=5702.msg80507#msg80507

A za nas prvi skup mozda si mi stvarno pomogao 5% a sve ostalo si me zajebao kao sto si vecinu ljudi oko sebe. Sve ostalo sto sam te zvao i nisi hteo da se javljas na telefon je bilo u zadnjem momentu pred moto skup kad sam vidao kolika si lazljiva ..... I koliko mlatis praznu slamu.
A sa kog kurca da ti se skinem kad ni i nemas ni ... ni ...... picko jedna. Jer da imas nebi ovde mlatio praznu slamu. :D :D
Kakva si TI psihicka nestabilna licnost *302 *302 *302
Sto te vredja kad kazem da si policiska drukara od istine nemozes da pobegnes ;)
Sto se tice kurca i jaja u velikoj sam dilemi da predjem na muskarcine kao sto si ti pa da vidis jel postoji nesto izmedju mojih nogu :D
Firmu ??? ??? ??? *302 *302 *302
Laku noc i prijatno ti spavanje *302 *302 *302 *302 *302 *302

PS Ako nemas para ili motor javi se mozda ti i pomognem finansiski jbg ipak si ti jak preduzetnik ;)
« Poslednja izmena: Maj 15, 2011, 11:36:49 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #30 poslato: Maj 16, 2011, 08:32:37 pre podne »
Kakva si TI psihicka nestabilna licnost *302 *302 *302
Sto te vredja kad kazem da si policiska drukara od istine nemozes da pobegnes ;)
Sto se tice kurca i jaja u velikoj sam dilemi da predjem na muskarcine kao sto si ti pa da vidis jel postoji nesto izmedju mojih nogu :D
Firmu ??? ??? ??? *302 *302 *302
Laku noc i prijatno ti spavanje *302 *302 *302 *302 *302 *302

PS Ako nemas para ili motor javi se mozda ti i pomognem finansiski jbg ipak si ti jak preduzetnik ;)

E moj ti slepce. Mene ne moze da uvredi nista sto ti napises jer si ti potpuna budala. Nikad ti neces da razumes sustinu svega ovoga.
Tebe pogadja sto su te skoro svi odbacili jer si budala. Pa sad pokusavas ovde na forumu da budes faca. A u stvari glumis dvorsku ludu.
Ti da si neki covek ti bi ovde napisao i po nesto korisno a ti sve sto si napisao su reci hvale za samog sebe i neko zaljakanje gde su stara vremena kad si bio veliki baja a sad si osuseno mudo. Prokockao si sve sto imas celavi, pa i drugare. A i ovi koji su jos pored tebe verovatno nisi stigo jos da ih zeznes.
A to da li sam policiska drukara? Jos nikad nisam nikog druknuo policiji ali ako tebe druknem necu da zazalim.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #31 poslato: Maj 16, 2011, 10:36:01 pre podne »
eto lepo ste se ispricali.lepo ste se nahvalili ajd sad idite malo na pp
oboje ste mi prijatelji.nije to za forum......i smarate nas ostale  *109 *511
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: Maj 16, 2011, 04:52:35 posle podne »
Ovim putem zelim da opomenem Svetu SD i Dexxter -a da je bilo previse teskih reci i de se tema zakljucava privremeno jer je bilo puno teskih reci kojima nije mesto ovde !

Nije ranije zakljucana u nadi da ce se strasti smiriti ali posto je tema krenula u pogresnom pravcu ovo je bila jedina opcija ...

Ipak je ovo forum za druzenje i diskusiju o motorima ...

Izvinjavam se svima i unapred zahvaljujem na razumevanju ...  PECA BMW  ;)
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"