Koja ono marka bese Afrika twin , mislim ko je napravio ovakav motor

Baš je pričao o motorima... Zato što je on mehaničar i svi njegovi prijatelji su mehaničari. Jedan njegov prijatelj je mehaničar u Supersport moto trkama. Sada radi za Dukati tim. Kuka stalno na Dukati i kaže da posle svake trke moraju celog da ga rasture. Crkava od posla... A kada je radio za druge timove sa japanskim motorima, posao mu je bio lak.
I matori Ian kaže da su japanski motori najpouzdaniji. Matori nema veliko poverenje ni u KTM, BMW..... Vozio ih je i kvarili su se. Posebno pominje driveshaft na BMW-u.
Toliko o pouzdanosti motora Lud je kao struja. Visok dedica... U Etiopiji je tip sa automatom pokušao da ga opljačka. U Sudanu se izgubio u pustinji i jedva preživeo.... Eh da... Sada mi baš priča, kako je u pustinjama morao da mokri u flašu i da je dobro zatvori. Jer divlje životinje namirišu ureu i dolaze,,,,,,, Kaže da noću iz šatora u pustinji, nije uputno izlaziti... Ja mu kažem da šator i nije neka zaštita a on mi kaže da ipak jeste jer životinje se po malo plaše nepoznatog i ne ulaze.. Samo kruže okolo...

Na slikama je i takođe moj prijatelj Slobodan, koji je proputovao V Strom bajkom Ameriku i sada treba da krene ka Mongoliji... On se dopisivao dosta pre mene sa Ianom. Znaju se-.--- 2 manijaka

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usTelevizija..

Uploaded with
ImageShack.us