Čovjek ne može znati kada će mu suza krenuti, kada će čuti ružnu vijest.
Znao sam da je borac, ali nakon svakog viđenja i razgovora sam ostajao zapanjen snagom i voljom koja ga je pokretala i nisam bio spreman na ovo, bar ne još...
Upoznali smo se 1994, kada smo osnovali MOTO REVIJU, mada ... ja sam njega "znao" i mnogo ranije, kada sam kao student iz provincije trčao od Ušća do podnožja Skadarske, nebi li , bar na trenutak, vidio njegovog novog Dukatija.
Hej, krenuli Japanci po Beogradu, a neko se usudio da dotera žabarski motor ... a tek kada je na njega montirao Conti izduve, uh ( kasnije su završili na njegovom Fići).
Dok smo radili novine, oduševljavao me je znanjem, količinom i kvalitetom informacija, poznavanjem jezika i neviđenim šarmom... sve je iz njega izlazilo tako spontano i jednostavno. Oko njega nije bilo brbljivaca i sveznalica, ako poželiš nešta da pričaš, pametuješ o motorima, dobro razmisli jer Bugi zna mnogo više i ne trpi sranja i autoritete.
Bugi je i "spomeničar" ove asocijacije - 24. decembra 1994. je predstavljao MOTO REVIJU na osnivackoj skupstini.
Jedan je BUGI.