Mart 29, 2026, 06:50:53 pre podne

Autor Tema: MUSKI KUTAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!  (Pročitano 79709 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Sale Japan

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
  • ARHANGEL ZAUVEK ! ! !
Odg: MUSKI KUTAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odgovor #360 poslato: Decembar 18, 2008, 09:31:37 pre podne »
'Ajmo malo sa naucne strane!
 Bila je emisija na Discoveri-ju!
 Muskarci,kojima je evolutivna i Bozija misija da poseju sto vise svojih gena,reaguju na svaku zensku individuu!
 A,zenama proradi libido na zgodno,misicavo musko telo (ne na mozak i inteligenciju) koje im deluje kao dobar izvor zdravih gena!
 Znaci,zene su te koje odlucuju,a muskarci ti koji napadaju!
 A,trcanje pocasnog kruga se ne racuna ;D

......................... Znachi , takva bi rakija od tog zabranjenog voca bila  ;D  ;D  ;D

olja

• Gost
« Odgovor #361 poslato: Decembar 18, 2008, 09:37:01 pre podne »
Pa dobro ima tu istine. A mi koji imamo decu šta treba da imamo decu kao Tito? Pa ne moramo se reprodukovati non-stop (to neka rade ovi koji još nemaju decu ;D.
Normalno je da svi padamo na izgled (na prvu loptu). I ajde da se ne pretvaramo da nam to nije bitno. Za prvih 15 minuta da, a posle. Posle malo priče u četiri oka odmah znam je li to to ili nije. Može mi doći i Antonio Banderas, ili ima fluida ili nema (ili se upali lampica ili ne, džaba izgled). A zašto se ta ''lampica'' upali ili ne, ko bi to znao...

IVKE

• Gost
« Odgovor #362 poslato: Decembar 18, 2008, 09:45:08 pre podne »
Pa dobro ima tu istine. A mi koji imamo decu šta treba da imamo decu kao Tito? Pa ne moramo se reprodukovati non-stop (to neka rade ovi koji još nemaju decu ;D.
Normalno je da svi padamo na izgled (na prvu loptu). I ajde da se ne pretvaramo da nam to nije bitno. Za prvih 15 minuta da, a posle. Posle malo priče u četiri oka odmah znam je li to to ili nije. Može mi doći i Antonio Banderas, ili ima fluida ili nema (ili se upali lampica ili ne, džaba izgled). A zašto se ta ''lampica'' upali ili ne, ko bi to znao...
Upali se zbog saramantnosti :D :D :D :D :D :D

olja

• Gost
« Odgovor #363 poslato: Decembar 18, 2008, 09:57:20 pre podne »
E to je i čika Frojd nešto pokušao da skonta ;D

IVKE

• Gost
« Odgovor #364 poslato: Decembar 18, 2008, 12:16:14 posle podne »
E to je i čika Frojd nešto pokušao da skonta ;D
Ma zna on sve samo se pravi ;)

Van mreže Sale Japan

• Nedostizni Vozac
  • ARHANGEL ZAUVEK ! ! !
« Odgovor #365 poslato: Decembar 18, 2008, 08:23:50 posle podne »
... Pa , lampica se pali kada ulja fali  ;D

specijalac

• Gost
« Odgovor #366 poslato: Decembar 18, 2008, 08:42:05 posle podne »
a znam....fuj.....a sta ce kad su tada konektovani na bocu i  mali mozak izmedju nogu ;D

NIJE TO "MALI" MOZAK, MISLIM KAKO KOME, ALI NASLUSAO SAM SE ZENSKIH PRICA O MENTALNIM SKLOPOVIMA, DUHOVNOJ LEPOTI I SLICNIM MUSKIM, VAMA BITNIM KVALITETIMA.
 ALI COVEK TVOG ZIVOTA, MOJ BRAT TIHA JE VISOK, ZGODAN, UGLEDAN U SVAKOM SMISLU TE RECI, ZASTO AKO "NIJE BITNO" NISI NASLA NEKOG OD 150CM I ISTO TOLIKO KILA, UREDNO NAPARFEMISANOG O'ZNOJAZ PARFEMOM, KOME BI KAO NA PUTU DO TVOG SRCA POMOGLI NJEGOVI "UNUTRASNJI" KVALITETI ;D

MISLIM DA SU ZENE CAK MNOGO PROBIRLJIVIJE PO PITANJU IZGLEDA SAMO NAM SERVIRAJU PRICU KAKO PADAJU NA NESTO VAZNIJE

kao prvo pogresnoj osobi govoris jer ja nisam nista komentirala na sto bi mi ti dao svoj ovakav komentar....ja sam rekla ono sto je istina....da kad popijete da vam je svaka dobra...pogledaj moj komentar.....
a kad si mi vec postavio pitanje onda cu ti odgovoriti....prica o tvom bratu i meni bit ce ti ispricana prvom prigodom pa ces vidjeti da si bio u krivu...i to cu njega natjerati da ti je isprica ;D ;D ;D....a ja sam pobornik cinjenica a cinjenica je da se jos nikom nije digao na dobru dusu..... ;D ;D

IVKE

• Gost
« Odgovor #367 poslato: Decembar 18, 2008, 10:40:56 posle podne »
E vala stvarno ste lepse posle svakog narednog piva sve vise i vise ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #368 poslato: Decembar 19, 2008, 02:55:15 pre podne »
E vala stvarno ste lepse posle svakog narednog piva sve vise i vise ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ajd sad nek svako prizna koliko mu se puta to desilo.  8) Ja sam presto da brojim. ;D  ;D ZIvelo pivo!!! *24  *34

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #369 poslato: Decembar 19, 2008, 07:55:12 pre podne »
Meni se to desava uglavnom posle vinjaka ;D ;D ;D ;D ;D ;D

olja

• Gost
« Odgovor #370 poslato: Decembar 19, 2008, 11:57:27 pre podne »
He, he, pa dobro ima li ovde ikog da mu ne treba alkohol u tim trenucima ;D. Pa nisu svi valjda ružni bez piva :D

Van mreže Sale Japan

• Nedostizni Vozac
  • ARHANGEL ZAUVEK ! ! !
« Odgovor #371 poslato: Decembar 19, 2008, 12:59:53 posle podne »
He, he, pa dobro ima li ovde ikog da mu ne treba alkohol u tim trenucima ;D. Pa nisu svi valjda ružni bez piva :D
Mislim da je kolega prichao o zhenskoj lepoti , koja upravo proporcijalno zavisi od ispijene kolichine vinjaka . . . . . . .

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #372 poslato: Decembar 19, 2008, 01:01:27 posle podne »
I pogledu koji se u tim trenucima gubi u daljini...  ;D  ;D  ;D

olja

• Gost
« Odgovor #373 poslato: Decembar 19, 2008, 01:19:36 posle podne »
Ma znam ja o čemu je kolega pričao ;D, samo sam bila radoznala nije valjda da to uvek zavisi od te količine ispijenih vinjaka :D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #374 poslato: Decembar 19, 2008, 03:36:46 posle podne »
Ma znam ja o čemu je kolega pričao ;D, samo sam bila radoznala nije valjda da to uvek zavisi od te količine ispijenih vinjaka :D

Ma daj Olja!
 Nemoj da se pravis naivna :D
 Znas dobro da to ne zavisi od vinjaka,vec vinjak sluzi za popravljanje uocenih nedostataka ;)
 E,sad,sto se vinjak,bar nas Rubinov,puni iskljucivo u litarskim vlasama,ne mora nista da znaci >:D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #375 poslato: Decembar 20, 2008, 03:20:35 posle podne »
He he kakvo vreme ide vise nam nece biti potrebno ispijanje pica radi popunjavanja nedostataka.
A morate da priznate da ste bar jedamput u zivotu hteli da pridjete nekoj devojci, zeni a njiste imali herca. Pa posle nekoliko pica kidisete ko svinja na masan dzak ;D ;D ;D ;D ;D
Eto meni se par puta desilo. I najlepsi je onaj osecaj glavobolje ujutro kad shvatite sta ste sve radili i kako ste se ponasali. I jos gore ta neka je sve to prihvatila. ;) :D

A evo je jedna korisna stvarcica za one koji prihvate da nemaju herca i ne probaju ;D ;D ;D

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #376 poslato: Decembar 20, 2008, 07:07:10 posle podne »

kao prvo pogresnoj osobi govoris jer ja nisam nista komentirala na sto bi mi ti dao svoj ovakav komentar....ja sam rekla ono sto je istina....da kad popijete da vam je svaka dobra...pogledaj moj komentar.....
a kad si mi vec postavio pitanje onda cu ti odgovoriti....prica o tvom bratu i meni bit ce ti ispricana prvom prigodom pa ces vidjeti da si bio u krivu...i to cu njega natjerati da ti je isprica ;D ;D ;D....a ja sam pobornik cinjenica a cinjenica je da se jos nikom nije digao na dobru dusu..... ;D ;D
[/quote]

U pravu si prokomentarisao sam u jednom postu i tvoj i oljin komentar, ali svodi se opet na ovo sa dizanjem i dobrom dusom sto je sustina ;D

olja

• Gost
« Odgovor #377 poslato: Decembar 22, 2008, 11:30:19 pre podne »
Ko bi se sad vraćao na stare postove od pre nedelju dana :icon_scratch: ;D

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #378 poslato: Decembar 22, 2008, 07:38:30 posle podne »
a sta cemo mi sto nepijemo a