Mart 27, 2026, 11:50:00 posle podne

Autor Tema: vozite sigurno,nije bitno na koliko tockova  (Pročitano 2105 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NESA TOCAK

• Gost
vozite sigurno,nije bitno na koliko tockova
« poslato: Mart 18, 2008, 08:28:20 posle podne »
POZDRAV DRUGARI.EVO OVAKO ,MOJE MISLJENJE STO SE TOCKA TICE JE SLEDECE.TOCAK PA I SAMA VOZNJA SE UCI DO GOD SI ZIV ILI DO GOD VOZIS MOTORCIKL. SVI MOMCI KOJI VOZE MOTOR STO NA ZADNJEM STO NA PREDNJEM[stvarno koji voze] NAJU DA IMAJU SAMO ONE LJUDE KOJE TO ODOBRAVAJU I TOME SE DIVE KAO TOME DA TO NEKO ZNA.I IMA ONIH KOJI CE RECI KAKO TO SVAKO MOZE I DA SU TO SILEDIIJE ITD.E TO JE NAJGORE STO LJUDI TO CESTO GOVORE IZ CISTE LJUBOMORE.NEZNAM ZASTO TAKO NEKA SVAKO BUDE ONO STO JESTE.JA SAM JEDAN MALI COVEK VELIKOG SRCA KOJI VOLI STO ZADNJI  PA MALO  *5 PA OPET ZADNJI  I TAKO DALJE.POZDRAV MOJIM DRUGARIMA STRONSER JA GA ZOVEM DEKI .PA ONDA MOG BOSANCA SONETA ,IMAM JA I JEDNOG LALU IZ PANCEVA URKETA  ,GAJU IZ LAZAREVCA ITD.HOCU SAMO JOS NESTO DA NAPISEM A TO JE ;vozite da bi se vozili ne da bi bili videni,vozite SRCEM;

Eks4toN

• Gost
Odg: vozite sigurno,nije bitno na koliko tockova
« Odgovor #1 poslato: Mart 18, 2008, 08:34:48 posle podne »
vozite SRCEM

I Glavom.. Onaj Ko Ima Srca Da Da Gas Motoru Mora Imati Glavu Da Razmisli Malo...
Imam Par Drugara Koji Imaju Srca, A Nemaju Nista U Glavi. Moj Drug Letos Uzeo Gileru Runner 180
Jeste Skuter Ali Ide Oko 150 km/h. Na Pravcu Je Razvukao, Motor Lak, Bacio Ga, I Iste Sekunde Isao Na Usivanje Ruke. ( Pao Je Naravno ) I Zamalo Sto Nije Uleteo U Dunav... Za To Je Imao Srece.

P.S.: Treba Imati Nesto U Glavi Kada Se Tako Daje Gas !

Pozdrav ;)

krule kawa

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Mart 20, 2008, 08:16:55 posle podne »
POZDRAV MOM VELIKOM BRATU SONETU NARAVNO UKIJU I GAJI.SLAZEM SE SA MOJIM BRATOM U POTPUNOSTI SAMO TO RADITE LEPO I SMEKERSKI KAO DO SADA.POSLUSAJTE NESIN SAVET AKO TO VOLITE ...SVU TROJICU IZAZIVAM NA ISPIJANJE PIVA I DA KUPITE KAWU.

Voja

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Mart 23, 2008, 02:23:05 posle podne »
Cista je glupost reci da vozis da bi bio vidjen, oni koji zato voze ne mogu sebe nazvati bajkerom!
Imam druga koji vozi APN-4, nema decko para za jaci motor, ali vozi zato sto voli i mogu da se kladim da je to veci bajker od onih tatinih sinova koji voze nove motore, a ne znaju ni sta voze...
Live to ride, ride to live!!!