Mart 30, 2026, 09:20:05 pre podne

Autor Tema: Koliko?  (Pročitano 3360 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Koliko?
« poslato: Decembar 15, 2011, 02:15:34 pre podne »
Koliko Moto Klubova ima u MAS u koji su preregistrovani?

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
Odg: Koliko?
« Odgovor #1 poslato: Decembar 15, 2011, 02:18:15 pre podne »
Mislim da je pomenuto na skupstini MAS-a da je ostalo jos dva kluba da se preregistruju i da ce to biti gotovo do kraja godine ...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Decembar 15, 2011, 02:31:40 pre podne »
Mislim da je pomenuto na skupstini MAS-a da je ostalo jos dva kluba da se preregistruju i da ce to biti gotovo do kraja godine ...
Mislim da nisi u pravu.
Naj merodavniji odgovor ce nam dati nas sadasnji Predsednik koji je bio zaduzen za te stvari,ili naka izbace sve preregistracije Moto Klubova pa da vidimo koliko nas ima.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #3 poslato: Decembar 15, 2011, 02:59:08 pre podne »
Preregistrovano je 14 klubova i jos 4 su u postupku i cekaju se njihova resenja.To su klubovi koji su imali resenja na nivou Supa odnosno opstine.Po novom od 25 novembra treba da se preregistruju i klubovi koji imaju resenje Ministarstva omladine i sporta.Rok im je do 5 aprila 2012 god.Nezna se status odnosno cekaju se resenja M.k. Ulicni Borac Smederevo i M.K. Road kings Svilajnac.Zadovoljni ste odgovorom?

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: Decembar 15, 2011, 03:03:43 pre podne »
Preregistrovano je 14 klubova i jos 4 su u postupku i cekaju se njihova resenja.To su klubovi koji su imali resenja na nivou Supa odnosno opstine.Po novom od 25 novembra treba da se preregistruju i klubovi koji imaju resenje Ministarstva omladine i sporta.Rok im je do 5 aprila 2012 god.Nezna se status odnosno cekaju se resenja M.k. Ulicni Borac Smederevo i M.K. Road kings Svilajnac.Zadovoljni ste odgovorom?

Izbacite na forumu Predsednice koji su klubovi preregistrovani.
Nisam zadovoljan odgovorom dak ne vidim regularnost resenja na forumu.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #5 poslato: Decembar 15, 2011, 03:10:27 pre podne »
Kada budu dostavili Fotokopije resenja svi koji su preregistrovani do prve skupstine bice objavljena imena klubova jer je mozda neko izvrsio preregistraciju bez nase pomoci.Svako ko bude hteo da vidi ta resenja moze da se obrati meni i U.O i imace priliku da ih vidi.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Decembar 15, 2011, 03:10:57 pre podne »
Eto informacija iz prve ruke !
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: Decembar 15, 2011, 03:15:42 pre podne »
Kada budu dostavili Fotokopije resenja svi koji su preregistrovani do prve skupstine bice objavljena imena klubova jer je mozda neko izvrsio preregistraciju bez nase pomoci.Svako ko bude hteo da vidi ta resenja moze da se obrati meni i U.O i imace priliku da ih vidi.
Za to si ti bio zaduzen u nazad DVE godine i ne vidi razlog zasto TO nisi odradio ili rekao koliki broj Moto Klubova je uradio sa ili bez tebe.
Izbaci podatak ovde na forumu jer nisi reko na sastanku MAS a A to ti je bilo zaduzenje.
Sto se tice Ulicnig Borca iz Smedereva nemoj da se sekiras za resenje.
Ja sam lepo reko na sastanku MAS a da smo u velikoj dilemi sta ciniti izaci ili ne iz MAS a kao vecina Moto Klubova.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #8 poslato: Decembar 15, 2011, 10:18:54 pre podne »
Ja sam bio zaduzen zadnjih 9 mes. i svi klubovi koji su dali papire ja sam predao i ostalo je bilo na agenciji kada ce da zavrsi.Preregistrovano je 10 klubova A 4 je u postupku.I klubovi koji su imali resenja u ministarstvu omladine i sporta su bili duzni da ove klubove prijave u APRu i dokazu da oni rade da bi kasnije predali dokumentaciju o preregistraciji (to sam uradio za sve klubove).Za tvoje resenje se ne brinem za sve isto vazi da moraju da imaju resenja.Ako mislis da ti nije mesto u Asocijaciji i da to nije deo tvoje price i tvog zivota uradi sta mislis da treba nisi mali.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Decembar 15, 2011, 02:20:36 posle podne »
Ja sam bio zaduzen zadnjih 9 mes. i svi klubovi koji su dali papire ja sam predao i ostalo je bilo na agenciji kada ce da zavrsi.Preregistrovano je 10 klubova A 4 je u postupku.I klubovi koji su imali resenja u ministarstvu omladine i sporta su bili duzni da ove klubove prijave u APRu i dokazu da oni rade da bi kasnije predali dokumentaciju o preregistraciji (to sam uradio za sve klubove).Za tvoje resenje se ne brinem za sve isto vazi da moraju da imaju resenja.Ako mislis da ti nije mesto u Asocijaciji i da to nije deo tvoje price i tvog zivota uradi sta mislis da treba nisi mali.
Sto znaci koliko sam shvatio da je vise od pola Moto Klubova koja je bila na sastanku MAS a u Smederevsku Palanku neregularna ili gresim ???

PS Jesi zavrsio papire Ulicnog Borca?
« Poslednja izmena: Decembar 16, 2011, 02:18:04 posle podne od strane Sveta SD »