Mart 28, 2026, 11:53:43 pre podne

Autor Tema: Niže cene goriva  (Pročitano 1312 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Niže cene goriva
« poslato: Decembar 15, 2011, 03:29:31 pre podne »
Na pumpama Naftne industrije Srbije (NIS) i "Lukoila Srbija" pojeftinio je benzin, za preko tri dinara po litru, a očekuje se da će narednih dana i ostale naftne kompanije sniziti cene tog derivata.
NIS je snizio cenu benzina BMB 95 na benzinskim pumpama širom Srbije za 3,5 dinara i njegova cena kod NIS-a sada iznosi od 123,8 do 131,9 dinara po litru.
Naftna kompanija "Lukoil Srbija" u okviru novogodišnje akcije snizila je cenu evropremijuma BMB 95 za tri odsto, pa taj derivat kod "Lukoila" sada košta 134,3 dinara za litar, saopštila je te kompanija.
Popust važi za sve klijente na 65 benzinskih stanica "Lukoila", kažu u toj kompaniji i navode da je evropremijum BMB 95 derivat evro 5 kvaliteta koji se proizvodi u Lukoilovim rafinerijama i doprema na srpsko tržište.

izvor : http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/295868/Nize-cene-goriva

ALI !

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/295951/Do-kraja-godine-najvece-mlekare-dizu-cene

Grrrrr  >:(
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
Odg: Niže cene goriva
« Odgovor #1 poslato: Decembar 15, 2011, 09:55:07 pre podne »
prevaranti kao i uvek!!!!!!

Popust važi za sve klijente na 65 benzinskih stanica "Lukoila", kažu u toj kompaniji i navode da je evropremijum BMB 95 derivat evro 5 kvaliteta koji se proizvodi u Lukoilovim rafinerijama i doprema na srpsko tržište.

taj isti benzin kosta u rusiji oko 29 rubalja-70 nasih dinara
                                 obican oko 27
                                 nafta  oko 25
eh sto nije kod nas tako.... ;D ;D ;D ;D ;D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #2 poslato: Decembar 15, 2011, 08:08:23 posle podne »
Mozda jednog dana kao sto je bilo pre oko 4-5 godina. Ja bi bio zadovoljan i da je 90 dinara po litru samo da mogu opet da sipam pun do cepa i da mi ostane za sladoled :D

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #3 poslato: Decembar 20, 2011, 09:49:20 posle podne »
Nisu rusi krivi mi smo gov... ::)
Mislim da mi imamo neki dvostruke akcize na gorivo

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Decembar 23, 2011, 04:10:14 pre podne »
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"