Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
ja sam danas zajebo kinu da smo pali sa motora i da sam ja slomio ruku a drug nogu i da je u komi ali je ica rekla da ce ona i kina da me razbiju od batina pa se plasim da idem kod njih............jos jednom se izvinjavam kini sto sam je tako okrutno zajebavao. IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI
Citat: MI_LOS Mart 22, 2008, 07:29:07 posle podneja sam danas zajebo kinu da smo pali sa motora i da sam ja slomio ruku a drug nogu i da je u komi ali je ica rekla da ce ona i kina da me razbiju od batina pa se plasim da idem kod njih............jos jednom se izvinjavam kini sto sam je tako okrutno zajebavao. IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINI IZVINIDruze, pa nije se sa time zezati...Sta mislis kako je bilo Kini...C c c!
Pa eto...Zao mi devojke!
Citat: Voja Mart 24, 2008, 08:14:26 posle podnePa eto...Zao mi devojke!MENI VISE ZAO MILOSA...
MENI VISE ZAO MILOSA...
Citat: KINA FAMILIJA Mart 24, 2008, 08:41:59 posle podneCitat: Voja Mart 24, 2008, 08:14:26 posle podnePa eto...Zao mi devojke!MENI VISE ZAO MILOSA... Jadan on kada ga dohvate Ica i Kina...
evo ja se javno izvinjavam da li mozete da mi oprostite akoe nemozete da se roknem ja sam bice brze i bezbolno NARAVNO DA JE OPROSTENO! ...PAMTI PA VRATI!!!
Citat: ICA FAMILIJA Mart 29, 2008, 07:26:56 posle podneevo ja se javno izvinjavam da li mozete da mi oprostite akoe nemozete da se roknem ja sam bice brze i bezbolno NARAVNO DA JE OPROSTENO! ...PAMTI PA VRATI!!! vazi hvala sad mi je zivot lepsi
Citat: MI_LOS Mart 29, 2008, 07:28:43 posle podneCitat: ICA FAMILIJA Mart 29, 2008, 07:26:56 posle podneevo ja se javno izvinjavam da li mozete da mi oprostite akoe nemozete da se roknem ja sam bice brze i bezbolno NARAVNO DA JE OPROSTENO! ...PAMTI PA VRATI!!! vazi hvala sad mi je zivot lepsiEVO JA TAKODJE SVE JAVNO OPRASTAM,ALI MOJNE DA ME VISE TAKO PREPADAS
kome je jednom oprosteno ne bi trebalo da iskusava sudbinu ponovo