Mart 28, 2026, 12:54:34 posle podne

Autor Tema: sve nas cekaa to manje vise...  (Pročitano 3852 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • brmmmm brmmmm
sve nas cekaa to manje vise...
« poslato: Decembar 31, 2011, 10:40:08 posle podne »
brm brmmmmmmmm

Van mreže jumbo

• Dobar Vozac
  • **
    • morning.rs
Odg: sve nas cekaa to manje vise...
« Odgovor #1 poslato: Januar 01, 2012, 02:00:15 pre podne »
nemam reci ... komunalna policija ... silje ku.ac na dedu koji samo hoce da prezivi.
Dobar ti je naslov Boki, ove treba motkom dok su jos mali , dok ne porastu.
Mislio sam da je prica da su u tu sluzbu zaposlili retarde koji ne mogu da se zaposle u regularnu policiju.
Nije prica ... Ziveo neoliberalizam!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Januar 02, 2012, 07:12:14 posle podne »
Mene vise brinu ovi sto gledaju kako starog coveka bacaju skotovi na zemlju i vezuju lisicama kao poslednjeg krimosa.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Januar 02, 2012, 07:20:10 posle podne »
mozda niste videli niti citali komentare o situaciji ...

kada su mu zatrazili licnu kartu cica je izvadio noz i napao komunalca ... oni se otimaju sa njim za noz a ne za LK ..
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #4 poslato: Januar 02, 2012, 07:32:22 posle podne »
Strahota,niko  da skoci na kerove,jbg,moj stav je odavno poznat prema policiji tako da ne treba mnogo da objasnjavam svoj stav,postoje neki policajci koji zaista jesu ljudi i njih volim,al ostali su samo covekolika forma,bez icega u glavi >:D >:D >:D >:D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Januar 02, 2012, 07:34:53 posle podne »
A kako mislis da secica brani od ova dva bilmeza nego da im pripreti nozem. Da je mislio da ubode nekog odmah bi to uradio.

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #6 poslato: Januar 02, 2012, 07:37:08 posle podne »
ma cica je super i svaka mu cast,al da nema ljudi i da niko ne skoci da pomogne cici je uzas

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Januar 02, 2012, 07:38:19 posle podne »
Ma to je hteo samo da ih zaplasi da je hteo da ubode on bi to odmah uradio , pa ne moze starac da se fizicki obracuna sa ovim bilmezima.

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
« Odgovor #8 poslato: Januar 02, 2012, 07:40:30 posle podne »
ma jadan deda,samo to mogu reci,to je valjda taj novi svetski poredak :'(

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #9 poslato: Januar 02, 2012, 07:45:03 posle podne »
Peco ako si dobro pratio video si da je jedan od ova dva smrada prvi gurnuo cicu  i to bas dobro dok ovaj nije ni izvadio noz.

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
« Odgovor #10 poslato: Januar 02, 2012, 07:48:43 posle podne »
jeste Rendi u pravu si to je uradio bespotrebno,to je isprovocirano krivicno delo,a to po nekom clanu policajac ne sme da radi,mada bolje da ne pricam o policiji

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #11 poslato: Januar 02, 2012, 09:39:19 posle podne »

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #12 poslato: Januar 02, 2012, 09:53:52 posle podne »
isprovocirali su cicu.. da je mene tako neko uhvatio za revere,,i pretio,,omlatio bih ga i je..mada verovatno ova dva jadnika nebi pogledala u mom pravcu,samo u pravcu nekog slabijeg...
brm brmmmmmmmm

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #13 poslato: Januar 03, 2012, 03:50:45 pre podne »
Ma to je hteo samo da ih zaplasi da je hteo da ubode on bi to odmah uradio , pa ne moze starac da se fizicki obracuna sa ovim bilmezima.

Niški komunalni policajac lakše je povređen kada ga je ulični prodavac nožem ubo u šaku. Tuču ovog građnanina i dvojice policajaca zabeležila je kamera.

Sukob je izbio 29. decembra kada su dva komunalna policijca krenula da uklanjaju ulične tezge. To je propraćeno burnim negodovanjem jednog od prodavaca. Policajci su mu zatražili ličnu kartu, ali je on odbio da je da.

Došlo je do koškanja, a kamera je zabeležeila i trenutak kada je komunalni policajac gurnuo trgovca koji je sve vreme u gepek automobila stavljao robu koju je ilegalno prodavao na ulici.

izvor: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/299387/Pogledajte-kako-je-ulicni-prodavac-potegao-noz-na-komunalne-policajce
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #14 poslato: Januar 03, 2012, 09:48:12 pre podne »
Evo ovako, sa policijske strane jedna mala analiza ovog slučaja.
To da li se nekome svidja šta sve komunalci moraju da rade u opisu svog posla ostavimo na stranu. Možda se ni meni ne svidja, i smatram da je prerano uvodjenje jedne takve policije u državi u kojoj mnoge druge stvari nisu rešene: klasični i organizovani kriminal, korupcija, monopol tajkuna, izdaja i rasparčavanje države, siromaštvo, itd... Sada je najbitnije da li sam ja zapalio cigaretu na mestu dozvoljenom za to ili ne, a potrovaše nas zarad svojih sebičnih ciljeva svim ovim uvoznim sranjima koje svakodnevno jedemo i pijemo, (čitali ste o kodeksu alimentarijusu), to nema veze... Smatram takodje da je u Srbiji komunalna policija stvorena da bi bila samo još jedan od mehanizama za punjenje budžeta pošto političari više nemaju načina da od bosog i golog naroda iscede dinar jer su uspeli da u ovoj zemlji zatru kompletnu privredu i ekonomiju. Vezano za uličnu preprodaju, nešto slično smo i mi radili ranije a i sada, u smislu sprečavanja nedozvoljene trgovine cigaretama i diskovima, medjutim ja lično nikada nisam oduzeo u Zemunu ni jednu paklicu cigareta od uličnog preprodavca, a zašto? Pa zato što neko može slobodno da uvozi cigarete na šlepere bez carine i da se enormno bogati, a siromahu ne daju da prerpoda jedan box da prehrani porodicu. Zbog toga sam ja platio i onu jednu paklicu što sam uzeo od njih i ako smo se često raspravljali zato što nisu hteli da od mene uzmu novac, logično. 100 dinara me baš nikako ne vadi u životu. Nisam ni disk nikada oduzeo jer smatram da Ceca neće propasti što nije naplatila autorska prava na njega. Ne sekiram se ja za njih. Ali ja sam mogao tako da radim zato što sam rezultate nadoknadjivao na drugoj strani, tj. hvatanjem izvršilaca krivičnih dela (toga bar ima u Zemunu, rodila majka) i ostalim policijskim aktivnostima, pa mi zbog uličnih preprodavaca niko nije pravio nikada pitanje (što ne znači da neće ako neko ko ne treba pročita ovaj post  ;D )
Problem kod komunalaca je što im je to primarni zadatak, i on ne može da bira šta će da radi ako je već odabrao taj posao. U konkretnom slučaju policajci nisu radili ništa drugo osim onoga što im je naloženo. Znači oni su dužni da legitimišu ulične preprodavce, napišu prijave i udalje ih. Ukoliko lice odbije da se legitimiše, oni imaju pravo da ga zadrže i privedu radi utvrdjivanja identiteta. U slučaju da nalete na nekog jačeg (kao što je Bokilić) mogu pozvati pomoć svojih kolega, redovnu policiju ili u krajnjem slučaju neku dobru policajku. ;D Pošto je čiča odbio da se legitimiše, a bilo bi jako glupo da ga puste ako su već ostale legitimisali i pisali prijave (možete onda zamisliti reakcije ostalih kojima su već napisane kazne, a i kako bi onda sutra mogli da rade svoj posao?), njihova je dužnost bila da ga privedu radi utvrdjivanja identiteta i podnošenja prekršajne prijave. Ukoliko lice posle naredjenja odbije da podje sa ovlašćenim službenim licima i suprostavi se zakonitim službenim merama i radnjama na taj način što će se oglušiti ili zauzeti klečeći, sedeći, ležeći ili sličan položaj, to se smatra pasivnim otporom i isto kao i kod aktivnog otpora upotrebljavaju se sredstva prinude u skladu sa zakonom, i samo dok traje neposredni napad. E, ovde sam namerno boldovao: "zakonitim službenim merama i radnjama" Odguravanje ne spada u zakonske mere i radnje, već u kafanske i vašarske radnje. Onog momenta kada je čiča odbio da pokaže l.k. komunalci su mu morali narediti da podje sa njima. Ne mora on da da l.k. na uvid, šta ako je zaboravio? Ali da podje mora. Ukoliko lice ne želi da podje, tj. pruža pasivni ili aktivni otpor, policajci primenjuju neke od zahvata koje su učili i koji su predvidjeni Zakonom o policiji, i to uvek od blažih sredstava ka težim. Znači ključ na laktu na obe ruke i vezivanje bi bilo sasvim dovoljno, ali i to treba malo vežbati. Posle se u stanici vadi karton l.k. pa se piše i prijava za nenošenje ili odbijanje pokazivanja l.k. na uvid (čl.17 tačka 4 zakona o l.k.) U ovom slučaju nismo videli da li su policajci naredili čiči da krene sa njima, ali se vidi kako ga jedan neprofesionalno odguruje i faktički izaziva na tuču. Čiča reaguje impulsivno i iz pasivnog otpora prelazi u aktivni gde čini nekoliko krivičnih dela: napad na osl u vršenju službene dužnosti i laka telesna povreda opasnim oruđem ili drugim sredstvom podobnim da telo teško povredi ili zdravlje teško naruši, gde je zaprećena kazna zatvorom do tri godine. Medjutim ima tu još jedna začkoljica: Čl. 122 tačka 3. KZ R Srbije: Sud može učiniocu dela iz stava 2. ovog člana izreći sudsku opomenu, ako je učinilac bio izazvan nepristojnim ili grubim ponašanjem oštećenog tako da je moje neko mišljenje da se u ovom slučaju prema čiči, ako do sada nije imao dela u vezi sa elementima nasilja, može primeniti ovaj blaži stav, ali opet, sredstvo napada i predmet napada su mu otežavajuće okolnosti, tako da je sve neizvesno.
Ne znam kako to funkcioniše u komunalnoj policiji ali pretpostavljam da takodje moraju da pišu izveštaje o upotrebi sredstava prinudne i da disciplinski odgovaraju pa i krivično ukoliko istražni sudija nadje elemente k.d. zlostavljanja u službi i slično.

Evo kako to kod nas funkcioniše:
http://www.box.com/embed/e2s72jvx4ya1g2z.swf
http://www.box.com/embed/cmp4k2kas9geg1l.swf
« Poslednja izmena: Januar 03, 2012, 12:00:09 posle podne od strane Crni Leptir »

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #15 poslato: Januar 03, 2012, 09:15:19 posle podne »
Leptire svaka cast od tebe na objasnjenjua bogami i svaka tacka i svaki zarez na svom mestu.

Van mreže jumbo

• Dobar Vozac
  • **
    • morning.rs
« Odgovor #16 poslato: Januar 03, 2012, 09:16:48 posle podne »
smatram da je prerano uvodjenje jedne takve policije u državi u kojoj mnoge druge stvari nisu rešene: klasični i organizovani kriminal, korupcija, monopol tajkuna, izdaja i rasparčavanje države, siromaštvo, itd... Sada je najbitnije da li sam ja zapalio cigaretu na mestu dozvoljenom za to ili ne... Smatram takodje da je u Srbiji komunalna policija stvorena da bi bila samo još jedan od mehanizama za punjenje budžeta pošto političari više nemaju načina da od bosog i golog naroda iscede dinar jer su uspeli da u ovoj zemlji zatru kompletnu privredu i ekonomiju.

Ovo je sustina, jos kad kabadahiju zaposli njegov rodjak politicar i to mu je jedini "kvalitet", rezultat se vidi.

Kakav peti oktobar, to je plisana revolucija kako ce biti kad bude puklo sledeci put...

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #17 poslato: Januar 03, 2012, 10:17:54 posle podne »
Ipak cica nije zapoceo tucu i refleksno je krenuo da se brani od grupe koja ga je prva napla (klasican primer pokvarenog pandura "sad cu malo da ti pokazem sta je narodna vlast")

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #18 poslato: Januar 04, 2012, 01:57:20 pre podne »
čiča je laf postoji i video zapis o tome ko je izazvao incident. koliko ima nedužnih koji nemaju dokaz o svojoj
krivici, po sistemu kadija te tuži kadija ti sudi jbg.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #19 poslato: Januar 04, 2012, 07:32:38 posle podne »
Beži puž kroz šumu i naiđe na lisicu.
- Jel bre, što toliko žuriš!?
- Ma evo, iza mene ide finansijska policija! Znaš kako je… ja imam kuću, žena kuću, deca kuću! Ima da nas ojade!

Sad počne i lisica da beži. Naiđe ti ona na rodu.
- Lijo, što tako žuriš!? Lovci, a?
- Ma kakvi lovci, finansijska policija! Jebi ga, ja krzno, muž krzno, deca krzno. Ojadiće nas!

Krene i roda da beži i naiđe na majmuna…
- Gde si to zapucala, kud žuriš!?
- Ma juri me finansijska policija, a znaš kako mi, rode, živimo na visokoj nozi… Odraće nas!

Uto se majmun baci na bežaniju, skače sa drveta na drvo, sa lijane na lijanu… Pomahnitao! Najednom, naiđe na medveda.
- Jel bre, majmune, koji ti je, gde si to zapuco!?
- Ma, beži molim te, evo iza mene ide finansijska policija!
- Pa šta oni mogu od tebe da uzmu!?
- U tome i jeste stvar, nas gologuzane vlast najviše odere!