Voleo bih da zanam cija je ovo ideja: MAS ili BJB? Odgovor na to pitanje daje i odgovor na pitanja prethodnih sagovornika.
Meni lici da smo pozvani da promociji BJB ili AMS damo malo gvozdja, koze, dima, piva, smeha, itd, svega onoga sto oni nemaju.
Ne treba zaboraviti da su oni vecinski ipak virtuelni bajkeri, "jedna od dve najjace moto asocijacije u Srbiji" kako oni to kazu. Hmmm...
Ko je bio prethodnih godina na sajmu motora u Novom Sadu, mogao je da vidi dva standa jedan pored drugog, jedan crn, drugi beo, jedan pun ljudi, drugi pust, na jednom motori, svirka, tocilice, na drugom skolske klupe i notebook, jedan bucan, drugi nem...
Treba li nam saradnja sa BJB? Sta mi imamo od toga? Setite se UMS-a.
Ne zelim da me shvatite kao protivnika BJB. Naprotiv, sigurno je da tako nesto treba da postoji.
Mislim samo da smo mnogo razliciti i da nema potrebe da se povezujemo na bilo koji nacin.
Ne bih da mi iz auspuha viri cvet, necu da se vozim po gradu na 40 stepeni obucen kao dart vejder, necu da budem na prst u bulju sa policijom, ne treba mi reli na kome te belo gledaju ako popijes pivo ili dva.
Ljudi, preskocite zajednicu i pravac Muzlja, provereno nema boljih domacina na Balkanu!!!