Mart 28, 2026, 08:06:32 pre podne

Autor Tema: Otac Brana...  (Pročitano 4104 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • BORN TO BE MRLE

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
Odg: Otac Brana...
« Odgovor #1 poslato: Avgust 07, 2012, 11:05:58 pre podne »
Nije trebao po glavi.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #2 poslato: Avgust 07, 2012, 11:18:21 pre podne »

Previse novinarskih mastarija...kao i obicno. Sacekajte da se utvrdi kako je sticenik centra preminuo - i da to neko objavi.

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Avgust 07, 2012, 04:23:48 posle podne »
PORODICA ZARUBAC: Ne krivimo sveštenika što nam je ubio sina!!!

http://www.telegraf.rs/vesti/291776-porodica-zarubac-ne-krivimo-svestenika-sto-nam-je-ubio-sina

Pretpostavljam da je ovo nemili dogadjaj i da ni on nije hteo da se to desi ...

Metode lecenja narkomana ne postoje , on je izmislijo svoje i to funkcionise (tako kazu roditelji) ...
Inace celu tu pricu mogu da razumeju samo ljudi koji su u blizem okruzenju imali zavisnika na teskim drogama..

kad prvi put vidis narkomana u krizi pogled na svet ti se drasticno promeni ..
Ono sto mi nazivamo narkomanima i one koje gledamo svakodnevno su nista u odnosu na teske zavisnike ..
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: Avgust 07, 2012, 06:15:50 posle podne »

Narkomanija nije BOLEST..... NEGO OBEST.... Svaka cast Peranovicu....  Ja bih ih sve dezintegrisao, pocev od dilera pa do korisnika... Samo FIK i gotovo...
« Poslednja izmena: Avgust 07, 2012, 07:11:30 posle podne od strane WOLVERINE »

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #5 poslato: Avgust 07, 2012, 11:26:23 posle podne »
    Sacekajte da se utvrdi kako je sticenik centra preminuo - i da to neko objavi.

Svi su potrčali da osude Branu...pa nama sudovi u Srbiji i ne trebaju.....mediji istražuju 30min,a donose presudu za 2 minuta.
 Ako je kriv neka snosi odgovornost,a ako nije zna se....nikom ništa.....možda će neki mediji to i objaviti u dva-tri reda ,a ostali ni toliko >:(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #6 poslato: Avgust 08, 2012, 12:36:07 pre podne »

Svi su potrčali da osude Branu...pa nama sudovi u Srbiji i ne trebaju.....mediji istražuju 30min,a donose presudu za 2 minuta.
 Ako je kriv neka snosi odgovornost,a ako nije zna se....nikom ništa.....možda će neki mediji to i objaviti u dva-tri reda ,a ostali ni toliko >:(
Bas tako.
Samo ja sada ne mogu da kazem da ne poznajem Branu i njegovu porodicu i da nismo prijatelji. Sta cu sto je tu je , zao mi je sto se sve to desilo ako je stvarno tako.

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #7 poslato: Avgust 08, 2012, 02:56:10 pre podne »
Kako god sad je vec kasno  za bilo sto pricat. Mada sam bio odusevljen ovom metodom od oca Brana.
A mediji oni uvek nesto lupaju na veliko posto zele samo zaradu na veliko sa tim pricama! Nadam se, da nije kriv otac Brana i da nastavi dalje sa lecenjem ovisnika od tezke droge.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #8 poslato: Avgust 08, 2012, 10:00:16 pre podne »
Bas tako.
Samo ja sada ne mogu da kazem da ne poznajem Branu i njegovu porodicu i da nismo prijatelji. Sta cu sto je tu je , zao mi je sto se sve to desilo ako je stvarno tako.

Tako je Miko,niti mogu niti hoću !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #9 poslato: Avgust 08, 2012, 10:05:18 pre podne »
Meštani imaju dve verzije ubistva Nebojše Zarupca tokom prošle noći.

- Pokojnik je bio na vikendu kod svoje kuće u Valjevu, gde je slavio rođenje deteta. Došao je u nedelju i sa traktorom odvezao 19 mladića iz kampa na bazen da se kupaju. Uveče se drogirao, predozirao i umro sa povredama na telu. Neki pričaju da je kod njega nađena droga i da je zbog toga kažnjen. Izazvao je tuču i pop Branislav ga je u samoodbrani prejako udario - prepričava nam seoske glasine matičar Miomir Todorović.

Za razliku od policije, koja je uhapsila Branislava Peranovića kao odgovorno lice za ovaj zločin, meštani tvrde da je vlasnik Centra za odvikavanje od droge častan čovek.

- Peranović je naš seoski zet. Došao je iz Bosne početkom sedamdesetih godina i oženio se sa Milankom Jakšić, inženjerom voćarstva. Kako je i on inženjer poljoprivrede zajedno su neko vreme radili u Zemljoradničkoj zadruzi "Cer". A onda je Branislav pre sedam godina podigao kamp za narkomane na taštinom imanju - priča nam Radenko Stanojević, iz sela Joševa na čijem brdu se nalazi Centar za narkomane.

Komšije i policija tvrde da u kampu nije bilo incidenata i da nijedan slučaj nasilja nije bio službeno prijavljen. Doduše, neki meštani su strepeli od narkomana u svom selu, ali kada su ih videli kako idu u crkvu na liturgiju, kako služe po slavama ili besplatno beru šljive, prihvatili su ih kao normalne ljude.

- Momci iz kampa su dolazili u moj kafić da piju sokove, a pop Branislav ih je vodio na jutrenje u svoju kapelu, iz koje su se svakog jutra čula zvona. Kako su mi ti momci pričali, u kampu nije bilo prisilnog rada, niti je bilo bilo kakvog zlostavljanja. Neki od njih su ovaj tretman lečenja plaćali 500 evra mesečno - posvedočio nam je seoski ugostitelj Miroslav D.

Da je uhapšeni Branislav Peranović nosio krst i mantiju, da se ponašao kao sveštenik, ali i kao lekar, potvrdili su nam sveštenici, vernici i meštani sela Jadranska Lešnica. Selo ima 750 kuća i 2.300 žitelja

Van mreže sloper

• Vozac
  • *
« Odgovor #10 poslato: Avgust 08, 2012, 11:12:36 pre podne »
Navikli smo već da u medijima prvo idu osude pre nego što je izvršen uviđaj i detaljna rekonstrukcija događaja. Više puta je ranije objavljeno kako je neko učinio zlodelo da bi kasnije nakon par meseci čuli sasvim neku drugu priču najčešće istinitu i skroz drugačiju nago prvi put objavljenu.
Sačekajmo da se stvari slegnu pa će istina isplivati kakva god bila...

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Avgust 08, 2012, 04:23:12 posle podne »
Majka ubijenog štićenika kampa “Sretenje” Nebojše Zarupca (39) Milica Lukić kaže da neće ići na sahranu svog sina jer je zbog njega dvadeset godina preživljavala pravi pakao! Ona objašnjava kako je Nebojša rasprodao svu porodičnu imovinu, zbog čega ona godinama živi bez osnovnih uslova za život.

Ovog štićenika Centra za lečenje bolesti zavisnosti “Sretenje” u Jadarskoj Lešnici, kod Loznice, u ponedeljak uveče metalnom šipkom ubio je sveštenik Branislav Peranović, jer je mislio da kod sebe ima drogu. Nebojša će biti sahranjen u rodnom selu svog oca Batalage kod Koceljeve. Majka Milica kaže da sahrani neće prisustvovati.

- Da mi se ova nesreća dogodila pre petnaest godina, teško bih to podnela. Ovako, posle svega što sam doživela od Nebojše, izgubila sam majčinski osećaj i zbog toga neću ići na sahranu – kaže Milica.

Njen sin je u policijiskom dosijeu imao više od 500 krivičnih dela, a više puta je hapšen zbog droge i razbojništva. Milica Lukić kaže da je Nebojšu droga odvela na stranputicu, a da je porodici Zarubac život pretvorila u pakao. Priča počinje pre 20 godina.

- Počeo je rano da se drogira. Prvo sam mu u stvarima pronašla tablete, kasnije marihuanu, a posle toga sam ga zaticala sa špricevima u rukama. Nisam znala šta ću. Pokušala sam da ga odvedem na lečenje u bolnicu, ali to nije uspelo. Policija je stalno dolazila u našu kuću zbog problema koje je pravio, ali niko nije mogao da mu pomogne. Sve što sam imala od stvari, on je prodao. Nijedan kućni aparat više nemam, poskidao je sve sanitarije iz četiri kupatila u kući i prodao. Samo mi je ostala kada u jednom kupatilu, jer nju nije uspeo da skine. Ni grejanje nemam jer je skinuo bakarne cevi i radijatore i prodao ih da bi došao do droge. Sedam godina živim bez struje, u mraku, jer mi je ostavio velike dugove – priča kroz suze Milica Lukić.

Prema njenim rečima, Nebojša je, kada je imao narkomanske krize, fizički nasrtao na nju.

- Nekoliko puta sam jedva izvukla živu glavu! Posle deset meseci je došao na “odsustvo” prošle nedelje i tada sam ga poslednji put videla. Izlgedao mi je kao neko ko se rešio droge, ali nisam osetila nikakvu sreću, jer je svojim postupcima ubio svu ljubav u meni. Tada mi se nije žalio da ga je bilo ko u centru maltretirao, već je pričao da se dobro uklopio i da planira da se bavi duborezom – završava tužna majka.

Otac Nebojše Zarupca, Miloš, rekao je za naš portal da ne krivi Peranovića zbog toga što je mu je ubio sina.

izvor : http://www.telegraf.rs/vesti/293021-potresna-ispovest-majke-necu-ici-na-sahranu-sinu-zbog-njega-sam-20-godina-zivela-u-paklu
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #12 poslato: Avgust 08, 2012, 08:20:36 posle podne »

Brana mi je prijatelj i uvek ce biti tako.

Prijatelja se ne odricem!

Bori se protiv samog djavola koji ga je prevario ovog puta, ali znajuci Branu rat nije izgubljen.

Lajali su kerovi na njega i ranije...

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #13 poslato: Avgust 09, 2012, 10:14:02 pre podne »
Teško je danas boriti se protiv zla, jako teško, a pri tome ostati uvek u svakoj situaciji u okvirima zemaljskih zakona ili iz nehata ne pogrešiti. Ja to dobro znam. Takodje mi se gade i ljudi koji nikada nisu imali kontakta sa ovakvim i sličnim ološem, niti su bili u sličnim situacijama a unapred sve znaju i osudjuju.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Pedja varadero

• Suvozac
  • *
« Odgovor #14 poslato: Avgust 11, 2012, 05:57:28 posle podne »
Teško je danas boriti se protiv zla, jako teško, a pri tome ostati uvek u svakoj situaciji u okvirima zemaljskih zakona ili iz nehata ne pogrešiti. Ja to dobro znam. Takodje mi se gade i ljudi koji nikada nisu imali kontakta sa ovakvim i sličnim ološem, niti su bili u sličnim situacijama a unapred sve znaju i osudjuju.

Tako je leptire !!! Ko poznaje oca Branislava zna i sa kakvim se djavolima upustio u borbu ,a pogotovo kakav je covek,on ce zauvek biti moj prijatelj pa makar i sve ovo bila istina jer me niko nece ubediti da je ovako nesto namerno uradio

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: Avgust 11, 2012, 09:28:50 posle podne »

Ja mislim da je suvisno pricati ko je i sta Brana, samim tom sto je uzeo da ovaj OLOS vaspita i izvede na pravi put posto njihovi roditelji to nisu znali... Kao sto rekoh tamo na jednom forumu, pogresio je samo sto nije sva govna iz njih istreso kako treba... E to mu ja zameram.... Kakva crna lopata i sipka ili drska od metle.. jedan dobar DRENOV kolac ali dobro suv, znaci suv da ni Kraljevic Marko nemoze iz njega da icedi ni kap. Pa ga samo malo umuljati u septicku jamu, onako s' vrha da se malo uhvati... Eee to je onda pravi posao. TO JE PRAVA TERAPIJA ZA NJIH.. .....

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #16 poslato: Avgust 16, 2012, 03:00:24 posle podne »
HRONIKA    | ČETVRTAK 16.08.2012 | 23:51 -> 07:15
Peranović: Lupio sam mu par šamara
IZVOR: PRESS
Beograd -- Branislav Peranović tvrdi da nije tukao Nebojšu Zarupca i da je on umro jer se predozirao heroinom. Samo mu je lupio nekoliko šamara, piše Press.

Advokat Ilija Radulović za Press prenosi Peranovićeve reči da je Zarubac umro od droge pola sata posle razgovora s njim iako je policija navela da je izbrojano čak 100 udaraca na telu štićenika

Ekskluzivno za Press Peranovićev advokat Ilija Radulović prenosi sveštenikove reči i drugu, dosad neispričanu verziju tragičnog događaja u Centru za odvikavanje narkomana u Jadranskoj Lešnici.

Peranović kaže da je Nebojša bio njegov miljenik, favorit, imao je u njega beskrajno poverenje. Nije plaćao za lečenje i za sve verme boravka samo je u centar doneo dve ovce. Bio je tamo na obostrano zadovoljstvo. Vodio je voćarske poslove, a to je velika čast ako se zna da su Peranovići po profesiji agronomi, prenosi Radulović priču Peranovića.

Kako kaže, zbog dobrog vladanja tokom boravka u centru Peranović je procenio da treba Zarupcu da odobri šest dana odsustva. Peranović tvrdi da nije primetio da je Zarubac bio pod dejstvom droge kad se vratio u centar i da je određenu količinu heroina i uneo u centar. osam dana se drogirao krijući drogu u šumi.

"Peranović svima smeta jer on hoće da leči verom u boga, a ne otrovima. Uzrok traži, uzrok i leči", rekao je advokat Radulović.

On za uhapšenog sveštenika ima samo reči hvale.

"Lično mislim da je Peranović istinski genije. On je, bez preterivanja, najplemenitiji i najpametniji čovek koga sam sreo u životu. Ima sjajan brak, petoro dece", rekao je Radulović.

On je dodao da Peranović nema čega da se kaje, da je racionalan i uračunljiv i da se bavi metafizikom.

Preuzto sa : http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=08&dd=16&nav_category=16&nav_id=635128
« Poslednja izmena: Maj 21, 2013, 10:58:00 posle podne od strane Splinter »
Небитни пролазник

Van mreže vamp

• Suvozac
  • *
  • Zivi i pusti druge da zive.
« Odgovor #17 poslato: Septembar 18, 2012, 09:25:55 posle podne »
Branu sam oduvek postovao kao coveka i bajkera, i nismo bez razloga isli u Crnu Reku nas stotinak da mu damo podrsku pre par godina kada su krenule hajke na njega.
Zao mi je sto sve ovo desilo, koliko sam Ja cuo da je procenat izlecenja kod njega bio preko 30%, a u Drajzerovoj deset puta manji.