Mart 30, 2026, 01:52:13 posle podne

Autor Tema: X TURISTIČKI MOTO RELI  (Pročitano 23664 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: X TURISTIČKI MOTO RELI
« Odgovor #60 poslato: Jul 24, 2013, 12:06:44 posle podne »
Ja bio neki dan za Grčku... Ne treba medjunarodna vozačka dozvola ako imaš novu plastičnu vozačku dozvolu (PITAO SAM I NA GRANICI I PANDURA USPUT) i treba ti zeleni karton za Makedoniju koji je 2.000 u Dunav osiguranju a svuda drugde je 3.000 dinara. Putarine svuda možeš u evrima da platiš al ne znam tačno koliko je za motor neka sića Makedonija... Kotizacija je valjda odredjena  još pre ali nemam pojma šta tačno rekoše na sednici

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #61 poslato: Jul 31, 2013, 09:26:22 pre podne »
Dobrodošli svi na jubilarni deseti turistički ,,X Moto Reli" koji organizuje naša najveća ,,Moto Asocijacija Srbije".
Kao što svi znate ove godine se sem širom Srbije putuje i kroz Bugarsku, Grčku, Makedoniju, Albaniju i Crnu Goru!
10-ti Reli kreće u subotu 10-tog avgusta 2013-te u devet sati ujutru iz Srbije sa čuvenog izletišta Srebrnog Jezera sa Moto Skupa MK Stiški Orlovi (Svi ste dobrodošli na Srebrno Jezero već u petak kad počinje moto skup MK Stiški Orlovi).
(I DAN) Ručak kod braće bajkera u MK Kladovu, a prvo noćenje je u Sofiji (Bugarska),
(II -III DAN) Drugi dan relija se ide u Grčku na oko 30 km od Kavale gde imamo dva noćenja i treći dan boravka u Grčkoj idemo na izlet na ostrvo Tasos.(Grčka)
(IV DAN) Četvrti dan putujemo na jezero Ohrid u mesto Struga gde i noćimo.
(V DAN) Peti dan ručak u Albaniji u Tirani i popodne se ide za Ulcinj gde imamo noćenje.
(VI DAN) Šesti dan putujemo na Zlatibor a noćenje će biti u okolini je izvesno ali će uskoro biti precizirano.
(VII DAN) Sedmi dan se putuje za Lazarevac kod domaćina iz ,,La Moto Kluba" i tu noćimo.
(VIII DAN) Osmi dan putujemo u Mužlju i 10-ti Turistički Moto Reli MAS-a završavamo na moto skupu MK,,Road Flyers" 
Relacija od Srebrnog Jezera do završetka relija u Mužlji je oko 2100 kilometara, koje ćemo zajedno preći za 8 dana.
Mogu učestvovati svi i dobrodošli su svi oni koji imaju ispravne motocikle i volju za druženje koje se pamti čitav život. Prijava učesnika SMS-om na telefon +38163539478 Erne. Od obaveznih podataka neophodno je navesti:
Ime i Prezime učesnika , da li ste član MAS-a ili ne, imate li suvozača ili ne, i veličina majice koju nosite
(da biste dobili adekvatnu majicu kao učesnik na startu Relija na poklon).
Za reli je od dokumenata potrebno poneti: saobraćajnu dozvolu i zeleni karton (zbog Makedonije)
vozačku dozvolu i medjunarodnu vozačku dozvolu (zbog Grčke) i naravno važeči pasoš.
Kotizacija za organizatore i članove MAS-a je u protivrednosti 15 eura a za učesnike koji nisu u MAS-u 25 eura.
Spremiti i sitan novac za putarinu (tačan iznos ćemo ovde uskoro objaviti)
Uskoro još više informacija i više fotografija prelepih lokacija koje ćemo obići!
Otvoreni smo za sva vaša pitanja u vezi našeg 10- tog Turističkog Relija MAS-a...
DOBRODOŠLI NA JUBILARNI 10-TI TURISTIČKI RELI MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE!
https://www.facebook.com/events/630652323626194/
« Poslednja izmena: Avgust 06, 2013, 03:05:23 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #62 poslato: Avgust 01, 2013, 07:43:49 pre podne »
Najzad konkretne informacije.  *22 *22 *22 *34
Sinoć sam se čuo sa Erneom kaže da ima 15 prijavljenih, dogovara se i putno osiguranje za učesnike.
Samo napred biće ovo još jedan odličan reli.
Ja ću nažalost, da ispratim reliste u subotu sa Srebrnog jezera i da ih dočekam u petak u Lazarevcu kod jezera Očaga.
 *611 *588 *598 *79 *64

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #63 poslato: Avgust 01, 2013, 11:33:50 pre podne »
OBAVEZNA PRIJAVA UČESNIKA SVIH UČESNIKA JE NAJKASNIJE DO 08.AVGUSTA SMS-OM NA TELEFON:
 +38163539478 ERNE.
Za sada je već prijavljeno oko 45 učesnika!
Od obaveznih podataka u SMS-u neophodno je navesti:
Ime i Prezime učesnika , da li ste član MAS-a ili ne, imate li suvozača ili ne, i veličina majice koju nosite
(da biste dobili adekvatnu majicu kao učesnik na startu Relija na poklon).
Za reli je od dokumenata potrebno poneti: saobraćajnu dozvolu i zeleni karton (zbog Makedonije)
vozačku dozvolu i medjunarodnu vozačku dozvolu (zbog Grčke) i naravno važeči pasoš.
Kotizacija za organizatore i članove MAS-a je u protivrednosti 15 eura a za učesnike koji nisu u MAS-u 25 eura.
Obavezno putno zdravstveno osiguranje (ne ulazi u kotizaciju i plaća se dodatno na samom startu)
za sve učesnike koštaće 620 dinara po svakom učesniku!
Spremiti i sitan novac za putarinu (3X (tri puta) po 1,70 eura).
Uskoro još više informacija i više fotografija prelepih lokacija koje ćemo obići!
Otvoreni smo za sva vaša pitanja u vezi našeg 10- tog Turističkog Relija MAS-a...
DOBRODOŠLI NA JUBILARNI 10-TI TURISTIČKI RELI MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #64 poslato: Avgust 02, 2013, 09:20:34 pre podne »
Ceo reli je hrana je besplatna na bazi polupansiona što znači doručak i večera na našem trošku odnosno naših domaćina bajkera a čak na par mesta će biti i ručak što znači ukupno za osam dana negde oko 18 obroka gratis! Za noćenje svugde je obezbedjen prostor za besplatan moto kamp i to čak na 5 (pet) mesta biće na prelepim lokacijama kraj same plaže i potrebno je poneti za spavanje samo sopstveni šator...
Ako vam pak treba smeštaj pod krovom obezbedjen je smeštaj u blizini kampa,
na gotovo svim lokacijama za negde oko 10 do15 eura je noćenje po osobi.
Za SMS obavezne prijave i za sve detaljnije informacije možete inazvati broj sa SMS prijave: +38163539478 ERNE
Hvala na svim vašim pozitivnim reakcijama i pohvalama i na vašim prijavama kojih za sada ima 48 a prijave su u toku do 8 Avgusta 2013-te! Nadamo se da će vam i ovaj naš 10-ti jubilarni reli kao i svih dosadašnjiih devet proteći u prelepom druženju i ostati u najlepšem sećanju...

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #65 poslato: Avgust 06, 2013, 02:47:43 posle podne »
Relisti MAS-a i kroz Makedoniju putarinu mogu platiti u metalnim evrima
i proći će izabranim putevima po najavama bez dosadašnjih gužvi !!!

Posle gužve koja se napravila na naplatnim rampama na autoputu Skoplje-Kumanovo, Ministarstvo transporta i veza Makedonije od 4. avgusta je uvelo mogućnost plaćanja putarine metalnim evro novčićima i otvorilo više objekata u pravcima gde ima najviše vozila.Ova vest dolazi posle odluke da se za plaćanje putarine ne prima novac iz 18 država članica evrozone, koja je na putevima u Makedoniji izazvala pravi haos. Javnost u Makedoniji se pita zašto se o mogućnosti plaćanja putarine u evrima nije razmišljalo i ranije kako bi se izbegao saobraćajni haos usred letnje turističke sezone.
Mogućnost plaćanja u evro kovanicama je saopštio ministar za transport i veze Mile Janakieski obraćajući se novinarima na konferenciji za novinare na aerodromu "Aleksandar Veliki". Prema njegovim rečima, u protekla dva dana na putevima u Makedonij je bio je ogroman broj vozila, a najavio je i dugoročne akcije za prevazilaženje budućih saobraćajnih gužvi.
"U javnosti se pojavio podatak da nije moguće plaćanje putarine u evrima. To je bilo moguće, ali problem je zapravo bio plaćanje putarine metalnim novčićima. Taj problem je sada otklonjenm a obezbedili smo i otvaranje dodatnih rampi za prolaz vozila, kojih je ovih dana na našim putevima najviše u proteklih 15 godina", rekao je makedonski ministar.
Izvor B92, link dole:
http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=05&nav_id=739612

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #66 poslato: Avgust 06, 2013, 03:18:26 posle podne »
Hvala od srca našoj braći bajkerima iz Moto Kluba Kladovo koji se sami ponudiše da nam budu domaćini prvog dana gde ćemo nakon pređenih 150 kilometara od Srebrnog Jezera u biti njihovi gosti u Kladovu na besplatnom ručku koji organizuju za sve Reliste MAS-a...

« Poslednja izmena: Avgust 06, 2013, 03:46:15 posle podne od strane MR.Čokanlija »

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #67 poslato: Avgust 06, 2013, 03:48:08 posle podne »
Lepa vest iz Makedonije i veeeelili pozdrav braci iz Kladova.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #68 poslato: Avgust 07, 2013, 08:00:54 pre podne »
Za sada ima već 65 prijavljenih učesnika za naš već tradicionalni ,, X Turistički Moto Reli Moto Asocijacije Srbije "
Obavezna prijava učesnika je najkasnije do 08. Avgusta 2013-te, SMS-om na mobilni telefon:+38163539478 - ERNE

Prošlogodišnji cenjeni učesnici snimljeni na pola puta nezaboravnog ,,IX-tog Turističkog Moto Relija Moto Asocijacije Srbije" - ŠID 2012

« Poslednja izmena: Avgust 07, 2013, 08:18:58 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Shuster - MK Extrem

• Predstavnik Kluba
  • Suvozac
  • **
« Odgovor #69 poslato: Avgust 07, 2013, 10:09:34 pre podne »
Ja se braco lepo organizovao za reli kad jutros sranje,crko mi CDI -crna kutija......jel zna neko gde mogu da nabavim ispravan ,sad vozim Transalpa 600....nema puno vremena

Van mreže Peram

• Suvozac
  • *
« Odgovor #70 poslato: Avgust 07, 2013, 02:51:05 posle podne »
Poštovani Prijatelji,
Želeo bih se priključiti ovogodišnjem reliju. Ako već nije kasno?
2008 god sam vozio reli sa Vama. Noca je bio vodja.
I tada, kao i sada vozim BMW F800GS 2008g.
Takodje me je zamolio Luka, naš drugar, da prijavim i njega.
Iskreno se nadam da nisam zakasnio sa prijavom.
Nadam se lepom druženju na reliju.
Srdačno
Petar Mirkov
Kikinda
0637764191
pmirkov@yahoo.com

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #71 poslato: Avgust 07, 2013, 03:59:43 posle podne »
Petre procitaj nekoliko postova iznad i posalji prijavu kod Ernea na broj koji pise.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #72 poslato: Avgust 07, 2013, 04:46:20 posle podne »
Zvao sam gospodina Petra i preusmerio ga da se za prijavu i za dalja interesovanja u vezi relija javi Erne-u...
Petar je pristupao našem sajtu preko mobilnog telefona pa nije mogao jednostavno da pročita sadržaj foruma,
što ćemo nadam se ovde vrlo brzo preduprediti i prilagoditi naš sajt za konfornije korišćenje svim korisnicima. 
Znači 67 pristiglih prijava za jubilarni: ,, X Turistički Moto Reli Moto Asocijacije Srbije "
Požurite poštovani relisti sa prijavljivanjem koje traje do sutra - 08.Avgusta 2013-te.
D O B R O D O Š L I 

Van mreže Peram

• Suvozac
  • *
« Odgovor #73 poslato: Avgust 07, 2013, 10:24:03 posle podne »
Pera se prijavio :D
Takodje sam prijavio Luku iz Madjarske.
Biće ovo lepo druženje  ;)
Rade i Erne su pomogli oko prijave putem telefona. Zahvaljujem od srca.
Vidimo se
Pera

Van mreže Shuster - MK Extrem

• Predstavnik Kluba
  • Suvozac
  • **
« Odgovor #74 poslato: Avgust 08, 2013, 12:02:57 pre podne »
Nasao sam cdi u Rumuniju,veceras je stigao u Srbiju u petak je kod mene .....zahvaljujem se momcima iz MK.Moto Sapiens i MK.Kladovo pozz...

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #75 poslato: Avgust 08, 2013, 07:05:54 pre podne »
Nisam ni sumnjao da ce braca pomoci. Vidimo se.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #76 poslato: Avgust 08, 2013, 12:57:38 posle podne »
Dobrodošli na naš jubilarni: ,,X Turistički Moto Reli Moto Asocijacije Srbije"
Za sada ima već 70 prijavljenih i potvrđenih poštovanih učesnika ovogodišnjeg jubilarnog desetog po redu Relija MAS-a.
Preko 60 % prijavljenih je već učestvovalo na dosadašnjim Relijima MAS-a a za pohvalu je što ima dosta i novih Relista!
Obavezna prijava učesnika je najkasnije do 08.Avgusta 2013-te, što znači još danas pa požurite da se prijavite...
Prijavite se SMS-om ili direktnim pozivom na mobilni telefon našeg organizatora : +38163539478 - ERNE

Prošlogodišnji cenjeni učesnici snimljeni završnoj tački nezaboravnog ,,IX-tog Turističkog Moto Relija Moto Asocijacije Srbije" - TOPOLA 2012

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #77 poslato: Avgust 08, 2013, 01:34:44 posle podne »
Juuuu, al su lepi ko naslikani.
A sad pakovanje pa polako kod Orlova na okupljanje i polazak na reli u subotu.
Ko zadnji stigne placa pice  ;)

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #78 poslato: Avgust 09, 2013, 07:21:05 pre podne »
Mi danas oko 15,30 krećemo kod orlova, a onda sutra njih četvorica na Reli a ja nazad da pripremam doček relista.

Van mreže Peram

• Suvozac
  • *
« Odgovor #79 poslato: Avgust 09, 2013, 07:07:26 posle podne »
Poštovani Prijatelji,
Vruće je da krenem danas. Polazim rano ujutru. Bez brige stižem na vreme.
Zamolio bih poznavaoce lokalnih puteva za pomoć oko maršute do Srebrnog Jezera. Da li da se spustim do Vršca i Bele Crkve, ili Pančevo, Kovin, Smederevo? Kojim putem je najbolje se uputiti?
Hvala unapred.
Pera iz Kikinde