Mart 30, 2026, 04:24:10 posle podne

Autor Tema: Predlog za jaci motor?  (Pročitano 1791 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Stojke

• Suvozac
  • *
Predlog za jaci motor?
« poslato: April 23, 2013, 12:03:48 pre podne »
kao sto naslov kaze razmisljam o jacem motoru imam vec helkamu ax koja ima 50 kubika ali to mi je nekako slabo dobar je motor za divljanje ali kad te malo bolji tomos automatik obidje nema tu vise sta da se prica, uglavnom razmisljao sam o nekom 125cc npr honda nsr,yamaha yzf,aprilia rs itd...hteo bih da cujem vase predloge :)

Van mreže Apis978

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: Predlog za jaci motor?
« Odgovor #1 poslato: Maj 06, 2013, 02:03:45 posle podne »
Neka verzija KTM?
Ja vozim enduro KTM LC 4
Poverenje je dobro ali je kontrola bolja!!!

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #2 poslato: Maj 07, 2013, 09:12:09 posle podne »
svi nabrojani su odlicni dok rade ali mislim da neces preci neku veliku kilometrazu sa njima.
Na svu srecu srecu, generalna je jeftina :) a onda opet juris

Van mreže Stojke

• Suvozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: Jul 18, 2013, 12:09:24 pre podne »
nabavio sam aprilu af1 sintesi 125 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972222_4732365396431_1098592281_n.jpg kako sam je nabavio odma dao i 50e za klip i karike a odmah posle sve ostalo pocelo da zajebava elektornika,alnaser itd al sto bi se reklo bitno je da ide :)

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Jul 18, 2013, 02:03:08 pre podne »
na zalost nisi jedini od mladjih koje je privuko italijanski dizajn a posle su muke mucili sa strujom .. imam ja tu klince iz kraja koji isto vole te italijanske 125-ice ali svaki dan me zovu da se zale kako nesto ne radi kako treba .. mada i oni vise cackaju nego sto se voze ali je kontam tu i draz tih mladalackih blejanja po garazi ... Dok sam ja bio mladji sladje nam je bilo da rostiljamo pred neciju garazu kobasice i krpimo neciji krs ne bi li se sutra provozali koji kilometar ...

Lep ti je motorcic , samo malo boja monotona. Dodaj neke linije i sare a poskidaj te nalepnice ne bi li izgledao malo "ozbiljnije" i samo vozi ... Sve sto budes manje popravljao a vise vozio sve ce bolje da ide !
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"