Mart 30, 2026, 05:29:52 pre podne

Autor Tema: ZAŠTO KLUBOVI ČLANOVI MAS-a BOJKOTUJU OVAJ SAJT  (Pročitano 2718 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
ZAŠTO KLUBOVI ČLANOVI MAS-a BOJKOTUJU OVAJ SAJT
« poslato: Jun 04, 2013, 07:44:35 pre podne »
Kao  što sam naslov kaže "ZAŠTO KLUBOVI ČLANOVI MAS-a BOJKOTUJU OVAJ SAJT" a u isto vreme najavljuju i reklamiraju svoje skupove na drugim sajtovima.  :icon_scratch:

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
Odg: ZAŠTO KLUBOVI ČLANOVI MAS-a BOJKOTUJU OVAJ SAJT
« Odgovor #1 poslato: Jun 04, 2013, 08:39:15 pre podne »
Ja se to odavno pitam..Na drugim sajtovima oglasi,najave,dogadjaji a ovde mrtvilo...Bravo za Gnjata..Pravo pitanje si postavio...

Van mreže Branko

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #2 poslato: Jun 04, 2013, 02:10:29 posle podne »
Pa dok si ti Gnjate objavljivao bilo je svih informacija, sad se nezna ništa. Ima tu rely, treba planirat odmor a nema nikakvih informacija, nema izveštaja sa skupova, nema više ništa.
  L.p

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #3 poslato: Jun 04, 2013, 08:46:06 posle podne »
 *90

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Jun 04, 2013, 09:10:35 posle podne »
Kao  što sam naslov kaže "ZAŠTO KLUBOVI ČLANOVI MAS-a BOJKOTUJU OVAJ SAJT" a u isto vreme najavljuju i reklamiraju svoje skupove na drugim sajtovima.  :icon_scratch:

Zato sto ne umeju da koriste komp i internet ... svi dodju do pocetne strane i tu stanu , ne znaju da tu ima da se klikce svud redom i da postoji dugme FORUM . Ako pak i slucajno ubode to dugme onda ga doceka Registracija na forumu gde definitivno odmah odustanu ....

Ne ne salim se ja , stvarno je tako verovali vi meni ili ne . Svi su pod izgovorom "pa brate mi smo bajkeri a ne hakeri"..

inace bi ljudi predstavnici klubova (koji su culi za forum) mogli ovaj forum i svojim clanovima kluba da predstave da i oni svrate i vide sta se tu desavsa ...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #5 poslato: Jun 04, 2013, 09:23:16 posle podne »
PECA BMW, uglavno si sve u pravu ali sta preneti clanovima kluba da procitaju. Klubovi nenajavljuju svoje zurke i skupove  ovdena forumu (cast izuzecima), kad neko postavi pitanje u vezi relija, centralnog skupa..... nema odgovora, sta da im porucim sta da pogledaju a i kako kazes mi smo bajkeri a ne hakeri.

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #6 poslato: Jun 04, 2013, 09:53:04 posle podne »
pa treba se organizovati  ;)
brm brmmmmmmmm

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Jun 04, 2013, 10:21:59 posle podne »
Bubi i Erne su još uvek na putu (trasi) kuda će proći reli. Doneće slike,postavićemo ovde. Datum za reli znamo još od nove godine, ko je hteo uzeo je odmor. Ne razumem toliku frku, sve će biti postvljeno i datum polaska je ne promenjen. Predsednici i predstavnici klubova koji dolaze na sednice MASa su milion puta moljeni da animiraju članove svojih klubova da uzmu učešće na ovom forumu ali definitivno pomaka nema. "Otvorili" smo forum sada i gosti mogu da čitaju, kad žele da nešto napišu moraju da se registruju što je i logično jer treba vljda da znaš ko ti šta komentariše. Molimo članove da daju slike sa svojih dešavanja kako bi ažurirali početnu stranu sajta, do sad niko ništa evo dve godine već. Izgleda da je face lakši,lepši ili šta već... možda više publike ima tamo i vrednost se meri po broju lajkova....
Ubili smo forum svadjama, raznim raspravama i samodokazivanjima, ovo je izgleda cena svega toga....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Jun 04, 2013, 11:10:38 posle podne »
Odlicno pitanje

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #9 poslato: Jun 05, 2013, 07:27:28 pre podne »
Zato sto ne umeju da koriste komp i internet ... svi dodju do pocetne strane i tu stanu , ne znaju da tu ima da se klikce svud redom i da postoji dugme FORUM . Ako pak i slucajno ubode to dugme onda ga doceka Registracija na forumu gde definitivno odmah odustanu ....

Ne ne salim se ja , stvarno je tako verovali vi meni ili ne . Svi su pod izgovorom "pa brate mi smo bajkeri a ne hakeri"..

inace bi ljudi predstavnici klubova (koji su culi za forum) mogli ovaj forum i svojim clanovima kluba da predstave da i oni svrate i vide sta se tu desavsa ...

Ništa jednostavnije nije ni na drugim sajtovima, na primer na BJB isto moraš ući u "Zajednica" pa se prijaviti ili registrovati pa tek onda možeš sve videti i komentarisati. Pa opet mnogi NAŠI klubovi se tamo reklamiraju a ovde NE. :icon_scratch:

Ubili smo forum svadjama, raznim raspravama i samodokazivanjima, ovo je izgleda cena svega toga....

Ivta je potpuno u pravu, svojevremeno dok je prštala svađa, pljuvanje, ogovaranje, pojedinih članova mnogima se smučilo da to čitaju i sajt je mnogo izgubio. Ovakvim NAŠIM radom te ljude nikad nećemo vratiti nazad.

Van mreže symon

• Suvozac
  • *
  • Ski Manijak Instruktor za uzivanje MK CRNA REKA
« Odgovor #10 poslato: Jun 05, 2013, 09:42:36 pre podne »
Klubovima MAS treba koliko sam primetio , kad pitaš koliko je ulaz da ti začuđeno odgovore , šta pitaš pa 500 kinti toliko je propisao MAS. Nisam primetio da se za nešto drugo pozivaju na njega...

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #11 poslato: Jun 06, 2013, 05:09:32 posle podne »
Posto radim u kancelariji .. svaki dan sam ulogovan na svim forumima koje znam... jbg ovde su pojedini ljudi usrali pricu sa glupim svadjama i napusavanjima.. Tu sliku su videli svi motoristi koji su gladali nas sajt tih dana-meseci-godina... Trebalo bi se njima zahvaliti sto sajt ne radi kako treba..
Inače velika zamerka je sto se zapisnici sednica i desavanja ne prenose ovde kao sto je to Gnjat radio..
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #12 poslato: Jun 12, 2013, 09:55:55 posle podne »
Moraju vise da budu ukljuceni ljudi iz UO MAS-a. da odgovaraju na razna pitanja, da promovisu akcije , da ,,pune'' forum raznim informacijama...

Prvo oni pa i ostali...