Mart 28, 2026, 11:46:19 pre podne

Autor Tema: Odgovornost članova MAS-a  (Pročitano 5826 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dragi

• Suvozac
  • *
Odgovornost članova MAS-a
« poslato: Jun 10, 2013, 10:26:54 pre podne »
Molim vas da li postoji pravilnik  ponašanja članova a naročito predstavnika MAS-a i kakve su kaznene mere jer smatram da je prvi čovek svojim ponašanjem ukaljao prvo Srbiju a onda i sve nas  članove MAS-a kao i našu organizaciju MAS, što se javno slikao sa albanskom zastavom i majcom na kojoj piše ''ja volim albaniju'' to je u ovom trenutku kada nasu zemlju cepaju skandalozno sto znaci da on to podržava.
Ako disciplinska komisija ne donese rešenje o smeni ili on sam ne podnese ostavku zbog  ovakvog ponašanja predsednika uneće razdor medju klubove ove naše asocijacije a vi sad dobro razmislite i zamolio bih administratora da ne brise ovaj post jer samim tim se pridružuje ovakvom skandaloznom činu našeg sadašnjeg predsednika
Hitno sazvati skupštinu MAS-a i odlučiti o ovome!!!

Pogledajte sliku pa dobro razmislite o ovome !!!

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
Odg: Odgovornost članova MAS-a
« Odgovor #1 poslato: Jun 10, 2013, 10:38:22 pre podne »
Bez namere da komentarisem ovu sliku pitam gde je ova slika nastala, gde je slika sa Albanskom zastavom i slika Bubija sa majicom?

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #2 poslato: Jun 11, 2013, 08:55:06 posle podne »
Ne vidim sta je tu skandalozno...  :icon_scratch:

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #3 poslato: Jun 11, 2013, 10:26:47 posle podne »
jebala vas i zastava i albanija.vozite se sta polemisete ko babe
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #4 poslato: Jun 12, 2013, 07:22:01 pre podne »
jebala vas i zastava i albanija.vozite se sta polemisete ko babe

*68 *600 *200 *200 *200 *109 *109 *34 *34

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #5 poslato: Jun 12, 2013, 11:36:21 pre podne »
 *524

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Jun 17, 2013, 05:38:20 pre podne »
Što bi brisali?
Ovo je lični stav Bubija da se slika ili ne slika sa čim god on hoće.
Imam i ja pitanje

Jeli "Dragi" iz Vranova, iz kog si ti kluba član koji je u MASu ? Znaš li gde je uopšte nastala ova slika i ko je ovaj čovek pored Bubija? Pitaj Pacova vulkanizera iz Krsne da ti pomogne malo,on je načitan... Možda vam neke stvari postanu jasnije kad izadjete iz Vranova i napravite neki kilometar sa motorom....

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #7 poslato: Jun 17, 2013, 08:39:20 posle podne »
motoristi...nemaju predrasude..pa nek je i bilo koje boje nacionalnosti,vere....barem ja tako mislim.....
brm brmmmmmmmm

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #8 poslato: Jun 17, 2013, 09:26:45 posle podne »
Ne da se nevaras Bokilicu nego si sasvim u pravu a neki to jos treba da nauce. Imaju vremena jos su mladi.
Ivto ne se sekiraj, vidis da je doticni samo bacio kosku pa se sakrio u misju rupu.

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #9 poslato: Jun 19, 2013, 09:18:58 posle podne »
Ne mogu da verujem kolika se frka podigla oko ovoga napali coveka ko da je spalio pola srbije...
Svi neke srbende a nemaju pojma azbuku da izdeklamuju
« Poslednja izmena: Jun 20, 2013, 02:34:31 posle podne od strane Forest »

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #10 poslato: Jun 20, 2013, 09:33:15 posle podne »
Nista se nesekiraj Foreste, to su potpaljivaci vatre zbog kojih smo i dan danas gde jesmo i jeste nam kako jeste. U nedostatku hepo kocki u naletu spale i sebe ako treba.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #11 poslato: Jun 22, 2013, 07:25:33 posle podne »
Odavno ne pisem ovde, ali sad moram...

Ja sam Srbin i vozim se sa Srbima, ali vozio sam se i sa Hrvatima, Albancima, Slovencima, Bosancima, Makedoncima ...

i sta?

Onomad nas bombardovase ...poletali iz Italije... jel to znaci da ne treba da vozimo Ducati?

Na gornjoj fotografiji nedostaje druga majca ( Srpska )  i to je jedina "greska".

Ja sam Albancu na ulazu u kamp Pirata u Ulcinju dao prisivak MK Crna Reka i covek ga uze u ruku i ljubi prisivak i zahvaljuje se...

Ako do rata dodje - ratovacemo za svoju zemlju, a do tad... nemojte od komarca praviti slona.

Bubi - ocigledno je da kao predsednik MAS-a moras voditi racuna o svakoj sitnici. Verujem da je ova slika vezana za MAS-ov reli.

Bez obzira na to - deluje provokativno.

Dakle i kriv si i nisi...stojis tu na promaji pa mora malo i da te siba...jbg.

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #12 poslato: Jun 24, 2013, 01:49:16 pre podne »
Ne mogu da verujem kolika se frka podigla oko ovoga napali coveka ko da je spalio pola srbije...
Svi neke srbende a nemaju pojma azbuku da izdeklamuju
NE ZNAM KAD SI RODJEN,ALI BI BILO GLUPO DA ISPADNE POSLE TVOJIH REČI KO JE KOLIKI SRBIN,DA SI BIO MALI KAD SE NA TERENU VIDELO KO IMA '00' DA STAVI U PROCEP ZA SRBIJU,A KO NE
MK SPID

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #13 poslato: Jun 24, 2013, 10:33:53 pre podne »
Vala ako ko ima ratišta iza sebe imama ga ja na svim prostorima gde se vodio i to dosta meseci . Volim Srbiju i ostao sam ovde u bedi dok su pametni otišli preko napravili gomile para po "okupatorskim" zemljama i sad sa tim parama ovde provode odmore kakve ja ne mogu da priuštim sebi i porodici. Kleo se i kunem se u srpstvo i ne skidam boje i nacionalnu zastavu na bojama gde god da sam kad se vozim ili kupam jer i na telu imam istetovirano tri prsta i srpsku zastavu. Imao(m)  00 za sve i svašta u životu, posebno na ratištima i "ratovima" sa pandurima pre i posle Miloševića. Išao u podršku Crnoj Reci kad htedoše da je ukinu pa posle nedelju dana davao izjave po MUPu zbog fotografija u drljavim lokalnim novinama... I ponovo bih to sve isto radio ne kajem se niti jednog trenutka. Nismo svi isti i ne možemo biti. Ljudi objasnite mi šta je ovde problem, mislim na ovoj fotografiji. Bubi u svojim klubskim bojama stoji (zbunjen) pored majice koju su mu poklonili Albanci. Možda nije pošteno sa njihove strane što su sa namerom ili bez namere napisali "samo za Bubija" ali čovek nije obukao tu majicu, popeo sa na vrh Tirane i uzviknuo ja sam vaš. Dobio je majicu kao i gomile drugih što svi mi dobijamo i dajemo . Bubi je nemačkog porekla, familija mu generacijama živi u Srbiji on je rodjen u Smederevu. Kad je biran za predsednika kluba pa i MASa bilo je bitno da je bajker i koliko je bajker jer valjda nas ovde sve vezuje to. A Bubi jeste bajker,ceo život je na motoru i ima više promenjenog ulja u tom motoru nego mnogi što su sipali gorivo u rezervoare. Majica je poklon i stojaće u njegovoj arhivi kao i majice iz Slovenije,Hrvatske,Bosne,Rumunije... to je njegovo životno delo. Njegov materijal za penziju i lepe uspomene koje ima. Da je političar ili zaludan kao ovi po fejsu, setio bi se da slika kome je sve on poklonio majicu i postavio na zidu li forumu ali , nije. Stvarno mi nije jasno ni dan danas gde je njegova krivica sa ovom slikom?  Možda je on kriv za Kosovo ili lošu ekonomsku situaciju ili je kriv što je bajker pa dobija poklone ? Ne znam, stvarno.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #14 poslato: Jun 24, 2013, 11:00:34 pre podne »
Slazem se sa Ivtom...

Bubi kao predsednik MAS-a ,predstavlja asocijaciju i u dobru i u zlu.Slika je malo skakljiva ali neka se svako od vas postavi u njegov polozaj....sta je trebao da uradi, da zguzva i baci poklon? Mozda je trebao da izbegne fotografisanje ali ja ne vidim tu neki veliki problem.Mi kao  bajkeri, nismo poloticari...a i politicari se lizu sa Tacijem i ostalom bandom pa nista!

Bubi kao predsednik ima dosta gresaka i neodgovornosti ali to je na klubovima da resavaju na skupstini. Po meni ovo nije greska,bar ne velika!

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: Jun 24, 2013, 11:26:21 pre podne »
NAGRADNO PITANJE:

Kada se zadnji put neko iz Upravnog odbora pojavio i pisao na forumu MAS-a?

Ako ima manje od 3 meseca ja placam gajbu piva onom ko mi kaze ko je to i kada je to bilo?

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #16 poslato: Jun 24, 2013, 07:39:48 posle podne »
jel to znaci da ne treba da vozimo Ducati?

aj dukati i nije neki veliki peh, ali zar moto guci da nam bude neprijatelj?  :)

NE ZNAM KAD SI RODJEN,ALI BI BILO GLUPO DA ISPADNE POSLE TVOJIH REČI KO JE KOLIKI SRBIN,DA SI BIO MALI KAD SE NA TERENU VIDELO KO IMA '00' DA STAVI U PROCEP ZA SRBIJU,A KO NE

jako mali, otprilike nisam ni znao sta su OO
ali ako ne shvatas da mrznja nije resenje i da upravo blatis po coveku samo zbog te mrznje onda ne mogu ti objasniti da gresis sve i da hocu, zar ne

Van mreže vamp

• Suvozac
  • *
  • Zivi i pusti druge da zive.
« Odgovor #17 poslato: Jun 25, 2013, 09:13:18 pre podne »
NAGRADNO PITANJE:
Ako ima manje od 3 meseca ja placam gajbu piva onom ko mi kaze ko je to i kada je to bilo?

Odgovor: Izgleda da je FB sjebao stvar. :)
Inace sto se tice ove slike, jeste malo zajebana, bez dodatnog objasnjena, ali nemam nista protiv, jer smo se mi kao bajkeri, nadam se izdigli iznad tih stvari. Da je u nekom drugom kontekstu, a ne kao deo priprema za reli bilo bi verovatno drugacije.
Ne zelim da branim Bubija, jer mu nisam pravni zastupnik, ali je po meni totalna budalastina da neko pominje njegovo Nemacko poreklo, jer znam za primer da je covek rodjen na Tjlandu kosooki Filip Rösler usvojeno dete sada ministar zdravlja u Nemackoj. A primera ima brdo da ne navodim, nego vise mi smeta sto se ne radi na prikupljanu donacija, sponzorstva u vidu goriva i veca medijska halabuka da se pravi za moto reli, kao sto rade za Bike rock mirovnu misiju, koja se vidim poklapa sa Centralnim moto skupom.
Moram da se potpisem, da ne bude da se krijem iza nadimka, jer sam zaboravio stari pasword, pa sam napravio nov nalog.
Vladan Perisic, MK "BIKERS" Bela Crkva.

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #18 poslato: Jun 25, 2013, 02:13:07 posle podne »
NAGRADNO PITANJE:

EVO,JA ĆU DA TI KAŽEM,A I TI I JA DOBIJEMO NAGRADU.ČASTIMO SE PIVOM MEDJUSOBNO I NAMA JE DOBRO.DOK UBIJEMO GAJBU ZABORAVIĆEMO ODGOVOR NA ZABORAVLJENO PITANJE.
INAČE SI DOBRO PITAO,NI ZA RELI,NI ZA OSTALO NEMA INFORMACIJA.RELI "KROZ SRBIJU" PREKO ALBANIJE I GRČKE???ZADNJI PUT ONI KOJI SU TIM PUTEM IŠLI,ZASLUŽILI SU ALBANSKU SPOMENICU.
ŠTO SE SLIKE TIČE,JA LIČNO SE TAKO NE BIH SLIKAO,A KO HOĆE MOŽE,MADA I NE MORA
MK SPID

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #19 poslato: Jun 25, 2013, 06:39:02 posle podne »
EVO,JA ĆU DA TI KAŽEM,A I TI I JA DOBIJEMO NAGRADU.ČASTIMO SE PIVOM MEDJUSOBNO I NAMA JE DOBRO.DOK UBIJEMO GAJBU ZABORAVIĆEMO ODGOVOR NA ZABORAVLJENO PITANJE.
INAČE SI DOBRO PITAO,NI ZA RELI,NI ZA OSTALO NEMA INFORMACIJA.RELI "KROZ SRBIJU" PREKO ALBANIJE I GRČKE???ZADNJI PUT ONI KOJI SU TIM PUTEM IŠLI,ZASLUŽILI SU ALBANSKU SPOMENICU.
ŠTO SE SLIKE TIČE,JA LIČNO SE TAKO NE BIH SLIKAO,A KO HOĆE MOŽE,MADA I NE MORA

MOZDA I SAD PADNE NEKO ODLIKOVANJE....