Mart 27, 2026, 11:49:49 posle podne

Autor Tema: Voznja sa Stronserom  (Pročitano 7536 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zodiac

• Gost
Voznja sa Stronserom
« poslato: April 01, 2008, 04:48:18 posle podne »
Neki dan prevari mene Stronser da sednem sa njim na motor. Prvo sam malo vozio Varadera, i uverio se da je to jedna sasvim predivna sprava u svakom smislu, motor dostojan svakog divljenja i postovanja. U povratku, posto smo moj CBR parkirali u garazu, bio sam na suvozackom mestu, po prvi put u zivotu. I krecemo: prvih par minuta sam gledao iskljucivo u nebo, posto nasem drugaru ni posle par decenija na motoru i dalje nije jasno da motocikl ima DVA TOCKA, a ne jedan. Ostatak voznje sam proveo ukocen, posto smo jezdili brzinom od 180 do 200 i kusur na sat, brzom trakom autoputa, uglavnom izmedju bankine i automobila koje smo obilazili, a ja sam samo cekao momenat kada necemo proci, posto mi se Varadero ipak cinio isuvise sirokim za takvu vrstu provlacenja. Naravno, genije je imao letnju jaknu na sebi, da stvar bude gora, ispod sam imao samo majicu kratkih rukava, pa na kraju nisam znao da li sam vise oduzet od straha, ili od hladnoce :D Zatim sam seo u moju Hondu, isao ka gradu istom brzinom kao sto sam i dosao, i sve vreme imao utisak da stojim u mestu, posto mi je Deki svojom voznjom sasvim pomerio percepciju brzine.

A kada hladne glave saberem utiske, mogao bih samo da napisem sledece: Stronser je majstor nevidjenih razmera, a Stevka je tek posebna prica, jer ima veca ...... od vecine ljudi koje poznajem :)

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
Odg: Voznja sa Stronserom
« Odgovor #1 poslato: April 01, 2008, 07:54:43 posle podne »
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D     :D :D :D :D :D :D :D :D :D    :D :D :D :D :D :D :D :D :D   
 *46   *200   *565   *79   *74   *20

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #2 poslato: April 01, 2008, 08:49:30 posle podne »
 Znači kad nađemo neke gaće na auto-putu,tvoje su ;D
 Da ti ih donesemo kući ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #3 poslato: April 01, 2008, 09:04:34 posle podne »
ja bih samo javio koordinate gde se nalaze,ne bi ih donosi  ;D

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
  • Ova slika nije sa interneta !!!
« Odgovor #4 poslato: April 01, 2008, 09:20:19 posle podne »
Neki dan prevari mene Stronser da sednem sa njim na motor. Prvo sam malo vozio Varadera, i uverio se da je to jedna sasvim predivna sprava u svakom smislu, motor dostojan svakog divljenja i postovanja. U povratku, posto smo moj CBR parkirali u garazu, bio sam na suvozackom mestu, po prvi put u zivotu. I krecemo: prvih par minuta sam gledao iskljucivo u nebo, posto nasem drugaru ni posle par decenija na motoru i dalje nije jasno da motocikl ima DVA TOCKA, a ne jedan. Ostatak voznje sam proveo ukocen, posto smo jezdili brzinom od 180 do 200 i kusur na sat, brzom trakom autoputa, uglavnom izmedju bankine i automobila koje smo obilazili, a ja sam samo cekao momenat kada necemo proci, posto mi se Varadero ipak cinio isuvise sirokim za takvu vrstu provlacenja. Naravno, genije je imao letnju jaknu na sebi, da stvar bude gora, ispod sam imao samo majicu kratkih rukava, pa na kraju nisam znao da li sam vise oduzet od straha, ili od hladnoce :D Zatim sam seo u moju Hondu, isao ka gradu istom brzinom kao sto sam i dosao, i sve vreme imao utisak da stojim u mestu, posto mi je Deki svojom voznjom sasvim pomerio percepciju brzine.

A kada hladne glave saberem utiske, mogao bih samo da napisem sledece: Stronser je majstor nevidjenih razmera, a Stevka je tek posebna prica, jer ima veca ...... od vecine ljudi koje poznajem :)
Hvala na komentaru ocekujem saobracajnu patrolu da zakuca na vrata za ovako recit opis dogadjaja !!!    ;)    ;D
PUN GAS PA POLAKO !!!

zodiac

• Gost
« Odgovor #5 poslato: April 01, 2008, 10:41:34 posle podne »
Nista ne brini, obezbedice ti tvoj drug dobrog advokata ;) :D

farbach

• Gost
« Odgovor #6 poslato: April 02, 2008, 07:49:46 pre podne »
necu ga prijaviti saobracajcima nego BJB-u. Oni su strozi prema brzoj voznji od policije.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #7 poslato: April 02, 2008, 09:28:14 pre podne »
neeeeeeeeeeeeeee samo to neeeeeeeeeeeeeee  :D :D :D :D :D

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #8 poslato: April 02, 2008, 02:40:04 posle podne »
necu ga prijaviti saobracajcima nego BJB-u. Oni su strozi prema brzoj voznji od policije.
Priznajem kriv sam ako mi na vratima zakuca ovakva ,BABUSKA" kao na tvom avataru ! jebes BJB !    ;D
PUN GAS PA POLAKO !!!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #9 poslato: April 02, 2008, 02:50:31 posle podne »
Priznajem kriv sam ako mi na vratima zakuca ovakva ,BABUSKA" kao na tvom avataru ! jebes BJB !    ;D

Gde operisu ovakve "BABUSKE" da i ja prozujim ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #10 poslato: April 02, 2008, 03:14:15 posle podne »

Gde operisu ovakve "BABUSKE" da i ja prozujim ;D
NEZNAM ali voleo bi da saznam nece Marko da kaze ?!    ;D
PUN GAS PA POLAKO !!!

Shesti

• Gost
« Odgovor #11 poslato: April 02, 2008, 04:36:34 posle podne »

:D

farbach

• Gost
« Odgovor #12 poslato: April 02, 2008, 05:39:35 posle podne »
dok gledam u svoj avatar stalno mi je u glavi pesma Djoleta Balasevica - U razdeljak te ljubim. Nema veze sa temom al JBG

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #13 poslato: April 02, 2008, 06:12:16 posle podne »
dok gledam u svoj avatar stalno mi je u glavi pesma Djoleta Balasevica - U razdeljak te ljubim. Nema veze sa temom al JBG

;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: April 02, 2008, 06:44:27 posle podne »

;D ;D ;D Koji si ti lik. ;D ;D ;D

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #15 poslato: April 02, 2008, 10:47:51 posle podne »
Komsija,mislim da si ti zreo za Makija u Banovcima!

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #16 poslato: April 03, 2008, 04:19:11 posle podne »
Komsija,mislim da si ti zreo za Makija u Banovcima!
A Tetka cecili  !!!     ;)
PUN GAS PA POLAKO !!!

farbach

• Gost
« Odgovor #17 poslato: April 03, 2008, 04:21:36 posle podne »
ima ko je blizi Banovcima i kalja kola tamo.

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #18 poslato: April 24, 2008, 12:46:18 pre podne »
ima ko je blizi Banovcima i kalja kola tamo.

Ko?

KINA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #19 poslato: April 27, 2008, 03:08:25 posle podne »
Citat
Zatim sam seo u moju Hondu, isao ka gradu istom brzinom kao sto sam i dosao, i sve vreme imao utisak da stojim u mestu, posto mi je Deki svojom voznjom sasvim pomerio percepciju brzine.

A kada hladne glave saberem utiske, mogao bih samo da napisem sledece: Stronser je majstor nevidjenih razmera, a Stevka je tek posebna prica, jer ima veca ...... od vecine ljudi koje poznajem

E PA LJUDI I JA SAM JUCE IMALA PRILIKE DA SE PROVOZAM SA STRONSEROM I MORAM PRIZNATI DA SE TO ZOVE MAJSTOR!!!POSLE TOGA SAM DEFINITIVNO IMALA OSECAJ DA PRI NORMALNOJ VOZNJI IDEM DVA NA SAT,A PRITOM SAM SVAKE SEKUNDE OCEKIVALA DA CU SE NACI NA TOCKU :D I MORAM DODATI DA UOPSTE NIJE STRASNO,ZAPRAVO OSECAJ JE PREDIVAN ALI KO SE PLASI NE TREBA NI DA PROBA...

*74 *74 *74 *74 *74 *74 *74 *74 *74 *74 *74 *74