Mart 30, 2026, 05:30:14 pre podne

Autor Tema: 26. OKTOBAR 2013 - V MASKENBALSKA (HALLOWEEN) MOTO ŽURKA - MK VRŠAC  (Pročitano 1459 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
26. OKTOBAR 2013 - V MASKENBALSKA (HALLOWEEN) MOTO ŽURKA - MK VRŠAC
« poslato: Oktobar 17, 2013, 02:05:43 posle podne »

Moto Klub VRŠAC organizuje u subotu 26. oktobra 2013-te od 19h, petu po redu HALLOWEEN Maskenbalsku Moto Žurku,
i humanitarnu akciju za pomoć sugrađaninu Lav Davidu u saradnji sa vršačkim moto klubovima: Knm Bmw-Vršac i KC Vršac.

Pozivamo vas da budete kreativni-izbor za najbolju masku!
« Poslednja izmena: Oktobar 17, 2013, 02:26:01 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: 26. OKTOBAR 2013 - V MASKENBALSKA (HALLOWEEN) MOTO ŽURKA - MK VRŠAC
« Odgovor #1 poslato: Novembar 01, 2013, 03:48:37 posle podne »
Hvala i ovaj put još jedanput našoj dragoj braći iz MK Vršac na sjajnom dočeku, gostoprimstvu i humanosti po kome su nadaleko poznati...

Svaki put je žurka u drugom objektu i čini nam se svaki put lepšem prostoru tako da mi malo po malo upoznasmo gotovo ceo Vršac...

VRELA MASKENBALSKA ATMOSFERA...

Našu braću smo ovaj put teško prepoznali zbog maskenbalske atmosfere koja nas je sve opila, kao i dobro točeno pivo koje proizvodi lično predsednik MK Vršac u svojoj privatnoj pivari koja je dobro poznata svim poznavaocima dobrog piva...

O nebrojenim kilogramima delikatesnih domaćih kobasica koje se se okretale celu noć na vatri u dvorištu a za koje su bili zaduženi klovnovi koji su celu noć ih odnekle donosili i besplatno domaćinski delili svima, mislim da takođe ne treba puno govoriti...

P.S.
Humana strana Vršačkog maskenbala beše akcija skupljanja pomoći za malog Lav Davida koja je ujedinila sve moto klubove Vršca i okoline...

VIDEO REPORTAŽA SA OVOG HUMANOG BAJKERSKOG DOGA
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2013, 08:17:16 pre podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
Odg: 26. OKTOBAR 2013 - V MASKENBALSKA (HALLOWEEN) MOTO ŽURKA - MK VRŠAC
« Odgovor #2 poslato: Novembar 06, 2013, 02:24:54 posle podne »
Hvala svima koji su bili u Vrscu i na taj nacin koliko toliko pomogli malom Lavu svakako je bilo od srca!

Posebno hvala braci Cokonlijama! Ziveli!